Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Αν είναι να σε πιάσω θα σε πιάσω αλλιώς θα σε προσπεράσω!!Εγώ όμως είμαι ο φλας Γκόρντον και άντε να με πιάσεις
Αν είναι να σε πιάσω θα σε πιάσω αλλιώς θα σε προσπεράσω!!Εγώ όμως είμαι ο φλας Γκόρντον και άντε να με πιάσεις
Η @Ελενα110 ειναι κελεπουρι. Πως κανετε ετσι. Που θα βρειτε καλυτερη.Εγώ όμως είμαι ο φλας Γκόρντον και άντε να με πιάσεις
ευτυχώς δεν είσαι ο flash dance!Εγώ όμως είμαι ο φλας Γκόρντον και άντε να με πιάσεις
Δεν είμαστε όλοι τυχεροί σαν τον γαμπρόΝαζάκια μου κάνουνε!!
Πάει αυτός τον ξέχασα!!Δεν είμαστε όλοι τυχεροί σαν τον γαμπρό
από εμάς για εσενα!
Πάει αυτός τον ξέχασα!!
Πως τον λένε??
Τι ζώδιο ειναι ??
Δεν θυμάμαι!!
Συγνώμη κύριε ποιος είστε??
Συγνώμη κύριε ποιος είστε??
Δεν σας ξερωωω!!
Την αγκαλια μας την εχεις διοτι την εχεις κερδισει με τον χαρακτηρα σου και το ηθος σου αγαπημενη μου μαθητρια.Αφιερωμένο στα αγόρια μου !
Σε ευχαριστώ πολύ!Την αγκαλια μας την εχεις διοτι την εχεις κερδισει με τον χαρακτηρα σου και το ηθος σου αγαπημενη μου μαθητρια.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Είμαι πολύ χαρούμενη που σε έχω φίλο μου είσαι σπάνιο παιδί!
Μήτσομ , μάλλον το αντίθετο συνέβη... χαχαχαΟ nothorny ΄έπαιξε με τα αισθήματα και το ψυχικό κόσμο της 110 ..
Πρέπει να τιμωρηθεί!!!!
απαπα.. Η 110 είναι μικρό άβγαλτο κορίτσι. Του κατηχητικού. Ουτε αλκοολ δεν πίνει , μόνο πορτοκαλάδα.Μήτσομ , μάλλον το αντίθετο συνέβη... χαχαχα
Η τιμωρία του έρχεται στον δρόμο είναι........Ο nothorny ΄έπαιξε με τα αισθήματα και το ψυχικό κόσμο της 110 ..
Πρέπει να τιμωρηθεί!!!!
Σιγανοπαπαδια ειναι... άκου που σου λέω.. εγω που δεν την έχω συναντήσει ποτε, ξερω καλύτερα!!απαπα.. Η 110 είναι μικρό άβγαλτο κορίτσι. Του κατηχητικού. Ουτε αλκοολ δεν πίνει , μόνο πορτοκαλάδα.
Πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο 26χρονο κοριτσάκι να παίξει μαζί σου?? Γίνεται?? ΟΧΙ
Η τιμωρία του έρχεται στον δρόμο είναι........