Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Είναι καλύτερη φίλη μου η Klinex δεν με πρόδωσε ποτέ !!εχεις τιτλο miss world klinex
Είναι καλύτερη φίλη μου η Klinex δεν με πρόδωσε ποτέ !!εχεις τιτλο miss world klinex
Είναι καλύτερη φίλη μου η Klinex δεν με πρόδωσε ποτέ !!
τωρα συμπληρωθηκε η ομαδα ηρθε και ο κατασκοπος των 5 ηπειρωνΓεια σας. Είναι πολλές οι σελίδες...Δεν πιστεύω να έγινε κάτι σημαντικό...Περάσατε καλά?? Εγώ μια χαρά , ξεκούραση και φαγητό..
Νάστε καλά και πάλι εδώ
Και των 7 θαλασσών!τωρα συμπληρωθηκε η ομαδα ηρθε και ο κατασκοπος των 5 ηπειρων
μα ποιος ειναι τελικα ο 000 η ο σεβαχΚαι των 7 θαλασσών!
Αντι να ιδρώνεις την φανέλα στην εργασία μετά απο τόσες μέρες ξεκούρασης και θαλάσσιων μπάνιων (δεν αναφέρω ούζα, φαγητό κλπ), με προκαλείς,,,μα ποιος ειναι τελικα ο 000 η ο σεβαχ
παλι εγω φταιωΑντι να ιδρώνεις την φανέλα στην εργασία μετά απο τόσες μέρες ξεκούρασης και θαλάσσιων μπάνιων (δεν αναφέρω ούζα, φαγητό κλπ), με προκαλείς,,,
Θά έρθει η στιγμή που θα ρωτάς και απάντηση δεν θα λάβεις.....
Μόνο η 110 και αυτός ο καλός μαφιόζος που εκτιμά...
Εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα την Έλενα, το 110 σκέτο δεν μου αρέσει σαν χαρακτηρισμοςΑντι να ιδρώνεις την φανέλα στην εργασία μετά απο τόσες μέρες ξεκούρασης και θαλάσσιων μπάνιων (δεν αναφέρω ούζα, φαγητό κλπ), με προκαλείς,,,
Θά έρθει η στιγμή που θα ρωτάς και απάντηση δεν θα λάβεις.....
Μόνο η 110 και αυτός ο καλός μαφιόζος που εκτιμά...
ετσι πες τα γιατι οποιος κοροιδευει την νουνα μου την καλη καθαριζω με roliΕγώ εκτιμώ ιδιαίτερα την Έλενα, το 110 σκέτο δεν μου αρέσει σαν χαρακτηρισμος
δεν εννοεις τον γαμπρουληΚάποιον μου θυμίζει,αλλά ποιον?
Εσύ βαφτηστήρι πάντα έτοιμος να καθαρίσεις....ετσι πες τα γιατι οποιος κοροιδευει την νουνα μου την καλη καθαριζω με roli
εχω παρει απο την νουνα μουΕσύ βαφτηστήρι πάντα έτοιμος να καθαρίσεις....
Όχι,όχι,καποιον περισσότερο διερευνητικο!δεν εννοεις τον γαμπρουλη
Όχι,όχι,καποιον περισσότερο διερευνητικο!
Κρύβε λόγια!
χμ... ΄Ώρα για ερμηνείες.......Όχι,όχι,καποιον περισσότερο διερευνητικο!
ξεκινα την ερευνα μητσε δειξε τις δυνατοτητες σουχμ... ΄Ώρα για ερμηνείες.......