πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.056
Περιζητιτη νυφη γιατι ομως εχουν εξαφανισθει ολη οι υποψηφιοιΌχι γαμπρό αλλά γαμπρούς ότι ώρα θέλω παντρεύομαι!
Περιζητιτη νυφη γιατι ομως εχουν εξαφανισθει ολη οι υποψηφιοιΌχι γαμπρό αλλά γαμπρούς ότι ώρα θέλω παντρεύομαι!
Γιατί τους έχω αφήσει απλήρωτουςΠεριζητιτη νυφη γιατι ομως εχουν εξαφανισθει ολη οι υποψηφιοι
Θα πληρωσεις σε ειδος εσυ....δεν ανησυχω καθολου.......Γιατί τους έχω αφήσει απλήρωτους
Θα στρώνω κρεβάτια??Θα πληρωσεις σε ειδος εσυ....δεν ανησυχω καθολου.......
Στην αρχη ξεστρωνεις και μετα στρωνεις παλι. Αυτη ειναι η σωστη διαδικασια.Θα στρώνω κρεβάτια??
Προτιμω να τα στρώνουμε μαζί!Στην αρχη ξεστρωνεις και μετα στρωνεις παλι. Αυτη ειναι η σωστη διαδικασια.
Λουλουδακια...
Εδω δεν προλαβαινουμε να ξεστρωσουμε.....Προτιμω να τα στρώνουμε μαζί!
Καρδούλες
Ο δικός μου κήπος σε στέρεψε δεν έχω άλλα λουλουδάκια για αυτό βάζω καρδούλες !Εδω δεν προλαβαινουμε να ξεστρωσουμε.....
Λουλουδακια...
Φιλακια....
μην νομιζεις και ο δασκαλος εχει ξηλωσει μεχρι και τα παρτερια του εθνικου κηπουΟ δικός μου κήπος σε στέρεψε δεν έχω άλλα λουλουδάκια για αυτό βάζω καρδούλες !
εχουμε πουστρονι δεν θελουμε αλλοΘα στρώνω κρεβάτια??
Το να σου χαριζει μια γυναικα την καρδια της δεν υπαρχει πιο ομορφο δωρο.Ο δικός μου κήπος σε στέρεψε δεν έχω άλλα λουλουδάκια για αυτό βάζω καρδούλες !
εκει εσυ το νου σου στα βορεια
εκει εσυ το νου σου στα βορεια
Ολο για βόρεια λέτε....εκει εσυ το νου σου στα βορεια
εισαι μικρο και αθωο δεν κανει να ασχολεισαι με τετοια πραγματαΟλο για βόρεια λέτε....
Πείτε μου κι εμένα ρε αγόρια!!
27 χρόνων δεν με λες και μικρήεισαι μικρο και αθωο δεν κανει να ασχολεισαι με τετοια πραγματα
ποτε θα παντρευτεις ?? στα 4527 χρόνων δεν με λες και μικρή