πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.347
- Πόντοι
- 12.056
τι να βαλειΡε παιδια MasterChef θα κάνουμε το νήμα μου!
Η νηματοθετρια ποτέ θα σοβαρευτεί να βάλει καμία φώτο??
τι να βαλειΡε παιδια MasterChef θα κάνουμε το νήμα μου!
Λεω μηπως ειναι η τυχερη μου μερα αλλα μαλλον την πατησα. Η μαθητρια μου μονο ποιηματακια ομορφα. Και sexy φωτογραφιες.επρεπε να ξερεις δασκαλε εδω μεσα νο κοκο μονο ποιηματακι τραγουδακι
Ποσο μπροστα ειμαι τελικαΡε παιδια MasterChef θα κάνουμε το νήμα μου!
που ειναι οι φωτογραφιες εχεις το αλμπουμ απο τα βαφτισια τηςΛεω μηπως ειναι η τυχερη μου μερα αλλα μαλλον την πατησα. Η μαθητρια μου μονο ποιηματακια ομορφα. Και sexy φωτογραφιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσο μπροστα ειμαι τελικα
θα βγάλω μία γυμνή φωτο φορώντας μόνο ένα μεγάλο καπέλο !!που ειναι οι φωτογραφιες εχεις το αλμπουμ απο τα βαφτησια της
ετοιμαζεις βαλιτσες για μεξικο νουναθα βγάλω μία γυμνή φωτο φορώντας μόνο ένα μεγάλο καπέλο !!
Στην παραλία!
Μουνί καπέλο δηλαδή? (να με συμπαθάτε με κύρια μου, δεν θυμάμαι και το όνομα σας..)θα βγάλω μία γυμνή φωτο φορώντας μόνο ένα μεγάλο καπέλο !!
Στην παραλία!
καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηη γαμπρουλη επαθες αμνησια εεεΜουνί καπέλο δηλαδή? (να με συμπαθάτε με κύρια μου, δεν θυμάμαι και το όνομα σας..)
Θέλω να ξαναγνωριστουμε!καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηη γαμπρουλη επαθες αμνησια εεε
Σε θυμήθηκα διαβάζοντας το!Μουνί καπέλο δηλαδή? (να με συμπαθάτε με κύρια μου, δεν θυμάμαι και το όνομα σας..)
Αυτος εισαιΘέλω να ξαναγνωριστουμε!
Οχι ρε, αφού έχω χωρίσει.. πιο πιθανό είναι να κλείσω ραντεβού και να εχω και άλλες 2-3 στο δωμάτιο πάντως.Αυτος εισαι
Φορώντας η κρατώντας?θα βγάλω μία γυμνή φωτο φορώντας μόνο ένα μεγάλο καπέλο !!
Στην παραλία!
Μαλακα αυτή είναι η Έλενα? Έλενα τι ώρα μπορείς σήμερα? Για ΟΛΟ το βράδυ??Φορώντας η κρατώντας?
Θελουμε αποδειξεις....κυριε μουΟχι ρε, αφού έχω χωρίσει.. πιο πιθανό είναι να κλείσω ραντεβού και να εχω και άλλες 2-3 στο δωμάτιο πάντως.
Δάσκαλε εγω είμαι ήσυχος ανθρωπος.. έτσι τα γράφω.. σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει εξάλλου.. μην περιμένεις αποδείξεις, θα απογοητευτεις!Θελουμε αποδειξεις....κυριε μου
Καλα εγω σε πιστευω.....φαινεσαι καλο παιδι.Δάσκαλε εγω είναι ήσυχος ανθρωπος.. έτσι τα γράφω.. σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει εξάλλου.. μην περιμένεις αποδείξεις, θα απογοητευτεις!
Αυτη δεν πιανει μια μπροστα στην @Ελενα110 αγορι μου. Απλα προς ενημερωση.Μαλακα αυτή είναι η Έλενα? Έλενα τι ώρα μπορείς σήμερα? Για ΟΛΟ το βράδυ??
πολυ καλό παιδι δασκαλε ...εχει μοιρασει μονο καμμια 50αρια μονοπετραΚαλα εγω σε πιστευω.....φαινεσαι καλο παιδι.
Δε νομιζω.......εχεις χασει το μετρημα. Τουλαχιστον 100.πολυ καλό παιδι δασκαλε ...εχει μοιρασει μονο καμμια 50αρια μονοπετρα