πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.736
- Πόντοι
- 12.056
Αφού έχει συννεφιάΑχχχ !! δεν έχω σκύλο οπότε δεν έχω και σπιτάκι ασε θα του στρώσω έξω στο γκαζόν να βλέπει και τα αστέρια
Αφού έχει συννεφιάΑχχχ !! δεν έχω σκύλο οπότε δεν έχω και σπιτάκι ασε θα του στρώσω έξω στο γκαζόν να βλέπει και τα αστέρια
Το ξερα.....πανε τα ιδιαιτερα πλεον @Ελενα110 πρεπει να βρεις αλλον δασκαλο.Σύντομα θα σε καλέσει το εσωτερικών υποθέσεων
Δάσκαλε δεν σε αλλάζω εσένα με τίποτα !!
Ακόμα καλύτερα για να δροσιστεί το βράδυ το παιδί !!Αφού έχει συννεφιά
Αφου ειναι ετσι θα αντεξω της φυλακης τα καγκελα.Δάσκαλε δεν σε αλλάζω εσένα με τίποτα !!
Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς !!
Είναι να μην ζητήσω κάτι... κατευθείαν το εφτιαξε το κορίτσι μου... έτσι την θέλω την γυναικα... στον δρόμο κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά και στο κρεβάτι....που??? τανα...(με την καλή εννοια)... γατάκια, ότι θέλω την κάνω!
Παντού μαζί και στη φυλακή !!Αφου ειναι ετσι θα αντεξω της φυλακης τα καγκελα.
Με κρυοπαγήματα θα τον μαζέψεις... άκαρδηΑκόμα καλύτερα για να δροσιστεί το βράδυ το παιδί !!
Καλά δες που θα κοιμηθείς σήμερα γιατί είσαι τιμωρημένος !!Είναι να μην ζητήσω κάτι... κατευθείαν το εφτιαξε το κορίτσι μου... έτσι την θέλω την γυναικα... στον δρόμο κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά και στο κρεβάτι....που??? τανα...(με την καλή εννοια)... γατάκια, ότι θέλω την κάνω!
Είναι να μην ζητήσω κάτι... κατευθείαν το εφτιαξε το κορίτσι μου... έτσι την θέλω την γυναικα... στον δρόμο κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά και στο κρεβάτι....που??? τανα...(με την καλή εννοια)... γατάκια, ότι θέλω την κάνω!
Θα κοιμηθώ σε άλλο νήμα ε? Πρόσεχε!!Καλά δες που θα κοιμηθείς σήμερα γιατί είσαι τιμωρημένος !!
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι είσαιΕίναι να μην ζητήσω κάτι... κατευθείαν το εφτιαξε το κορίτσι μου... έτσι την θέλω την γυναικα... στον δρόμο κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά και στο κρεβάτι....που??? τανα...(με την καλή εννοια)... γατάκια, ότι θέλω την κάνω!
Και όχι τίποτα άμα κρυώσει δεν θα ανεβαίνει μετά η σημαία !!Με κρυοπαγήματα θα τον μαζέψεις... άκαρδη
Και πολύ άντεξες άλλοι έχουν αντέξει πιο λίγες μέρες και εφυγαν νυχτα ..........Είναι να μην ζητήσω κάτι... κατευθείαν το εφτιαξε το κορίτσι μου... έτσι την θέλω την γυναικα... στον δρόμο κυρία, στην κουζίνα νοικοκυρά και στο κρεβάτι....που??? τανα...(με την καλή εννοια)... γατάκια, ότι θέλω την κάνω!
Θα κοιμηθώ σε άλλο νήμα ε? Πρόσεχε!!
Και όχι τίποτα άμα κρυώσει δεν θα ανεβαίνει μετά η σημαία !!
Μην προσπαθείς να με τουμπάρεις εσυ εμενα... δεν μου άνοιξε καμία να κοιμηθώ λίγο... στον δρόμο την έβγαλα παλι...
Σε ενα χαρτοκουτο θα κοιμηθείς ??Μην προσπαθείς να με τουμπάρεις εσυ εμενα... δεν μου άνοιξε καμία να κοιμηθώ λίγο... στον δρόμο την έβγαλα παλι...
Παλιά (χθες) μου έδινες και κανένα λουλουδακι...Σε ενα χαρτοκουτο θα κοιμηθείς ??
Είσαι υπεύθυνος των πράξεών σου
Αγάπη μου Έτσι είναι ο γάμος στην αρχή αγάπες και λουλούδια και μετά ξεκινάει η παντόφλα !!Παλιά (χθες) μου έδινες και κανένα λουλουδακι...
Παντρεμένη είσαι? Και εγω..Αγάπη μου Έτσι είναι ο γάμος στην αρχή αγάπες και λουλούδια και μετά ξεκινάει η παντόφλα !!