πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.479
- Πόντοι
- 12.056
υστερα λενε ο καφες δεν ειναι απολαυσηΚαλημέρα με ωραίο καφέ!
υστερα λενε ο καφες δεν ειναι απολαυσηΚαλημέρα με ωραίο καφέ!
Είδες, γύρισες και κινείται το νήμαυστερα λενε ο καφες δεν ειναι απολαυση
ειχα παει ντουμπάι μπάι μπάιΕίδες, γύρισες και κινείται το νήμα
Δίκιο έχεις. Στην Έλενα το έγραφα και το απάντησα σε εσένα..ειχα παει ντουμπάι μπάι μπάι
το νημα το κινει η νηματοθετρια ......
εδω δεν βλεπεις που κανεις παραθεση εμενα θα δειςΔίκιο έχεις. Στην Έλενα το έγραφα και το απάντησα σε εσένα..
Εσύ Ντουμπάι??? Οι άνθρωποι μου , δεν σε είδαν στην λίστα αναχωρήσεων των αεροδρομίων!!!!!
Πάλι βιάζεσαι. Ξύπνησα πριν απο λίγο και έκανα λάθος παράθεση.εδω δεν βλεπεις που κανεις παραθεση εμενα θα δεις
καλη συνεχεια τα λεμε την τριτη το ξημερωμαΠάλι βιάζεσαι. Ξύπνησα πριν απο λίγο και έκανα λάθος παράθεση.
Για το αεροδρόμιο έγραψα οτι "οι άνθρωποι μου" δεν σε είδαν. Σιγά μην τ΄ρεχω στα αεροδρόμια για σένα.... χιχι..
Υπάρχουν συνεργεία για αυτά..
Γιατι μας πέρασες?? τσ..
Καλά να περάσεις... Αν δεις στα βόρεια τον γαλακτοβιομηχανο, κοίτα να φέρεις πράγματα...καλη συνεχεια τα λεμε την τριτη το ξημερωμα
εσυ πως απο εδω παληκαρι σε περιμενω τον σεπτεμβρη αν και δεν το βλεπω μαλλον εδω θα εισαι και του χρονουΚαλημέρα αγαπημένη μου μαθήτρια
Να γελάς, να γελάς δυνατά
να γελάς με τα ματιά
να γελάς με ότι ανάσα σου μένει
να γελάς και να αγκαλιάζεις
να γελάς και να δακρύζεις
να γελάς και ας ρυτιδιαζεις
να γελάς και ας γελούν μαζί σου
να γελάς, να γελάς δυνατά
πιο δυνατά από ότι μέσα σου κλαίει
και ίσως κάποτε το γέλιο σου
σβήσει ότι μέσα σου σε κάει
Να μου υποσχεθείς ότι θα γελάς πάντα
Καλησπέρα αγάπη!Καλημέρα αγαπημένη μου μαθήτρια
Να γελάς, να γελάς δυνατά
να γελάς με τα ματιά
να γελάς με ότι ανάσα σου μένει
να γελάς και να αγκαλιάζεις
να γελάς και να δακρύζεις
να γελάς και ας ρυτιδιαζεις
να γελάς και ας γελούν μαζί σου
να γελάς, να γελάς δυνατά
πιο δυνατά από ότι μέσα σου κλαίει
και ίσως κάποτε το γέλιο σου
σβήσει ότι μέσα σου σε κάει
Να μου υποσχεθείς ότι θα γελάς πάντα
Καλησπέρα αγάπη!
Το χαμόγελο λένε ότι είναι υγεία!
Και η υγεία είναι ζωή!
Εύχομαι όλος ο κόσμος να χαμογελά και να είμαστε αισιόδοξοι όσο μπορούμε!
Τα φιλιά μου !
Το δικο σου χαμογελο ειναι ιδιαιτερο διοτι συνδυαζεται και με τον υπεροχο χαρακτηρα σου. Σπανιζει. Πιστεψε με.Καλησπέρα αγάπη!
Το χαμόγελο λένε ότι είναι υγεία!
Και η υγεία είναι ζωή!
Εύχομαι όλος ο κόσμος να χαμογελά και να είμαστε αισιόδοξοι όσο μπορούμε!
Τα φιλιά μου !
Ήρθε Abu Dhabi μαζί μου και τον πήγα οδικώς!!!Δίκιο έχεις. Στην Έλενα το έγραφα και το απάντησα σε εσένα..
Εσύ Ντουμπάι??? Οι άνθρωποι μου , δεν σε είδαν στην λίστα αναχωρήσεων των αεροδρομίων!!!!!
Εδώ στα περιξ θα είναι ο γαλακτοβιομήχανος, να ξεκουράζει τη κορμάρα του γιατί ο μάϊος θα είναι πολύ δυνατός σε πολλά επίπεδαΚαλά να περάσεις... Αν δεις στα βόρεια τον γαλακτοβιομηχανο, κοίτα να φέρεις πράγματα...
Αα και καλά video το τριήμερο...
Μια ζωη εδω θα ειμαι να ξερεις...δεν παω πουθενα.εσυ πως απο εδω παληκαρι σε περιμενω τον σεπτεμβρη αν και δεν το βλεπω μαλλον εδω θα εισαι και του χρονου
Ναι καλά.. Αν μου έλεγες για την Monica θα το δεχόμουνα. Σιγά μην πήρες τον Πολυζώη με το ιδιωτικό σου jet !!!Ήρθε Abu Dhabi μαζί μου και τον πήγα οδικώς!!!
Ναι καλά.. Αν μου έλεγες για την Monica θα το δεχόμουνα. Σιγά μην πήρες τον Πολυζώη με το ιδιωτικό σου jet !!!
tωρα την δουλεια του θα του μαθεις γινατε ολοι πρακτορες μην τα παρωΕίπα πήγα τον πολυζωη οδικώς Abu Dhabi-Dubai!
Τα άλλα ανακάλυψε τα!!!