Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.774
- Πόντοι
- 1.046
Στο κρεβατι θα περασουμε τωρα !!
![]()
Έλενα στο δρόμο είμαι το έχω στον αυτόματο πιλότο προλαβαίνω;Φέρε μου μία κρέμαΓιώτης να φάω τώρα που πεινάω !!
Στο κρεβατι θα περασουμε τωρα !!
![]()
Έλενα στο δρόμο είμαι το έχω στον αυτόματο πιλότο προλαβαίνω;Φέρε μου μία κρέμαΓιώτης να φάω τώρα που πεινάω !!
Να φανταστω θα εχουμε συναντηθει !!Δεν είναι και γαμώ οι αξύριστες μουνάρες όμως???
Γιατί τον σωματότυπο θυμάμαι πως τον έχεις, από πριν κάποια χρόνια... Σκέψου το!
Φέρε μου μία κρέμαΓιώτης να φάω τώρα που πεινάω !!
εχουμε εδω τον βιομηχανο που βγαζει αναμικτη @pablo stamos εχουμε φαει ολη πολυ κρεμαΒανιλια η σοκολατα;
εχουμε εδω τον βιομηχανο που βγαζει αναμικτη @pablo stamos εχουμε φαει ολη πολυ κρεμαμεγαλος κουβαρντας
![]()
κοιτα να δεις επειδη μπαινουμε στην σαρακοστη και επειδη ειναι πολυ λαρτζΠες του να μου στειλει προβειο γιαουρτι, πολυ καλο.
Αλλα οχι να μου το πεταξει!
Είσαι ο καταλληλότερος για το τμήμα διαφήμισηςεχουμε εδω τον βιομηχανο που βγαζει αναμικτη @pablo stamos εχουμε φαει ολη πολυ κρεμαμεγαλος κουβαρντας
![]()
ναι ρε σπαγγο αλλα εγω θελω 4 χηνες μισθο + μπονουςΕίσαι ο καταλληλότερος για το τμήμα διαφήμισης![]()
Θα βγάλω ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για τα παιδιά από το νήμα της Έλενας έτσι όπως πάμεΠες του να μου στειλει προβειο γιαουρτι, πολυ καλο.
Αλλα οχι να μου το πεταξει!
κοιτα να δεις επειδη μπαινουμε στην σαρακοστη και επειδη ειναι πολυ λαρτζζητα του καλυτερα μια καβουροσαλατα που τα εχει και στην τσεπη φρεσκοτατα
![]()
εισαι ικανος να στειλεις αιτημα στον αντισθενη να σου αλλαξει το νικ νειμ γερολαδαΘα βγάλω ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για τα παιδιά από το νήμα της Έλενας έτσι όπως πάμε
Άσε πάω Ταυλάνδη καλύτερα και τα λέμε μετά το Πάσχα χαχαχναι ρε σπαγγο αλλα εγω θελω 4 χηνες μισθο + μπονους![]()
Ευχαριστώ ρε μύστη, θα λάβεις καβουροσαλάτα δώροΔεν θελω να εκμεταλλευτω τη γενναιοδωρια του!
Θα βγάλω ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για τα παιδιά από το νήμα της Έλενας έτσι όπως πάμε
χμ..καλή ιδέα, μήπως να το βάλω σαν υπογραφήεισαι ικανος να στειλεις αιτημα στον αντισθενη να σου αλλαξει το νικ νειμ γερολαδα![]()
το γερολαδας να σου βαλει σαν ονομαχμ..καλή ιδέα, μήπως να το βάλω σαν υπογραφή![]()
Θα το τεσταρω αυτό να δούμε αποτελέσματατο γερολαδας να σου βαλει σαν ονομαολα τα κοριτσια με εσενα θα θελουν συναντηση
![]()
εγγυηση ο λογος μουΘα το τεσταρω αυτό να δούμε αποτελέσματα![]()
το γερολαδας να σου βαλει σαν ονομαολα τα κοριτσια με εσενα θα θελουν συναντηση
![]()
χαμος μολις τον βλεπουν θα πετανε τις γλαστρες απο τα μπαλκονια σαν την θεια απο το σικαγο...σου λενε δεν θα τον πετυχω τον κεραταΕιδικα οι λαδοκορες απο τα μασατζιδικα!
χαμος μολις τον βλεπουν θα πετανε τις γλαστρες απο τα μπαλκονια σαν την θεια απο το σικαγο...σου λενε δεν θα τον πετυχω τον κερατα