Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.296
Εσύ μωρό μου δεν είσαι νερό είσαι αφρώδες οίνος που είναι η αδυναμία μου !Υπάρχει μια διαφορά όμως!
Εγώ δεν είμαι σαν τα κρυα τα νερα ,αλλα σαν τα χλιαρα νερά!
Εσύ μωρό μου δεν είσαι νερό είσαι αφρώδες οίνος που είναι η αδυναμία μου !Υπάρχει μια διαφορά όμως!
Εγώ δεν είμαι σαν τα κρυα τα νερα ,αλλα σαν τα χλιαρα νερά!
Επιτέλους, έμαθα τι είμαι!Εσύ μωρό μου δεν είσαι νερό είσαι αφρώδες οίνος που είναι η αδυναμία μου !
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑς ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟς ΤΙς ΒΟΥΛΩΝΗς μπριζιτ ε μπριζιτ βρηκες το ανηλικο και πας να το ριξεις στα διχτυα σουΕσύ μωρό μου δεν είσαι νερό είσαι αφρώδες οίνος που είναι η αδυναμία μου !
Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γαμησουμε ή προαιρετικό;;;
Που θα παει,θα μεγαλωσω και εγω!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑς ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟς ΤΙς ΒΟΥΛΩΝΗς μπριγκιτε ε μπριγκιτε βρηκες το ανηλικο και πας να το ριξεις στα διχτυα σου
Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γαμησουμε ή προαιρετικό;;;
γιατι ξυνεις το κεφαλι δεν καταλαβες
Αν είσαι παλληκάρι σαν τα κρύα τα νερά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις!Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γαμησουμε ή προαιρετικό;;;
καλα εσυ φιλε μαφιοζε εφτασες αμερικη κολυμπωντας με μια ανασαΑν είσαι παλληκάρι σαν τα κρύα τα νερά δεν υπάρχουν προϋποθέσεις!
Το ξύνω γιατί με τρώειγιατι ξυνεις το κεφαλι δεν καταλαβες
Τι έγινε?Αγαπητη Ελενα.
Σου ζηταω συγνωμη για την καταχρηση του νηματος αλλα......ρε μπιπ...μπιπ...μπιπ την εκανες την ζημια αλλα ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που θα πληρωσει οχι εσυ. Εγω τι σου φταιω. Ελεος πια. Δεν ειναι η πρωτη φορα.
Προσφατα το ειχα φτιαξει.
Τζαμπα λεφτα.
Συγνωμη και παλι προς ολους.
Καλησπέρα!Αγαπητη Ελενα.
Σου ζηταω συγνωμη για την καταχρηση του νηματος αλλα......ρε μπιπ...μπιπ...μπιπ την εκανες την ζημια αλλα ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που θα πληρωσει οχι εσυ. Εγω τι σου φταιω. Ελεος πια. Δεν ειναι η πρωτη φορα.
Προσφατα το ειχα φτιαξει.
Τζαμπα λεφτα.
Συγνωμη και παλι προς ολους.
Μου εκαναν ζημια στο αυτοκινητο και εφυγαν. Δεν ειναι πρωτη φορα. Το ειχα φτιαξει προσφατα.Καλησπέρα!
Μην ζητάς συγνώμη το νήμα δεν είναι το σπίτι μου ο καθένας γράφει ότι θέλει και όποτε θέλει!
Αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς!
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ανευθυνότητα!Μου εκαναν ζημια στο αυτοκινητο και εφυγαν. Δεν ειναι πρωτη φορα. Το ειχα φτιαξει προσφατα.
Δυστυχως. Οπως το λες. Θα σκασω.Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ανευθυνότητα!
Το έπαθα και εγω πρόσφατα,δυστυχώς περιστοιχιζομαστε από γαιδουρια!Δυστυχως. Οπως το λες. Θα σκασω.
Τωρα μιλας σωστα.....και εχουμε μια θεα στην παρεα μας.Το έπαθα και εγω πρόσφατα,δυστυχώς περιστοιχιζομαστε από γαιδουρια!
Μας μάτιαζουνε κιόλας που είμαστε ωραία παιδιά!
Αστα!
Να μην στεναχωριέσαι για τα αυτοκίνητα είναι άψυχα!Δυστυχως. Οπως το λες. Θα σκασω.
Το ξερω αλλα ηταν η αγανακτηση. Εχεις απολυτο δικιο.Να μην στεναχωριέσαι για τα αυτοκίνητα είναι άψυχα!
Εσύ να είσαι καλά!
Τα αυτοκινητα φτιάχνονται οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω!