Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Ωωωωω !!Κάποτε στο Τέξας λενακι όταν είχες κέφια και μας χάριζες φωτο ηδονής με ποδαρακια ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι φωτό στο αρχείο μου να παριγοριεμαι
Υπερβολική ζέστη δάσκαλε!Καλησπερα....ζεστη
Ευχαριστω για το φιλακι...Υπερβολική ζέστη δάσκαλε!
Θα κάνουμε υπομονή όλοι μας !!
φιλάκι!
Έχει τρομερή ζέστη και τα ζωάκια ψυχουλες ζεσταίνονται!!Ευχαριστω για το φιλακι...
Παρα πολυ ζεστη.
Πηγα για ψωνια στο εκπτωτικο χωριο σημερα προς το αεροδρομιο.
Στην εισοδο του Mark and Spencer ειχαν μπει 3 σκυλια και ειχαν ξαπλωσει μεσα στον κλιματισμο. Δεν το εδιωξαν και ειναι προς τιμη τους. Μπραβο.
Τι τραβανε και αυτα.
Υπερβολική ζέστη δάσκαλε!
Θα κάνουμε υπομονή όλοι μας !!
φιλάκι!
Ναι βλεπω τις φωτιες στην Ροδο. Ειχα παει προσφατα. Την ξερω την περιοχη. Μεσα στο πρασσινο ηταν. Και τωρα σταχτη.Έχει τρομερή ζέστη και τα ζωάκια ψυχουλες ζεσταίνονται!!
Καλά είναι να προσέχουμε αυτές τις μέρες!
Εγώ που το λατρεύω το καλοκαίρι κι όμως φέτος δεν το αντέχω!
Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί υπάρχουν και χειρότερα με τις φωτιες !
Αν εγώ παραπονιέμαι δίπλα στο ωραίο μου κλιματιστικό τι να πούνε ο κόσμος που καίγεται στα νησιά και οι πυροσβέστες που καταβάλλουν υπερανθρωπες προσπάθειες να σβήσουν την πυρινη λαιλαπα ???
Η σκέψη μας μαζί τους !!
Βρισκουμε συμβαντα και γεγονοτα και αυτα μας κανουν πιο πληρεις και καλυτερουςΣτην εξερεύνηση του εαυτού απελευθέρωση έρχεται από αυτά που βρίσκουμε όχι από αυτά που δεν βρίσκουμε!
Παρατηρώντας με καθαρή αντίληψη δεν βρίσκουμε εγώικο εαυτό δεν βρίσκουμε άτομο δεν βρίσκουμε χρόνο δεν βρίσκουμε ταυτότητες και ρόλους!
Υπάρχει μόνο η παρουσία της επίγνωσης!
Αυτή είναι η φύση της συνείδησης!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
.....και σιγά σιγά συνηθίζεις κάποια γεγονότα..Βρισκουμε συμβαντα και γεγονοτα και αυτα μας κανουν πιο πληρεις και καλυτερους
ΣτρίγγλαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!
ΔΕΝ απαντώ σε κλήσεις!
ΔΕΝ απαντώ σε κλήσεις!
Όσες φορές και να με πάρετε τηλεφωνο πολύ απλά σας λέω δεν απαντώ σε κλήσεις!!
Τα φιλιά μου