πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.347
- Πόντοι
- 12.056
ελειπα καποιες ημερες ειναι η αληθεια λες να εχασα το μετρημαΔε νομιζω.......εχεις χασει το μετρημα. Τουλαχιστον 100.
ελειπα καποιες ημερες ειναι η αληθεια λες να εχασα το μετρημαΔε νομιζω.......εχεις χασει το μετρημα. Τουλαχιστον 100.
Νομίζω τα ολονύχτια κλείνονται μια εβδομάδα πριν!Μαλακα αυτή είναι η Έλενα? Έλενα τι ώρα μπορείς σήμερα? Για ΟΛΟ το βράδυ??
ολονυχτια στο υπογειο ειναι φιλε μαφιοζε αραζει την κορμαρα τουΝομίζω τα ολονύχτια κλείνονται μια εβδομάδα πριν!
Και εγω αλλα με ενημερωσε ο Μητσος. Να ειναι καλα.ελειπα καποιες ημερες ειναι η αληθεια λες να εχασα το μετρημα
ο μητσος τα ξερει ολα παρακολουθει τα παντα ποια μοσαντ ευπ και τριχες κατσαρεςΚαι εγω αλλα με ενημερωσε ο Μητσος. Να ειναι καλα.
ναι ναι μ να κάνετε μια νέα αρχή που λένεΘέλω να ξαναγνωριστουμε!
Με την Άννα 590 βάλε!!!Ρε παιδια MasterChef θα κάνουμε το νήμα μου!
Η νηματοθετρια ποτέ θα σοβαρευτεί να βάλει καμία φώτο??
Όμορφα χεράκια!
Τα δικά σου είναι?Όμορφα χεράκια!
Φυσικά!Τα δικά σου είναι?
Εσύ πρέπει να γαμιεσαι πολύ καλάΝα τον αγαπάς τον εαυτό σου να τον πηγαίνεις βόλτα να του αγοράζεις όμορφα ρούχα και εμπευσμένα βιβλία να του μιλάς όμορφα να τον πηγαίνεις ταξίδια και να τον θρέφεις σωστά..
Και όταν τον αγαπήσεις πραγματικά θα μάθεις να απαιτείς κοντά του μόνο ανθρώπους που θα θρέφουν την ψυχή του.
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !
Και ποιος είναι αυτός που σου κραταει το χέρι Έλενα? Μη γαμησω!Φυσικά!
Μου ζήτησε το χέρι μου και του το έδωσα!!Και ποιος είναι αυτός που σου κραταει το χέρι Έλενα? Μη γαμησω!
Το δεξί ή το αριστερό του έδωσες?Μου ζήτησε το χέρι μου και του το έδωσα!!
Το αριστερό το δεξί το έχω για εσένα!!Το δεξί ή το αριστερό του έδωσες?
Μην του δώσεις τίποτα άλλο όμως. Άστον με το χέρι!Το αριστερό το δεξί το έχω για εσένα!!