πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.917
- Πόντοι
- 12.056
ελεος ρε εσυ ασε κανεναν αλλον να παρει μεζε μουνοφαγαΚαλημερα στο κοριτσακι.
Μπορω να εχω την τιμη να κανω εγω τον φωτογραφο;
ελεος ρε εσυ ασε κανεναν αλλον να παρει μεζε μουνοφαγαΚαλημερα στο κοριτσακι.
Μπορω να εχω την τιμη να κανω εγω τον φωτογραφο;
Οποιος θελει αρκει να παρουμε λιγο ματι και μη μας πει οτι λειπει ο/η φωτογραφος.ελεος ρε εσυ ασε κανεναν αλλον να παρει μεζε μουνοφαγα
να σου πω δικιο εχεις ολο κατι τετοια εφευρισκει η πανουργα η μαθητρια σουΟποιος θελει αρκει να παρουμε λιγο ματι και μη μας πει οτι λειπει ο/η φωτογραφος.
Την ξερω καλα πλεον οποτε προλαβαινω καταστσσεις. Θα αποκλειστουμε και δεν θα εχουμε θεαμα ομορφο.να σου πω δικιο εχεις ολο κατι τετοια εφευρισκει η πανουργα η μαθητρια σου
και εσύ τέκνο Βρουτε?σιγα μωρε αμεσως να υπερασπιστεις τον αγαπουλα και τον μπηχτη
ΕΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕ ΜΑΦΙΟΖΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ τι να κανω τους ακουωκαι εσύ τέκνο Βρουτε?
αξιόπιστα μεν,εξαφανισμένα δε!!!ΕΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕ ΜΑΦΙΟΖΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ τι να κανω τους ακουω
τους πηρε το ευρηκα??αξιόπιστα μεν,εξαφανισμένα δε!!!
Βοσκουν σε αλλο κοτετσι....αξιόπιστα μεν,εξαφανισμένα δε!!!
Τέλεια. Θα έχεις ωραίο φόντο.... Να κάνεις τον χιονάνθρωποΕν τω μεταξύ Είδα στις ειδήσεις την Κυριακή μπορεί να χιονίσει... Ωχ τι έπαθα σας είχα υποσχεθεί ολόγυμνη φώτο........
Αν χιονίσει με το καλό θα φτιάξω εναν χιονάνθρωπο και δίπλα του θα βγάλω μία φωτό!!Τέλεια. Θα έχεις ωραίο φόντο.... Να κάνεις τον χιονάνθρωπο
ετοιμασου βγαζω εισητηρια για αλπεις ...εκει τουλαχιστον χιονιζει σιγουρα οποτε δεν γλυτωνεις την φωτογραφιαΑν χιονίσει με το καλό θα φτιάξω εναν χιονάνθρωπο και δίπλα του θα βγάλω μία φωτό!!
Να ρωτησω κατι ..ετοιμασου βγαζω εισητηρια για αλπεις ...εκει τουλαχιστον χιονιζει σιγουρα οποτε δεν γλυτωνεις την φωτογραφια
σωστα ανα 4ετια σαν τις εκλογες ...υποψηφια με ποιον θα εεισαι??Να ρωτησω κατι ..
Ποια ειμαι εγω ??
Καμια που βγαζει μια φορα τον χρονο φωτο ??
Βοσκουν σε αλλο κοτετσι....
Με το κόμμα !!σωστα ανα 4ετια σαν τις εκλογες ...υποψηφια με ποιον θα εεισαι??
ξεβρακωσου τοτε νουνα να δουμε το πραγραμμα σου αλλιως γιατι να σε ψηφισουμεΜε το κόμμα !!
(Οι γυμνιστές).........
Κλαιωωωω !!ξεβρακωσου τοτε νουνα να δουμε το πραγραμμα σου αλλιως γιατι να σε ψηφισουμε
εγω λεω να μας δειξεις πρωτα τον εσωτερικο σου κοσμο γιατι ειναι πιο ωραιοςΚλαιωωωω !!
Να με ψηφίσετε γιατι γράφω ωραία ποιήματα.......
Εγώ λέω να δημιουργήσω δικό μου κόμμα...εγω λεω να μας δειξεις πρωτα τον εσωτερικο σου κοσμο γιατι ειναι πιο ωραιος