Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.394
Κάνω οικονομία μπας και βρω κανένα γαμπρό!σπαταλη στα πιο ακριβα πηγες παλι μην κανεις τοσα εξοδα δεν ειπαμε να κανεις οικονομια
Κάνω οικονομία μπας και βρω κανένα γαμπρό!σπαταλη στα πιο ακριβα πηγες παλι μην κανεις τοσα εξοδα δεν ειπαμε να κανεις οικονομια
σιγα μην ερθει κανεις αφου ολοι ξερουν οτι οπλοφορεις εχεις τις βερες και τα στεφανοχαρτια στην τσαντα σουΚάνω οικονομία μπας και βρω κανένα γαμπρό!
Αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει!σιγα μην ερθει κανεις αφου ολοι ξερουν οτι οπλοφορεις εχεις τις βερες και τα στεφανοχαρτια στην τσαντα σου
οχι τιποτα αλλο προσπερνουν απο δεξια αντικανονικα αλλα δεν φοβουνται το προστιμο εσενα φοβουνταιΑν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει!
Φίλη και φίλοι συγγνώμη που απέχω λίγο αλλά είμαι πιεσμένος και από χρόνο και ψυχολογικά... ελπίζω σε λίγο καιρό να ανακαμψω..
Αν όλες οι γυναίκες ήταν ίδιες,δεν θα σε γούσταρα τόσο πολυ!
Αν όλες οι γυναίκες ήταν ίδιες,δεν θα σε γούσταρα τόσο πολυ!
Οι γυναίκες είναι σαν τα κλειδιά κάνεις δεν μπορεί να σας τα πάρει εσείς μόνοι σας τα χάνετε!Αν όλες οι γυναίκες ήταν ίδιες,δεν θα σε γούσταρα τόσο πολυ!
για αυτο εγω θητευω διπλα στον μαφιοζο κυκλοφορω με κλειδι πασπαρτουΟι γυναίκες είναι σαν τα κλειδιά κάνεις δεν μπορεί να σας τα πάρει εσείς μόνοι σας τα χάνετε!
Να μη μένεις στο παρελθόν,να μην ονειρεύεσαι το μέλλον,να επικεντρωνεσαι στο παρόν!Αν ζούμε με το 《ΜΗ 》 και το 《ΔΕΝ 》η ζωή μας θα είναι ένα ΜΗΔΕΝ !
Οι σωστοί άνδρες δεν γεννήθηκαν για να είναι τέλειοι,αλλά αυθεντικοί!Οι γυναίκες είναι σαν τα κλειδιά κάνεις δεν μπορεί να σας τα πάρει εσείς μόνοι σας τα χάνετε!
φιλε μαφιοζε εχω και garanzia λες να παω με την ελενα μια βολταΟι σωστοί άνδρες δεν γεννήθηκαν για να είναι τέλειοι,αλλά αυθεντικοί!
Έχεις ήδη αργησει!φιλε μαφιοζε εχω και garanzia λες να παω με την ελενα μια βολτα
μηπως να ρωτησω και τον μητσο που τα ξερει ολαΈχεις ήδη αργησει!
Επειδή το παρελθόν με έχει διδαξει δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους πια !!Οι σωστοί άνδρες δεν γεννήθηκαν για να είναι τέλειοι,αλλά αυθεντικοί!
den θελω να σε πιεσωΕπειδή το παρελθόν με έχει διδαξει δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους πια !!
Εάν έχεις κατανοησει πλήρως τα διδάγματα που πήρες από το παρελθόν, εύκολα μπορείς να αποφύγεις τους λάθος ανθρώπους!Επειδή το παρελθόν με έχει διδαξει δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους πια !!
τι διδαγματα να παρει φιλε μαφιοζε αφου ο δασκαλος μονο να την χουφτωνει ειχε τον νου του ντεμεκ ιδιαιτερα θα του εξηγησω το ονειρο μολις εμφανισθειΕάν έχεις κατανοησει πλήρως τα διδάγματα που πήρες από το παρελθόν, εύκολα μπορείς να αποφύγεις τους λάθος ανθρώπους!