pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Το καλοκαίρι θα μας πει ότι περιμένει τα χιόνιαΓια το φετινο μιλαμε, ετσι;
Χαχαχα!
Το καλοκαίρι θα μας πει ότι περιμένει τα χιόνιαΓια το φετινο μιλαμε, ετσι;
Χαχαχα!
Το καλοκαίρι θα μας πει ότι περιμένει τα χιόνια
Έχω δώσει άδεια στον φωτογράφο !!Το καλοκαίρι θα μας πει ότι περιμένει τα χιόνια
Ταυτίζομαι με το σχόλιο σου αλλά...Να προτεινω στις 21 Μαιου μια εορταστικη;
Too soon?
Αυτό δεν είναι απλώς άδεια...Έχω δώσει άδεια στον φωτογράφο !!
![]()
ρε αυτη εδω ειναι ικανη να μας βγαλει στο τελος οτι εμεις την χρωσταμε γυμνη φωτογραφιαΑυτό δεν είναι απλώς άδεια...![]()
Βγάλτε και εσείς την κορμάρα σας στο site και μετά θα τη βγάλω και τη δική μου !!ρε αυτη εδω ειναι ικανη να μας βγαλει στο τελος οτι εμεις την χρωσταμε γυμνη φωτογραφια
Βγάλτε και εσείς την κορμάρα σας στο site και μετά θα τη βγάλω και τη δική μου !!![]()
αν την βγαλω εγω νουνα εσυ μετα εξαφανιστικεςΒγάλτε και εσείς την κορμάρα σας στο site και μετά θα τη βγάλω και τη δική μου !!![]()
Την δικια μου κορμαρα την εβαλα με τα χιονια.Θελουμε δικια σου....Βγάλτε και εσείς την κορμάρα σας στο site και μετά θα τη βγάλω και τη δική μου !!![]()
μεταξεταστεος εσυ για τον σεπτεμβρηΤην δικια μου κορμαρα την εβαλα με τα χιονια.Θελουμε δικια σου....
Βυζακια , μπουτακια,.....Αν θες να δειξεις περισσοτερα δεν μας χαλαει καθολου.
ρε αυτη εδω ειναι ικανη να μας βγαλει στο τελος οτι εμεις την χρωσταμε γυμνη φωτογραφια
Αν βγάλω φωτό γυμνή θα τα βγάλω όλα στη φόρα το νινάκι μου το ποπουδάκι μου το μπουτακι μου !!Την δικια μου κορμαρα την εβαλα με τα χιονια.Θελουμε δικια σου....
Βυζακια , μπουτακια,.....Αν θες να δειξεις περισσοτερα δεν μας χαλαει καθολου.
Ελα κατσε στα ποδαράκια μου!Καλησπερα αγορια μου !!
Ηρθα και εγω να μεινω ή να φύγω ??
ασε τα παραμυθια νουναΑν βγάλω φωτό γυμνή θα τα βγάλω όλα στη φόρα το νινάκι μου το ποπουδάκι μου το μπουτακι μου !!
Τα 3 κιλα που πηρα !!Που δεν ξέρω πώς τα πήρα τρώω μόνο φρούτα είμαι φρούτου!!
βρε βρεΕλα κατσε στα ποδαράκια μου!
Προτιμώ να κάτσω κάπου αλλού !!Ελα κατσε στα ποδαράκια μου!
παλι προστυχιες διαβαζω εδω μεσαΠροτιμώ να κάτσω κάπου αλλού !!
![]()
Ελα κατσε στα ποδαράκια μου!
Είμαι ήσυχη γλυκούλα και ποιήτρια δεν σας αρέσω!!παλι προστυχιες διαβαζω εδω μεσα