Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.760
- Πόντοι
- 5.956
Τυχερουλη θα φας το γλυκακι σου τελικα. Τζοκερ να παιξεις. Εχει τζακποτ. Θελω ποσοστο.παντρευεσαι τελικα με τον @nothorny ? προσκλητηριο να μου στειλεις
Τυχερουλη θα φας το γλυκακι σου τελικα. Τζοκερ να παιξεις. Εχει τζακποτ. Θελω ποσοστο.παντρευεσαι τελικα με τον @nothorny ? προσκλητηριο να μου στειλεις
μπα δεν νομιζω γιατι και τον γαμπρο για κουβαρντοπαιδο τον κοβωΤυχερουλη θα φας το γλυκακι σου τελικα. Τζοκερ να παιξεις. Εχει τζακποτ. Θελω ποσοστο.
Τι κουκλαρα εισαι ρε Έλενα!
oρισμος του καλημεραα θεααα
Τι μας κανεις πρωι πρωι ρε κουκλαρα. Εισαι και μακρια και ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες.
ήσυχη εισαι εκτος κρεβατιουΕγώ θα πάω στην εκκλησία την Κυριακή!!
Έτσι ησυχη και καλή που είμαι!
(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ )
Δεν ξέρω τελικά αν με θέλει για γυναίκα του μου το παίζει λίγο δύσκολος!!παντρευεσαι τελικα με τον @nothorny ? προσκλητηριο να μου στειλεις
Θα παντρευτουμε στο Las Vegas παιδιά... χαζός είμαι? What happens in vegas stays in vegas!!παντρευεσαι τελικα με τον @nothorny ? προσκλητηριο να μου στειλεις
Εμενα ούτε στον υπνο σου δεν με βλέπεις... πως θα με δεις στον ξυπνιο σου???Δεν ξέρω τελικά αν με θέλει για γυναίκα του μου το παίζει λίγο δύσκολος!!
Υ Γ..είδα ένα ωραίο όνειρο εχθές αλλά μην γελάσετε..
Ήμουν λέει πλούσια σε μια βίλα ο πολυζωης ήταν σοφέρ μου η ανδριανα ήταν μαγείρισσα η Άννα 590 ήταν καμαριέρα και ο Μπιλ ήταν ο κηπουρός μου ....ωραίο??
Μήπως εκτός από κηπουρός ήμουν και pool boy?Ήμουν λέει πλούσια σε μια βίλα ο πολυζωης ήταν σοφέρ μου η ανδριανα ήταν μαγείρισσα η Άννα 590 ήταν καμαριέρα και ο Μπιλ ήταν ο κηπουρός μου ....ωραίο??
Από κηπουρός θα σου έδινα προαγωγή και θα γινόσουν ο σύζυγος μου !!Μήπως εκτός από κηπουρός ήμουν και pool boy?
είναι το όνειρο μου να γίνω κάποια στιγμή pool boy στο σπίτι μιας πανέμορφης πλούσιας γυναικας
Εχω κακή σχέση με τα χρήματα. Τα σκορπαω ..μπα δεν νομιζω γιατι και τον γαμπρο για κουβαρντοπαιδο τον κοβω
Ακόμα καλύτερα λοιπόν!Από κηπουρός θα σου έδινα προαγωγή και θα γινόσουν ο σύζυγος μου !!
Η Ανδριάνα ποια είναι? Γιατί δεν την ξέρω εγώ?Δεν ξέρω τελικά αν με θέλει για γυναίκα του μου το παίζει λίγο δύσκολος!!
Ήμουν λέει πλούσια σε μια βίλα ο πολυζωης ήταν σοφέρ μου η ανδριανα ήταν μαγείρισσα η Άννα 590 ήταν καμαριέρα και ο Μπιλ ήταν ο κηπουρός μου ....ωραίο??
Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου μετά τον γάμο μας θα κάνω εγώ κουμάντο στο κοινό μας πορτοφαλι ...Εχω κακή σχέση με τα χρήματα. Τα σκορπαω ..
Εσυ πριν 2 λεπτα παντρευοσουν τον @billgun ... τι γίνεται ρε παιδιά??Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου μετά τον γάμο μας θα κάνω εγώ κουμάντο στο κοινό μας πορτοφαλι ...
Θα σου δίνω 2 ε την μέρα να πίνεις ένα καφεδάκι!!
αξιόπιστα παντα
Τώρα έπαθα σοκ.....Η Ανδριάνα ποια είναι? Γιατί δεν την ξέρω εγώ?
Είδες,κατά βάθος ο γαμπρός είναι άβγαλτος!!!Τώρα έπαθα σοκ.....
Δεν ξέρεις την βασσιλισσα του σαιτ???
Μην στεναχωριέσαι αγάπη μου μετά τον γάμο μας θα κάνω εγώ κουμάντο στο κοινό μας πορτοφαλι ...
Θα σου δίνω 2 ε την μέρα να πίνεις ένα καφεδάκι!!
αξιόπιστα παντα
θα φας με χρυσα κουταλια δεν ξερεις με τι σπαγγο εχεις να κανειςΕχω κακή σχέση με τα χρήματα. Τα σκορπαω ..
τον μητσο που το ειχες σε καμια παρακολουθηση παλιΔεν ξέρω τελικά αν με θέλει για γυναίκα του μου το παίζει λίγο δύσκολος!!