Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.730
- Πόντοι
- 5.956
Ο δασκαλος δεν μαλωνει ποτε την μαθητρια του. Την τιμωρει.Έλα ξυπνά θα αργήσεις στο σχολείο και θα σε μαλώσει ο δάσκαλος
Ο δασκαλος δεν μαλωνει ποτε την μαθητρια του. Την τιμωρει.Έλα ξυπνά θα αργήσεις στο σχολείο και θα σε μαλώσει ο δάσκαλος
Καλησπερα στο ομορφο κοριτσακι. Καλη εβδομαδα που ελπιζω να κλεισει....γεματη τρελες.
Καλησπέρα Αγαπημένε δάσκαλε μου !!Καλησπερα στο ομορφο κοριτσακι. Καλη εβδομαδα που ελπιζω να κλεισει....γεματη τρελες.
αχ,η καρδιά!!
Το ρομαντικο κοριτσι της καρδιας μου.
βρε βρε οι συνήθεις υποπτοιαχ,η καρδιά!!
Παρακαλώ βαφτιστήρι μου !!ευχαριστω πολυ νουνα και ανταποδιδω οσαν τροβαδουρος
Καλημερα Ελενα.....Καλημερα σε ολους.
σιγα μωρε αμεσως να υπερασπιστεις τον αγαπουλα και τον μπηχτηΠαρακαλώ βαφτιστήρι μου !!
Μη μου τα μαλώνεις τα παιδιά!!
εμφανισθηκαν κοτες χωρις κοκοραΗρθαν εγραψαν και στο τελος βλεπω......
Καλημέρα Γλυκέ μου !!Καλημερα Ελενα.....Καλημερα σε ολους.
Εν τω μεταξύ Είδα στις ειδήσεις την Κυριακή μπορεί να χιονίσει... Ωχ τι έπαθα σας είχα υποσχεθεί ολόγυμνη φώτο........εμφανισθηκαν κοτες χωρις κοκορα
παρε τον αρναουτογλου και πες του σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΕν τω μεταξύ Είδα στις ειδήσεις την Κυριακή μπορεί να χιονίσει... Ωχ τι έπαθα σας είχα υποσχεθεί ολόγυμνη φώτο........
Κι ειχα μια ελπιδα να το στρωσει. Αν βαλεις καυτη φωτογραφια θα λιωσει το καημενο το χιονακι αμεσως.Εν τω μεταξύ Είδα στις ειδήσεις την Κυριακή μπορεί να χιονίσει... Ωχ τι έπαθα σας είχα υποσχεθεί ολόγυμνη φώτο........
Καλημερα στο κοριτσακι.Εν τω μεταξύ Είδα στις ειδήσεις την Κυριακή μπορεί να χιονίσει... Ωχ τι έπαθα σας είχα υποσχεθεί ολόγυμνη φώτο........