Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.128
Τα Χριστούγεννα !!εχασα στοιχημα την σοκολατα που μου πηρες δωρο
Τα Χριστούγεννα !!εχασα στοιχημα την σοκολατα που μου πηρες δωρο
με εσενα νουνα στην κηδεια μου θα μοιραζεις σοκολατακια που με ξεφορτωθηκεςΤα Χριστούγεννα !!
Όταν φύγω από το site κάποτε Εσύ τι θα μοιράζεις ??με εσενα νουνα στην κηδεια μου θα μοιραζεις σοκολατακια που με ξεφορτωθηκες
θα εχω φυγει πολυ πριν απο εσεναΌταν φύγω από το site κάποτε Εσύ τι θα μοιράζεις ??
Χαρτομάντιλα????
Αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω!!θα εχω φυγει πολυ πριν απο εσενα
θα ειχα ηδη φυγει αλλα καθομαι πιο πολυ για την παρεα σας οπως εφυγε ο κοινος μας φιλος ελενΑυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω!!
Το πέτυχα κύριε πολυζωη!!!Τα βυσσινί νυχάκια είναι της μπουμπούς Άννας 590 και τα ροζ τα δικά μου!!
παλι ειχες στησει φαμπρικα μαφιοζε αυτη την φορα μαζι με την νουναΤο πέτυχα κύριε πολυζωη!!!
Να σου πω κάτι .θα ειχα ηδη φυγει αλλα καθομαι πιο πολυ για την παρεα σας οπως εφυγε ο κοινος μας φιλος ελεν
οχι τιποτα αλλο χασαμε το μεντιουμ που εβρισκε την επαγγελματικη μας δραστηριοτητα προτιμησε να γινει κολυμβητης μεγαλων αποστασεωνΝα σου πω κάτι .
Δεν ενοχλουμαι κανέναν κάνουμε τα αστεία μας τον χαβαλέ μας ..
Τι όμορφα που περνάμε!!
Νταξει θα υπάρχουν μέσα μέσα και οι καλοί άνθρωποι που θα μας την λένε αλλά δεν πειράζει!!
Πάμε γερά με τσαμπουκά!!!
Ας μου πει το μέντιουμ αυτήν την εβδομάδα γιατί δεν έχω μπλοκάρει ούτε έναν??οχι τιποτα αλλο χασαμε το μεντιουμ που εβρισκε την επαγγελματικη μας δραστηριοτητα προτιμησε να γινει κολυμβητης μεγαλων αποστασεων
ε ναι σου λεει παει αυτη τα εχασε εκτος αν το πνευμα του πασχα σε βοηθησε για κανα 2-3 ημερες οχι παραπανωΑς μου πει το μέντιουμ αυτήν την εβδομάδα γιατί δεν έχω μπλοκάρει ούτε έναν??
Μήπως έχω πυρετό ???
Η Άννα μου πρότεινε να πάω σε γιατρό!!
αφιερωμενο στον γαμπρουλη που σε θελει
Ας χορέψουμε παιδια !!
προσεχε γιατι με τετοια που λες θα σε ξεβγαλει η ελενα και μετα θα κλαιςΕίμαι αγνός άνθρωπος, άβγαλτος!
Μοιάζουμε,ΠΟΛΥ!Είμαι αγνός άνθρωπος, άβγαλτος!
ε οχι ρε πουστη μαφιοζος ανθρωπος και να λες τετοια ψεμματαΜοιάζουμε,ΠΟΛΥ!
Στο σεξουαλικο κομμάτι εννοώ!!!!ε οχι ρε πουστη μαφιοζος ανθρωπος και να λες τετοια ψεμματα