alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
παρουσία συμβολαιογράφουΊσως χρειαστεί να μπεi κάποιος με wildcard
παρουσία συμβολαιογράφουΊσως χρειαστεί να μπεi κάποιος με wildcard
Καλησπερα κυριοι!
Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν και στην Θεσσαλονίκη μας
Η λιστα εχει συμπληρωθει απλα λογο ελλειψης χρονου δεν προλαβα να την αναρτησω το κανω τωρα
Αριθμοί νικ. Τζόκερ
…….
36stt777. 9
Σας εύχομαι καλο τριήμερο αγορια!
Φιλια σε όλους σας!
ναι αλλα υπαρχει επικοινωνία αναμεσα στο και την κυριαΚαλησπέρα και καλό 3ήμερο.
Το Νο 36 είναι εκτός λειτουργίας!
Το κενο αφορα το ιδιο ατομο(δηλαδη καποιος περνει 2 νουμερα γιατι εχει παει με την Ελενα πανω απο 2 φορες)Συμπληρωθηκαν τα νουμερα; και τα κενα τι ειναι;
Γεια σας παιδιά!Κάτσε εγώ έχω το 11.Με αντικατεστησες με άλλον συναγωνιστή;
ξηγημενη όσο λίγες. Υπέροχη και ας μην έχω κάνει ακόμα ραντεβού μαζί σου την αγάπη μουΚαλησπερα αγορια!
Οι τυχεροί ειναι
1 mikros_gamikos
2 GIORGIOGENT
Κερδίζουν οι δυο τους απο ενα ραντεβού μαζι μου μιας ωρας με πληρωμένο το δωματιο prive η bill
Ευχαριστώ για τις συμμετοχές σας παιδιά ηταν για τον ενα χρόνο μου εδω
Ευχαριστώ και οσους με εχουν τιμήσει φυσικα για τον χρονο τους τα χρηματα τους τα δωρα την παρεα τους την συντροφιά το ενδιαφέρον τους
Ευχαριστώ εσενα που οταν ενιωθα μοναξια μου εκανες παρεα
Ευχαριστώ εσενα που οταν ειχα ενα ενα θεμα με φιλοξενησες χωρις να κανουμε κατι και με φροντισες
Ευχαριστώ εσενα που μου εφερες φαγητο χωρις να το ζητησω επειδη καταλαβες οτι δεν ειχα προλαβει να φαω
Ευχαριστώ εσενα (σε κοπελα αναφερωμαι) που οταν ημουν στην αρχη εδω με κερασες ενα καφε τις συμβουλες σου και την βοηθεια σου χωρις να εχεις οφελος και υποχρέωση
Μπαινωντας στο bou μια κοπελα εκτίθεται και εχω περασει απο διαφορα στάδια εδω
Μελημα μου ηταν και ειναι να ειμαι τιμια και να κερδισω την εμπιστοσύνη σας
Καποιοι θα περασαν καλα μαζι μου καποιοι οχι αναλογα με το τι ζητα ο καθενας και αν μπορω η μου ταιριαζει να το δωσω
Ουτε μικρη ειμαι ουτε όμορφη ουτε μοντελο
Προσπαθω να δεινω σωμα και ψυχη ανεξαρτητα απο ηλικια και εμφάνιση και παντα οταν σας χτυπω την πορτα ερχομαι με καλη διαθεση να προσφερω τον καλύτερο εαυτό μου
Τα φιλιά μου σε ολους σας!
Καλησπερα αγορια!
Οι τυχεροί ειναι
1 mikros_gamikos
2 GIORGIOGENT
Κερδίζουν οι δυο τους απο ενα ραντεβού μαζι μου μιας ωρας με πληρωμένο το δωματιο prive η bill
Ευχαριστώ και οσους με εχουν τιμήσει φυσικα για τον χρονο τους τα χρηματα τους τα δωρα την παρεα τους την συντροφιά το ενδιαφέρον τους
Ευχαριστώ εσενα που οταν ειχα ενα ενα θεμα με φιλοξενησες χωρις να κανουμε κατι και με φροντισες
Ευχαριστώ εσενα που μου εφερες φαγητο χωρις να το ζητησω επειδη καταλαβες οτι δεν ειχα προλαβει να φαω
Ευχαριστώ εσενα (σε κοπελα αναφερωμαι) που οταν ημουν στην αρχη εδω με κερασες ενα καφε τις συμβουλες σου και την βοηθεια σου χωρις να εχεις οφελος και υποχρέωση
Καποιοι θα περασαν καλα μαζι μου καποιοι οχι αναλογα με το τι ζητα ο καθενας και αν μπορω η μου ταιριαζει να το δωσω
Προσπαθω να δεινω σωμα και ψυχη ανεξαρτητα απο ηλικια και εμφάνιση και παντα οταν σας χτυπω την πορτα ερχομαι με καλη διαθεση να προσφερω τον καλύτερο εαυτό μου
Καλησπερα αγορια!
Οι τυχεροί ειναι
1 mikros_gamikos
2 GIORGIOGENT
συνέχεια λες "δεν είμαι μοντέλο", εγώ σε κάθε φωτογραφία σου βλέπω μια πολύ ωραία γυναίκα...
Καλημέρα αγορια!συνέχεια λες "δεν είμαι μοντέλο", εγώ σε κάθε φωτογραφία σου βλέπω μια πολύ ωραία γυναίκα...
Καλημέρα αγορια!
Ειμαι 43 ετων και μαμα και εχω περασει και μια ζωη δυσκολη με τις οποιες ατελιες αφηνουν ολα αυτα ισως ειμαι σε καλη κατασταση σε σχεση με την ηλικια και την ζωη που εχω κανει
Αλλωστε πιστευω ειναι καλύτερα να περιμενεις ενα 5 και να βλεπεις ενα 7 παρα το αντιθετο
Σωστα?
Οπότε μας προσγειώνεις για να μας ανεβάσεις μετά;Καλημέρα αγορια!
Ειμαι 43 ετων και μαμα και εχω περασει και μια ζωη δυσκολη με τις οποιες ατελιες αφηνουν ολα αυτα ισως ειμαι σε καλη κατασταση σε σχεση με την ηλικια και την ζωη που εχω κανει
Αλλωστε πιστευω ειναι καλύτερα να περιμενεις ενα 5 και να βλεπεις ενα 7 παρα το αντιθετο
Σωστα?