Δυστυχώς για 2η φορά μου ακυρώνει ραντεβού τελευταία στιγμή.
Τους λόγους δεν τους αναφέρω αφού δεν ξέρω αν είναι αληθής ή όχι.
Καλό είναι να λέμε τα καλά των κοριτσιών αλλά να λέμε και τα λάθη.
Γι αυτο σου λεω καλυτερα στα ελαιοτριβεια
Δυστυχώς για 2η φορά μου ακυρώνει ραντεβού τελευταία στιγμή.
φίλε η κοπέλα στην δουλειά της μπορεί να είναι super. Δεν έχω εμπειρία μαζί της άρα δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Και από την στιγμή που θέλησα να κλείσω ραντεβού μαζί της άσχετα αν 2 φορές ακυρώθηκε σημαίνει ότι μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.Γι αυτο σου λεω καλυτερα στα ελαιοτριβεια
Καλησπέρα!
Εμένα δεν μου έχει ακυρώσει αλλά προσπαθώ 3 μήνες να κλείσω ραντεβού, ήταν και ο κορωνοϊός και ακόμη δεν την έχω γευτεί. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Ξαναδοκίμασε και μία 3η.Δυστυχώς για 2η φορά μου ακυρώνει ραντεβού τελευταία στιγμή.
αδερφέ άλλο το να προσπαθείς να κλείσεις ένα ραντεβού και λόγω φόρτου εργασίας ή να μην μπορούν να συνδιαστουν τα ωράρια σας και άλλο να έχεις κανονίσει 2 φορές ραντεβού, και να έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου με δουλειά και γυναίκα και 1 ώρα πριν να στο ακυρώνει. Καλά να είναι η γυναίκα και να έχει δουλειά αλλά υπάρχουν πολλές κοπέλες που κάνουν αυτήν την δουλειά.Εμένα δεν μου έχει ακυρώσει αλλά προσπαθώ 3 μήνες να κλείσω ραντεβού, ήταν και ο κορωνοϊός και ακόμη δεν την έχω γευτεί. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Ξαναδοκίμασε και μία 3η.
Οι κύριοι που δεν σε έχουν ξαναδεί θα μείνουν με την Ψ στο χέρι!Καλημέρα αγόρια!
Από σήμερα θα είμαι Μεταξουργείο
Σε δικό μου χώρο με εύκολη πρόσβαση για κύριους που με έχουν ξαναδεί
Φιλιά σε όλους!
Καλημέρα σε όλους!Οι κύριοι που δεν σε έχουν ξαναδεί θα μείνουν με την Ψ στο χέρι!
λευκό,αγαπημένο χρώμα....
ετσι εσυ ασχολεισε γενικως με της νυφες τα νυφικαλευκό,αγαπημένο χρώμα....
κουκλαρα εισαι μωρο μου
ε ναι... παλαιόθεν....η ελεν έτσι και αλλιώς, αν δεν γίνει νύφη,μια κουμπαρια θα την κάνω...ετσι εσυ ασχολεισε γενικως με της νυφες τα νυφικα
εβαλες την κουζινα στο ματι ;) την ειδες καινουργια και ετρεξες μην χασειςε ναι... παλαιόθεν....η ελεν έτσι και αλλιώς, αν δεν γίνει νύφη,μια κουμπαρια θα την κάνω...
λευκό,αγαπημένο χρώμα....
εβαλες την κουζινα στο ματι ;) την ειδες καινουργια και ετρεξες μην χασεις