πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.359
- Πόντοι
- 12.056
τι εκανες παλι δεν πιστευω να γιατι εδω μεσα ειμαστε τις θεωριαςΤο διόρθωσα ρε... είπαμε με 2 ώρες ύπνο είμαι..
τι εκανες παλι δεν πιστευω να γιατι εδω μεσα ειμαστε τις θεωριαςΤο διόρθωσα ρε... είπαμε με 2 ώρες ύπνο είμαι..
Δεν ξέρω δεν απαντώ!τι εκανες παλι δεν πιστευω να γιατι εδω μεσα ειμαστε τις θεωριας
Την εχει εκθεσει ο γαμπρος @nothorny ....ανεπανορθωτα....αν δεν κρατησει τον λογο του......μονοπετρο...Τι έγινε το κορίτσι, χάθηκε!!! Υπέθεσα οτι θα ταξίδευε αλλά θα είχε ακουστεί....
Δεν νομίζω , δεν παρακολουθείς.. Ο γαμπρός την έχει παρατήσει και γράφει αλλού....Την εχει εκθεσει ο γαμπρος @nothorny ....ανεπανορθωτα....αν δεν κρατησει τον λογο του......μονοπετρο...
Ειδες την εχει πικρανει την μαθητρια μου.Δεν νομίζω , δεν παρακολουθείς.. Ο γαμπρός την έχει παρατήσει και γράφει αλλού....
Εσύ είσαι ο δάσκαλος. Δηλαδή 2ος γονιός. Κάτι πρέπει να κάνεις και οχι να βλέπεις απο μακρυά τα τεκτενόμενα...Ειδες την εχει πικρανει την μαθητρια μου.
του εχω στησει καρτερει δασκαλε λιγα ειναι τα ψωμια τουΕιδες την εχει πικρανει την μαθητρια μου.
ο μπιλ πεταχτηκε μεχρι την σικελια καταστρωνει σχεδια για νεες μπουκες και πηγε να συντονισει την σπειραΕσύ είσαι ο δάσκαλος. Δηλαδή 2ος γονιός. Κάτι πρέπει να κάνεις και οχι να βλέπεις απο μακρυά τα τεκτενόμενα...
Και ο bill δεν ακούγεται. λες να είναι μαζί???
Ανθρωπος της μαφίας είναι , τον τρόπο του τον έχει. Πες του να σου φέρει την Maserati γιατί απο την νουνά δεν την βλέπω...ο μπιλ πεταχτηκε μεχρι την σικελια καταστρωνει σχεδια για νεες μπουκες και πηγε να συντονισει την σπειρα
Ισως ειναι εκπαιδευτικη εκδρομη.....Εσύ είσαι ο δάσκαλος. Δηλαδή 2ος γονιός. Κάτι πρέπει να κάνεις και οχι να βλέπεις απο μακρυά τα τεκτενόμενα...
Και ο bill δεν ακούγεται. λες να είναι μαζί???
Μπα δεν νομίζω. Θα το ήξερες. Τι δάσκαλος είσαι???Ισως ειναι εκπαιδευτικη εκδρομη.....
Μα με ποιον πας εκπαιδευτικη εκδρομη;;;;;Μπα δεν νομίζω. Θα το ήξερες. Τι δάσκαλος είσαι???
Καλημέρα ΜΠΙΛ!!καλημέρα Έλενα μου!
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα Έλενα και σε όλους στο νήμα.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, όπως και τα οικεία σας πρόσωπα.
Καλή δύναμη να έχουμε με όλα αυτά που (ξαφνικά ??) συμβαίνουν...
υγ. Κάθε φορά που λείπω για λίγες μέρες, βιβλίο γράφετε..
Άντε καλή Κυριακή
Καλημερα παρολίγον γυναίκα μου... ενα γλυκό φιλί να σου δώσει δύναμη να έχεις μια όμορφη Κυριακή!Καλημέρα γλυκέ μου !
Θα μιλήσω για εμένα!
Η ψυχολογία είναι χάλια λόγο της τραγωδίας στα ΤΕΜΠΗ
Να ευχηθώ καλή δύναμη στους συγγενείς!
Υ..Γ..όμορφη Κυριακή να έχετε και καλή συνέχεια!