barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.349
- Πόντοι
- 5.506
Ορίστε παραπονιάρη
Να είμεθα στο πνεύμα των ημερώνε κύριε
Ορίστε παραπονιάρη
Να είμεθα στο πνεύμα των ημερώνε κύριε
ρε εσυ δεν βλεπω στο αβαταρ σου τιποτα ετοιμαζεις χριστουγενιατικη ενδυμασιαΝα είμεθα στο πνεύμα των ημερώνε κύριε
ρε εσυ δεν βλεπω στο αβαταρ σου τιποτα ετοιμαζεις χριστουγενιατικη ενδυμασια
το αλλαξες πολυ φετος ομορφηνεςΠήγα λίγο μέσα να αλλάξω τύπε. :S :S :S :S
Έβαλες σκούφο τελικά; Χαίρομαι που με άκουσεςΠήγα λίγο μέσα να αλλάξω τύπε. :S :S :S :S
το αλλαξες πολυ φετος ομορφηνες
Έβαλες σκούφο τελικά; Χαίρομαι που με άκουσες
Τώρα ξέρουμε με σιγουριά ότι It's Christmas!!!
Αγαπητή ο Άγιος του μπου δε νομίζω ότι θέλει κερίΜην ταξεις στον αγιο κερι...δεν εχω σκουφάκι ακομα θα το φροντίσω ομως
εχει κοιλιακους γαμωτο εγω ειμαι ακομα χοντρος με κοιλιτσαΠήγα λίγο μέσα να αλλάξω τύπε. :S :S :S :S
Μήπως στο επόμενο γύρισμα να κάνεις τον Άγιο Βασίλη που τιμωρεί τα κακά κορίτσια με σεξ; Αν ναι, θέλω δικαιώματα από τις πωλήσειςεχει κοιλιακους γαμωτο εγω ειμαι ακομα χοντρος με κοιλιτσα
οτι πει ο σκηνοθετηςΜήπως στο επόμενο γύρισμα να κάνεις τον Άγιο Βασίλη που τιμωρεί τα κακά κορίτσια με σεξ; Αν ναι, θέλω δικαιώματα από τις πωλήσεις
Α ναι ο δικος μας αγιος σιγουρα οχι !!!Αγαπητή ο Άγιος του μπου δε νομίζω ότι θέλει κερί
δεν βλέπει η χελεν, τέτοια.....τα κάνει μόνο...ας μας πει η ελενα σεναριο υποθεσης πορνο αν και δε νομιζω να βλεπει
μην δίνεις βάση σε σκουφακια και λοιπά, αξεσουάρ....συνέχισε την ανανεώση,που μόλις είδαμε....Μην ταξεις στον αγιο κερι...δεν εχω σκουφάκι ακομα θα το φροντίσω ομως
Ναι στο μοναστήρι δεν μας αφηναν να βλέπουμεας μας πει η ελενα σεναριο υποθεσης πορνο αν και δε νομιζω να βλεπει
ποτε θα εισαι αθηνα??