The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Κ The Saint!
Εχω κατι που θα σας αρεσε αλλα θα εχω προβλημα σοβαρο αν το ανεβασω επιφυλάσσομαι...
Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε, καλή μου.
Κ The Saint!
Εχω κατι που θα σας αρεσε αλλα θα εχω προβλημα σοβαρο αν το ανεβασω επιφυλάσσομαι...
Κ The Saint!
Asking again. Elena,Καλημέρα παιδιά!
Ετσι να φεύγουμε από το νοσηρό κλήμα!
ανθρωπε τι μανια και αυτη !!!Asking again. Elena,
Do you speak English. You would need to speak and understand enough to make an outcall appointment.
Περιμενουμε με αγωνια να δουμε αυτο το κατιΚ The Saint!
ο τυπος μαλλον εχει φαγουρα αμα δεις μυνηματα του στο παρελθον γραφει ελληνικα ;) μαλλον θελει να κανει τον εξυπνοανθρωπε τι μανια και αυτη !!!
θα την στειλουμε στο Στρατηγακη να μαθητευσει !!
αμαν πια ...
Κ εγώ κ εγώ!!))Με αυτήν την πόζα που επιλέξατε να δημοσιεύσετε, θα φταίω αν γράψω και πάλι:
Θέλω κώλο!
ο τυπος μαλλον εχει φαγουρα αμα δεις μυνηματα του στο παρελθον γραφει ελληνικα ;) μαλλον θελει να κανει τον εξυπνο
Πολύ ωραία φάσηΚαλημέρα παιδιά!
Ετσι να φεύγουμε από το νοσηρό κλήμα!
τι τέλειο κωλαράκιΚαλημέρα αγορια!
Καλησπέρα αγορια!χθες μετά από καιρό βρέθηκα Αθήνα και είπα να επιβεβαιώσω αυτά που διάβαζα για την Έλενα .
τι να πρώτο πω !!! για το στυλ , το σώμα , την επιδερμίδα , την οικειότητα που εμπνέει ??
Ελεναρα σ ευχαριστώ , πέρασα τέλεια !!!!!
PS αφήσαμε μια εκκρεμότητα
Καλησπέρα σε εσενα και σε ολους σας!Καλησπέρα Έλενα.Θα είσαι για μέρες ακόμη εδώ;Είμαι νέος στο Bou.και δεν μπορώ να σου στείλω σε pm.
Καλησπέρα σε εσενα και σε ολους σας!
Δεν ειμαι διαθεσιμη πια
Ευχαριστώ
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!