πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.185
- Πόντοι
- 12.056
δασκαλε εχεις παρει 48ωρηΚαλημερα ομορφο κοριτσακι
δασκαλε εχεις παρει 48ωρηΚαλημερα ομορφο κοριτσακι
Καλημέρα αγαπημένο μου πλάσμα!Καλημερα ομορφο κοριτσακι
ante tυχερουλα γυρισε ο ρωχαμηςΚαλημέρα αγαπημένο μου πλάσμα!
εδω καποιοι παρακαλανε να καει του γειτονα τοσο καλοι ανθρωποι ειμαστεΚαλημέρα αγόρια μου !
Μου έστειλαν πολλά παιδιά μηνύματα επειδή ανησύχησαν από το βίντεο που ανέβασα εχθές με τις φωτιες !
Ξεκαθαρίζω δεν είναι από τα δικά μου μέρη μην ανησυχήτε ένα τυχαίο βίντεο που ήθελα να δείξω την οργή μου και τον θυμό μου σαν αυθόρμητη που είμαι!
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και τον σεβασμό σας για εμένα!
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
ΜΙΑ παροιμία λέει αν καεί του γείτονα το σπίτι ποτέ δεν ξέρεις αύριο μπορεί να είναι το δικό σου !
Να ευχηθώ σε όλους να έχουμε την υγεία μας και υπομονή!!
Τα φιλιά μου
Εδώ πέφτεις στον δρόμο και λένε::εδω καποιοι παρακαλανει να καει του γειτονα τοσο καλοι ανθρωποι ειμαστε
η ανθρωπια πεθανε ..η δυστυχια σου η χαρα μουΕδώ πέφτεις στον δρόμο και λένε::
Αχχχχ καλά έπαθε!!
Το έχω ακούσει!
(Όχι για εμένα το είδα τυχαία)
Λυπηρο και απαράδεκτο !!
Κυριαρχεί πολλές φορές η ζηλεια !η ανθρωπια πεθανε ..η δυστυχια σου η χαρα μου
που να δεις εμενα πως με ζηλευουνε ...επειδη ειμαι ομορφος εχω ομορφη νουνα και που περνει και συνεχεια σοκολατες με φθονουνΚυριαρχεί πολλές φορές η ζηλεια !
Γι αυτό έχει χαθεί η αληθινή φιλιά, οι ανθρώπινες σχέσεις και παμε προς το χειρότερο!
Το καλοκαίρι δεν τρώμε σοκολατεςπου να δεις εμενα πως με ζηλευουνε ...επειδη ειμαι ομορφος εχω ομορφη νουνα και που περνει και συνεχεια σοκολατες με φθονουν
που να δεις εμενα πως με ζηλευουνε ...επειδη ειμαι ομορφος εχω ομορφη νουνα και που περνει και συνεχεια σοκολατες με φθονουν
γιατι το χειμωνα μου επαιρνε ο σπαγγοραμενηΘα λιωσουν τωρα για αυτο δεν σου παιρνει.
Για το ομορφη νουνα συμφωνω απολυτα.
Παρα πιλλες. Το ξερω. Εχω δει αποδειξεις σουπερ μαρκετ.γιατι το χειμωνα μου επαιρνε ο σπαγγοραμενη
ετοιμασου συναιτερακη ψευτη για το γκουανταναμοΠαρα πιλλες. Το ξερω. Εχω δει αποδειξεις σουπερ μαρκετ.
Εγω ποτε.....ετοιμασου συναιτερακη ψευτη για το γκουανταναμο
Για μενα ομως.....