Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.688
- Πόντοι
- 5.956
Εγω λεω να την βοηθησουμε να το βγαλει μηπως δυσκολευεται το κοριτσακι μας.Σήμερα ας πρωτοτυπησουμε,λέω να βγάλεις την επόμενη χωρίς το σορτσάκι!
Εγω λεω να την βοηθησουμε να το βγαλει μηπως δυσκολευεται το κοριτσακι μας.Σήμερα ας πρωτοτυπησουμε,λέω να βγάλεις την επόμενη χωρίς το σορτσάκι!
Εεεε όχι δεν παίζω,αφού ποτέ δεν φοράς εσώρουχο,που βρέθηκε αυτό το βρακάκι!!!!
Αααα εγώ δεν γελαω!Εεεε όχι δεν παίζω,αφού ποτέ δεν φοράς εσώρουχο,που βρέθηκε αυτό το βρακάκι!!!!
Το φόρεσα το βρακάκι για να μην κρυώνει το μουνακι....Εεεε όχι δεν παίζω,αφού ποτέ δεν φοράς εσώρουχο,που βρέθηκε αυτό το βρακάκι!!!!
Να ερθουμε να το ζεστανουμε.....λιγο γλυψιμο θελει μονο....Το φόρεσα το βρακάκι για να μην κρυώνει το μουνακι....
Έχεις δικιο,κράτα το ζεστό και ζουμερό !Το φόρεσα το βρακάκι για να μην κρυώνει το μουνακι....
Ζουμερο και υγρό είναι τώρα!Έχεις δικιο,κράτα το ζεστό και ζουμερό !
Ότι πρέπει για φάγωμα!
Μηπως ο φωτογραφος τελικα δεν κοιμαται.....
Σόδομα και Γόμορρα δάσκαλε,και εμείς στην απέξω!Μηπως ο φωτογραφος τελικα δεν κοιμαται.....
Εγώ δεν με βλέπω να κοιμαμε μόνη σε διπλό κρεβάτι πως να κλείσω μάτι????Μηπως ο φωτογραφος τελικα δεν κοιμαται.....
Ντροπη και αισχος......αλλα μπορει και να......Σόδομα και Γόμορρα δάσκαλε,και εμείς στην απέξω!
Στο διπλο κρεβατι χωρανε και τρεις ανετα θα ελεγα εγω. Με λιγο συνεννοηση και καλη θεληση γινονται θαυματα.Εγώ δεν με βλέπω να κοιμαμε μόνη σε διπλό κρεβάτι πως να κλείσω μάτι????
Και τώρα και αύριο και παντοτε!!!Ζουμερο και υγρό είναι τώρα!
Εγώ χρειάζομαι 5 ώρες για να φτάσω,ξεκινήστε εσείς και τα λέμε σε λιγο!Στο διπλο κρεβατι χωρανε και τρεις ανετα θα ελεγα εγω. Με λιγο συνεννοηση και καλη θεληση γινονται θαυματα.
Εγώ κατάλαβα ότι μουνακι σήμερα δεν θα δουμε!ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ !!
Οχι....εγω δεν ξεκιναω τον αγωνα αν η ομοδα δεν ειναι ολη στον αγωνιστικο χωρο.Εγώ χρειάζομαι 5 ώρες για να φτάσω,ξεκινήστε εσείς και τα λέμε σε λιγο!
......ξεκίνα από τώρα στις 9 το πρωί θα είσαι εδώΕγώ χρειάζομαι 5 ώρες για να φτάσω,ξεκινήστε εσείς και τα λέμε σε λιγο!
Κανε πως κοιμασαι......Εγώ κατάλαβα ότι μουνακι σήμερα δεν θα δουμε!