Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.192
Είμαι large κορίτσι εγώ έτσι κάνω όσους αγαπώ τόυς κανω δώρα αποκλεισμόυς !!Μα ποσο γενναιοδωρη κοπελα εισαι γλυκια μου Ελενα; Αυτοι σε στηνουν κι εσυ τους μοιραζεις δωρακια;
Είμαι large κορίτσι εγώ έτσι κάνω όσους αγαπώ τόυς κανω δώρα αποκλεισμόυς !!Μα ποσο γενναιοδωρη κοπελα εισαι γλυκια μου Ελενα; Αυτοι σε στηνουν κι εσυ τους μοιραζεις δωρακια;
Καλο βραδυ με ονειρα ομορφα !!
Καλο βραδυ με ονειρα ομορφα !!
Ο δολοφόνος με το χαμόγελο είσαι κ. Χελεν?Είμαι large κορίτσι εγώ έτσι κάνω όσους αγαπώ τόυς κανω δώρα αποκλεισμόυς !!
Δεν έχει σημασία τι θυμάσαι εσύ. Εμείς θυμόμαστε , ο καθένας το ρόλο του...Νυν ,πρωην ,κουμπαρες ,κουμπαροι σαλατα το εχουμε κανει στο νημα !!
Δεν θυμαμε ποιος ειναι πρωην ποιος ειναι νυν ...αλλα δεν πειραζει καλη καρδια !!
Την καλημερα μου και σε εσενα !
Η δολοφόνος με το κινητό !!Ο δολοφόνος με το χαμόγελο είσαι κ. Χελεν?
H κουκλαρα δολοφονος του μπλοκαρισματος.Η δολοφόνος με το κινητό !!
Ειμαι η βασιλισσα του μπλοκαρισματος !!H κουκλαρα δολοφονος του μπλοκαρισματος.
Σήμερα επειδή μου έτυχε μία ιστορία θέλω να την μοιραστώ μαζί σας από το πρωί γελάω ....χα χα χα ..
Λοιπον ...
Μου ήρθε σήμερα ένα μήνυμα στο Viber που στις επαφές τον είχα γράψει στήσιμο αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή με έστησε και δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού μας....
Η αλήθεια είναι ότι με στηνουν πάρα πολύ σπάνια αλλά νομίζουν ότι με στηνουν γιατί όποιος άργησει 15 λεπτά εγώ στο Καπάκι βάζω άλλο ραντεβού Δεν περιμένω......( εκτος αν με εχει ενημερωσει οτι θα αργησει λιγο )
Στησιμο : καλημερα καλη μου ελενα
Εγω : οντως ειμαι καλη γιατι αν δεν ημουν θα σου εκλεινα ραντεβου θα περιμενες στο δωματιο και δεν θα εμφανιζομουν ποτε αυτη θα ηταν η τιμωρια σου .....
Στησιμο : δεν καταλαβαινω λενα μου !
(Αφου δεν με θυμηθηκε παει ο νους σας ποσες εχει στησει !)
Εγω :αντε παρε το δωρακι σου και εσυ και σε καλη μερια .....χαχαχαχα
Αχχχ !!..Θα σε πάρω από άλλο πακιστανικό τηλέφωνο και θα φας βαρβάτο στήσιμο μετά από αυτό.
Θα σε μάθω εγώ να βγάζεις τις συνομιλίες μου στο viber δημόσια.
Ηταν δικαιο και εγινε πραγματικοτητα.Ειμαι η βασιλισσα του μπλοκαρισματος !!
Δικαίως πήρα αυτό τον τίτλο με το σπαθί μου !!
καλησπέρα Έλενα μου!
Σιγά ρε Ζορό πρόσεχε μην σκίσεις κάνα κολάνΕιμαι η βασιλισσα του μπλοκαρισματος !!
Δικαίως πήρα αυτό τον τίτλο με το σπαθί μου !!
Σιγά μην απολογηθεις κιόλαςΑχχχ !!..
οχι μην με στησεις δευτερη φορα
Θα πεσει η επιχειρηση μου σε πτωχευση !!
Ουτε ονοματα ειπα ουτε προσωπικα δεδομενα μονο σου αποκαλυφθηκες
Καλο απογευμα !
Εσύ δάσκαλε εκεί φλερτάρεις με την εισαγγελία ανηλίκωνΗταν δικαιο και εγινε πραγματικοτητα.
Τους αλλους τιτλους μπορει να αμφισβητησουν αυτον οχι.
My queen.....love you.
Ειμαι αλλεργικη στις απειλες !!Σιγά μην απολογηθεις κιόλας
Ποιος να σε απειλήσει ρε κορίτσι μην με κάνεις και γελάωΕιμαι αλλεργικη στις απειλες !!
Το γελιο ειναι υγεια !!Ποιος να σε απειλήσει ρε κορίτσι μην με κάνεις και γελάω
Γιατι ποια ειναι ανηλικη;Εσύ δάσκαλε εκεί φλερτάρεις με την εισαγγελία ανηλίκων
Το 18 παίζει λέει ψέματα για να ψηφίσει στις εκλογές....εδώ μέσα ρουφιάνοι??? ΑποκλείεταιΓιατι ποια ειναι ανηλικη;
Εχει κλεισει τα 18. Οποτε ολα καλα.
Ποιος θα με καρφωσει. Δε νομιζω να υπαρχουν ρουφιανοι εδω μεσα.
Ελα ειναι κατω απο 18. Γυναικα και να λει ψεματα για την ηλικια της. Πεφτω απο τα συννεφα. ΣΟΚ.Το 18 παίζει λέει ψέματα για να ψηφίσει στις εκλογές....εδώ μέσα ρουφιάνοι??? Αποκλείεται