Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.962
Δες αυτα που δεν βλέπουν οι άλλοι !το ξέρεις βλέπω!!!
Δες αυτα που δεν βλέπουν οι άλλοι !το ξέρεις βλέπω!!!
Φτύνει και τα κουκουτσια !!
![]()
Τι γλυκούλι κατσικάκι θέλω να το χαϊδέψω !
Εκλαψα ......χαχαχαχαεσενα σου εχω ντοκουμεντο να δεις
![]()
αυτο το βρηκα χθες ακομη κλαιω αΠΟ ΤΑ γελιαΕκλαψα ......χαχαχαχα
Οι αλλες πισω μου ποιες ειναι ??
Οι κατσικοασπρουλομπουμπουδες ?
Αυτός μάλιστα είναι και verified με καρτελάκι στο αυτί.Και κορδωτός κορδωτός ποζάρει στον φακό.
Χαχαχαχαχα
Σοκολατες δεν βλεπω.....για αυτο δεν σου αγοραζει.....εχουν τελειωσει.
ξερεις γιατι φοραει μονο φουστεςΣοκολατες δεν βλεπω.....για αυτο δεν σου αγοραζει.....εχουν τελειωσει.
ξερεις γιατι φοραει μονο φουστεςγια να μην βαζει το χερι στην τσεπη
![]()
δεν ξερεις για τι διαολακι μιλαμε δες την κριτικη τι εγραψε ο συναγωνιστης το καλο κοριτσακι που μπηκε στο δωματιο και μετα ετρεχε να κρυφτειΤι λες τωρα;
Σατανικο. Χαχαχα!
Εγω γιατι δεν την εχω δει ποτε να φοραει;ξερεις γιατι φοραει μονο φουστεςγια να μην βαζει το χερι στην τσεπη
![]()
δεν ξερεις για τι διολακι μιλαμε δες την κριτικη τι εγραψε ο συναγωνιστης το καλο κοριτσακι που μπηκε στο δωματιο και μετα ετρεχε να κρυφτει
σωστα πιο πολυ κυκλοφορει ξεβρακωτηΕγω γιατι δεν την εχω δει ποτε να φοραει;
Αν ναι τωρα θυμηθηκα γιατι
![]()
Μία τσέπη δεξιά μια τσεπη αριστερά και στη μέση μία γέφυρα εκεί Θέλω να βάζω το χέρι μου !!ξερεις γιατι φοραει μονο φουστεςγια να μην βαζει το χερι στην τσεπη
![]()
Εκει θελουμε και εμεις να βαζουμε οχι το χερι αλλα κατι αλλο.........Μία τσέπη δεξιά μια τσεπη αριστερά και στη μέση μία γέφυρα εκεί Θέλω να βάζω το χέρι μου !!
![]()
Μία τσέπη δεξιά μια τσεπη αριστερά και στη μέση μία γέφυρα εκεί Θέλω να βάζω το χέρι μου !!
![]()