Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.592
Για να κάνω κάτι με κάποιον θα πρέπει να τον συναντήσω πρώτα!Να προσεχεις τι κάνεις μαζι του γιατί είναι μαρτυριαρης!
Εκτός αν κάνουμε έρωτα με τηλεπάθεια !
Για να κάνω κάτι με κάποιον θα πρέπει να τον συναντήσω πρώτα!Να προσεχεις τι κάνεις μαζι του γιατί είναι μαρτυριαρης!
Άμα ο άλλος την εχει κάνει σφεντόνα θα σε πάρουν τα σκάγια οσο μακρυά και να εισσι!Για να κάνω κάτι με κάποιον θα πρέπει να τον συναντήσω πρώτα!
Κατι ηξερε ο ΛευτερηςΓια να κάνω κάτι με κάποιον θα πρέπει να τον συναντήσω πρώτα!
ti εννοας φιλε μαφιοζε οτι τον εχει λιωσει απο τηνΆμα ο άλλος την εχει κάνει σφεντόνα θα σε πάρουν τα σκάγια οσο μακρυά και να εισσι!
Ήταν επιστημονικής μορφής το σχόλιο μου!!!ti εννοας φιλε μαφιοζε οτι τον εχει λιωσει απο την
τι θα γινει με εσενα παλι εξω εισαι μου φαινεται οτι ο διευθυντης τα περνει τα ψιλα τουΚαλημερα γλυκια Ilenious
Με αφηνει να βγω για μπανακι και.....τι θα γινει με εσενα παλι εξω εισαι μου φαινεται οτι ο διευθυντης τα περνει τα ψιλα του
Φυσικά!!Λενακι αν μια γυναίκα δεν κάνει ποδολαγνεία στον άντρα της πιστεύεις είναι αιτία διαζυγίου..??
Α ρε Λενακι γι'αυτό σε πάω σε έχω ζαλίσει όλο για πόδια λέω και αντί να μου πεις άντε γαμ.. και να με μπλοκάρεις εσύ μου απαντάς κιόλας πόσο καλός άνθρωπος είσαι ..!!!Φυσικά!!
Πρέπει να την χωρίσει επειγόντως
Και αν δεν του κσνει σεξ;Φυσικά!!
Πρέπει να την χωρίσει επειγόντως
Δεν μιλάω ποτέ μα ποτέ άσχημα ότι κι αν μου έχει συμβεί στην ζωή μου !Α ρε Λενακι γι'αυτό σε πάω σε έχω ζαλίσει όλο για πόδια λέω και αντί να μου πεις άντε γαμ.. και να με μπλοκάρεις εσύ μου απαντάς κιόλας πόσο καλός άνθρωπος είσαι ..!!!
Αγόρι μου θα υπάρχουν στιγμές που και η γυναίκα μετά από μία δύσκολη μέρα πιθανόν να μην έχει διάθεση να κάνει έρωτα!Και αν δεν του κσνει σεξ;
Τοτε τι γινεται;
Ακομη δεν κοιμασαι ομορφη;Αγόρι μου θα υπάρχουν στιγμές που και η γυναίκα μετά από μία δύσκολη μέρα πιθανόν να μην έχει διάθεση να κάνει έρωτα!
Το θεωρώ φυσιολογικο !
Αιτία διαζυγίου είναι να μην ξέρει η γυναίκα να μαγειρεύει και να μην είναι καλή νοικοκυρά!
Αν και τα σημερινά ζευγάρια ξέρω καλά ότι βοηθάει και ο σύζυγος και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!
Κοιμαμε πολύ αργά!Ακομη δεν κοιμασαι ομορφη;
Θα σου κρατησω παρεα μεχρι να κοιμηθεις......Κοιμαμε πολύ αργά!
Ακούω φίλους που λένε ότι κοιμούνται αμέσως με το που ξαπλώνουν στο κρεβάτι και ειλικρινά τους θαυμάζω!!