πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.646
- Πόντοι
- 12.056
κανα μουνοπετρο εχεις περρισευμαΣήμερα εργασία και χαρά...
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
κανα μουνοπετρο εχεις περρισευμαΣήμερα εργασία και χαρά...
Δεν εχω...πρέπει να προμηθευτώ... δεν τα δίνουν πίσω, δεν τα ζητάω κιολαςκανα μουνοπετρο εχεις περρισευμαεχω μια υποχρεωση
![]()
ετσι να εισαι λαρτζ μην σε περνανε για γυφτο σπαγγο και τσιγγουνηΔεν εχω...πρέπει να προμηθευτώ... δεν τα δίνουν πίσω, δεν τα ζητάω κιολας
Την απιστία δεν τηνμην εισαι σκληρη νουναενα παραστρατημα εκανε
ενταξει υποσχεθηκε γαμο σε αλλες 7-8 μπορει και 10
δεν τις παντρευτηκε ομως
![]()
Καλημερα Ωραια Ελενη!!! Καλημερα καλοι μου ανθρωποι!!!Την απιστία δεν τηνσυγχωράω !!
Άντρα από δεύτερο χέριδεν παντρεύομαι !!
νουνα θα στον περασω εγω ενα ντουκοχρωμα θα στον κανω σενιοΤην απιστία δεν τηνσυγχωράω !!
Δεν χρειάζεται. Η ψυχή μου ειναι αμολυντη, αυτό θέλει η Μενεγακη. Το κορμί δεν την πειράζει, μπορεί να είμαι σαν τον σφαχτη της καρύδας αλλά δεν την ενοχλεί.νουνα θα στον περασω εγω ενα ντουκοχρωμα θα στον κανω σενιοουτε θα το καταλαβεις οτι ειναι πολυμεταχειρισμενος
![]()
Άμα είναι να πληγώνεις γυναίκες !!Δεν χρειάζεται. Η ψυχή μου ειναι αμολυντη, αυτό θέλει η Μενεγακη. Το κορμί δεν την πειράζει, μπορεί να είμαι σαν τον σφαχτη της καρύδας αλλά δεν την ενοχλεί.
Αυτές παιδι μου με πληγώνουν...χρησιμοποιούν το κορμί μου, με στραγγιζουν κ με πετάνε. .Βαμπίρ!!Άμα είναι να πληγώνεις γυναίκες !!
Δεν σε θελωωωωωωω !!
Άσε θα βρω κανέναν άλλον θα συμφέρει καλύτερα !!
Δηλαδή παρθένο τον θέλεις.. Να μην έχει ακουμπήσει θηλυκή γάτα???Την απιστία δεν τηνσυγχωράω !!
Μην το λες Ηλία!Ολες τις αποριες τις λυνει το Ωροσκοπιο του Μεγαλουδη για νυφες και γαμπρους....(ειναι σατυρικο)
βρε βρε εμφανισθηκε και ο διγραμμοςΈλα καλημέρες σε όλους, γαμπρούς, νύφες , κονιόρδους..κτλ..
νουνα μην τον πετας ετσι ...στο παραμυθι ειναι μανουλα ...θα σου λεει ενα το βραδυ και θα σε νανουριζειΆμα είναι να πληγώνεις γυναίκες !!
Δεν σε θελωωωωωωω !!
Άσε θα βρω κανέναν άλλον θα συμφέρει καλύτερα !!
Αυτές παιδι μου με πληγώνουν...χρησιμοποιούν το κορμί μου, με στραγγιζουν κ με πετάνε. .Βαμπίρ!!
Αυτές παιδι μου με πληγώνουν...χρησιμοποιούν το κορμί μου, με στραγγιζουν κ με πετάνε. .Βαμπίρ!!
κερναω γλυκακιγιατι αν περιμενουμε τον γιαουρτοβιομηχανο την
και ψοφησε
![]()
Από αυτό που έχει από πάνω σαντιγί και από κάτω σοκολάτα? Ή από πανω σοκολάτα και από κάτω σαντιγί??κερναω γλυκακιγιατι αν περιμενουμε τον γιαουρτοβιομηχανο την
και ψοφησε
![]()