Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Τέτοιος είμαι. ΓαργαροςΑν είσαι παλληκάρι σαν τα κρύα τα νερά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις!
Τέτοιος είμαι. ΓαργαροςΑν είσαι παλληκάρι σαν τα κρύα τα νερά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις!
Καλημέρα Έλενα μου!Ξεκίνα! (Είπε το θάρρος )
--Που να πάω? (Είπε ο φόβος)
--Στο ονειρο σου ...
(Είπε η χαρα)
--Κι αν αποτυχω??
( είπε η αμφιβολία)
--Θα έχεις απολαύσει το ταξίδι
( είπε η σοφία)
--Ζήσε την κάθε μέρα Με ενθουσιασμό !!
( φωναζε από μακριά η αισιοδοξία )
--Βάλε μικρούς στόχους κάθε μέρα
( ψιθύρισε η επιμονή )
Μπόλικο γέλιο !
( Χαχανισε Η ευτυχία)
---Μην ξεχνάς ότι είσαι η δημιουργία τραγούδησε η ΖΩΗ !
Καλημέρα
γεια σου νουνα στοχαστριαΞεκίνα! (Είπε το θάρρος )
--Που να πάω? (Είπε ο φόβος)
--Στο ονειρο σου ...
(Είπε η χαρα)
--Κι αν αποτυχω??
( είπε η αμφιβολία)
--Θα έχεις απολαύσει το ταξίδι
( είπε η σοφία)
--Ζήσε την κάθε μέρα Με ενθουσιασμό !!
( φωναζε από μακριά η αισιοδοξία )
--Βάλε μικρούς στόχους κάθε μέρα
( ψιθύρισε η επιμονή )
Μπόλικο γέλιο !
( Χαχανισε Η ευτυχία)
---Μην ξεχνάς ότι είσαι η δημιουργία τραγούδησε η ΖΩΗ !
Καλημέρα
Η νουνα σου έχει πολλά ταλένταγεια σου νουνα στοχαστρια
να κανουμε ενα κουτσομπολιο προχθες ημουν μπιλ ξαφνικα βλεπω μπροστα μου την τρελομπουμπου λεω την καναμε τωρα επειδη εχω αφησει μουσι δεν με γνωρισε στην αρχη λεω ωραια την γλητωσαμε με το που παω να μπω ασανσερ σκαει μπροστα μου και μου λεει εσυ δεν εισαι ο ταδε τι να κανω λεω ναι εγω ειμαι μου απαντα γιατι δεν με χαιρετας την λεω τρελος ειμαι να πηδηξω ηρθα οχι να φαω ξυλοΗ νουνα σου έχει πολλά ταλέντα
Καλημερα ΕλεναραΗ νουνα σου έχει πολλά ταλέντα
Η γλυκουλα μου όπως πάντα ευγενική και αυθόρμητη !να κανουμε ενα κουτσομπολιο προχθες ημουν μπιλ ξαφνικα βλεπω μπροστα μου την τρελομπουμπου λεω την καναμε τωρα επειδη εχω αφησει μουσι δεν με γνωρισε στην αρχη λεω ωραια την γλητωσαμε με το που παω να μπω ασανσερ σκαει μπροστα μου και μου λεει εσυ δεν εισαι ο ταδε τι να κανω λεω ναι εγω ειμαι μου απαντα γιατι δεν με χαιρετας την λεω τρελος ειμαι να πηδηξω ηρθα οχι να φαω ξυλο
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημερα Ελεναρα
Ποτε θα μου τα δειξεις τα ταλεντα σου απο κοντα;;
οι γυναικες μου ειπανε οτι με κανει γλυκουλι οι αντρες παλι μου λενε εισαι σαν αγριανθρωπος μηπως με ζηλευουνε επειδη ειμαι κουκλακι ζωγραφιστοΗ γλυκουλα μου όπως πάντα ευγενική και αυθόρμητη !
Θα σου πάει το μουσι λέω δεν ξέρω σε άλλους πηγαίνει και σε άλλους όχι!
Αχχχχ αυτό το μπιλ !!
Κι εγώ έχω καιρό να την δω η καθημερινότητα δυστυχως μας έχει απομακρύνει από ανθρώπους που τους θέλουμε δίπλα μας !
Να είσαι καλά να περνάς όμορφα όλοι να περνά όμορφα με χαμόγελα!
παλι τα ιδια το ξεχνας οτι εισαι εξω με περιοριστικους ορουςΚαλημερα Ελεναρα
Ποτε θα μου τα δειξεις τα ταλεντα σου απο κοντα;;
Η ομορφιά στους ανθρώπους είναι υποκειμενική!οι γυναικες μου ειπανε οτι με κανει γλυκουλι οι αντρες παλι μου λενε εισαι σαν αγριανθρωπος μηπως με ζηλευουνε επειδη ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο
για αυτο δεν εχεις σταυρωσει γαμπρο σε βλεπω σε μερικα χρονια να σε φωναζουν η ελενα η γατουΗ ομορφιά στους ανθρώπους είναι υποκειμενική!
Κάτι που αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει στον άλλον η και το αντίθετο..
Εγώ έχω παράξενα γούστα στους άντρες μπορώ να δω τον όμορφο και να μην μου αρέσει και να δω έναν συμπαθητικό και να ξετρελαθω !
Πάντα μα πάντα δίνω μεγάλη βάση στον χαρακτήρα ο καλός άνθρωπος και ο ευγενικός στα δικά μου μάτια είναι ο Ρίτσαρντ Γκιρ....χαχαχαχαχα
Δεν έχω παράπονο από κάτι 25νταχρονα εχω προτάσεις γάμου!για αυτο δεν εχεις σταυρωσει γαμπρο σε βλεπω σε μερικα χρονια να σε φωναζουν η ελενα η γατου
Μου εδωσε ο μαφιοζος καινουργια ταυτοτητα....παλι τα ιδια το ξεχνας οτι εισαι εξω με περιοριστικους ορους
δωσε στοιχεια μονος σου να σε σταμπαρω αλλιως θα με αναγκασεις να πω στον πορδηπουργο να βαλει την ΕΥΠ να σε παρακολουθει ..οσον αφορα τον μαφιοζο αρχισε τις ρεμουλες και αυτοςΜου εδωσε ο μαφιοζος καινουργια ταυτοτητα....
στο ορφανοτροφειο τα βρηκεςΔεν έχω παράπονο από κάτι 25νταχρονα εχω προτάσεις γάμου!
Να με γηροκομησουν
Στο My style Rocksστο ορφανοτροφειο τα βρηκες