Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.460
Προτιμω το λαυρακι !Λουτσο
Προτιμω το λαυρακι !Λουτσο
εγω τους κοκοβιουςΠροτιμω το λαυρακι !
Οχι ρε λυπη , ειχα ομορφη γιατρο και με περιποιηθηκεΗμουνα ατυχος , πιαστηκα με το αγκιστρι και εκανα ραματα
Ωραίο αλλά δεν κάνει παράφρασηΠροτιμω το λαυρακι !
Εισαι και πονηρουλης !!Ωραίο αλλά δεν κάνει παράφραση
Εγω εσενα να σε κανω σουπιτσα να σε απολαυσω !!!εγω τους κοκοβιους
εγώ το φοράω άλλου το δαχτυλίδι!ενα σχολιασμο θελω φιλε μαφιοζε για το παρακατω ρεπορταζ
Γιατί οι γαλαζοαίματοι, οι μαφιόζοι, οι ράπερς και οι... νάρκισσοι φορούν δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Μέσα στους αιώνες το λεγόμενο και pinky ring ή chevalier επιβίωσε από τις αμέτρητες αλλαγές που έγιναν στο ντύσιμο των ανδρών και έμεινε στη μόδα, λαμπερόwww.newmoney.gr
Ξεβρακωτος ψαρευες?Ημουνα ατυχος , πιαστηκα με το αγκιστρι και εκανα ραματα
εγώ το γαβρακιΠροτιμω το λαυρακι !
Εγω εσένα !!εγώ το γαβρακι
Εσυ εισαι σε σπιτικες διακοπες τωρα και απεχεις απο πασης φυσεως ερωτικες σκεψειςΕγω εσένα !!
Μα μονο ερωτικες σκεψεις εχω !!Εσυ εισαι σε σπιτικες διακοπες τωρα και απεχεις απο πασης φυσεως ερωτικες σκεψεις
Οι ερωτικες σου σκεψεις εσενα , ειναι σαν το φωτοσπαθο στον πολεμο των αστρων, και καινε τον εγκεφαλο των αντρωνΜα μονο ερωτικες σκεψεις εχω !!
Στερηση μιας εβδομαδας πολυς καιρος για εμενα !!
Δε ζητας πολλα , μονο τον ουρανο με τ' αστραΤι θα ήθελα για μένα??
Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά Μπορώ να νιώθω Χαρούμενη με τα λίγα και τα απλά..
Μου φτάνει που έχω δίπλα μου τα άτομα που αγαπώ...
Μου φτάνει να βλέπω στα πρόσωπά τους την ηρεμία και τη χαρά..
Μου φτάνει μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα..
Μου φτάνει η εκτίμηση και η αγάπη αυτών που κρατάω στην καρδιά μου..
Τα μεγαλεία τα αφηνω στους επιφανειακούς!!!
Πολλα ειναι αυτα που θελω ??Δε ζητας πολλα , μονο τον ουρανο με τ' αστρα
Εξαρταται , μηπως τις μονες μερες θες αυτα και τις ζυγες τα αντιθετα ( τα επιφανειακα )Πολλα ειναι αυτα που θελω ??
Μπα μονο τις μονες μερες κυκλοφορω !!!Εξαρταται , μηπως τις μονες μερες θες αυτα και τις ζυγες τα αντιθετα ( τα επιφανειακα )
Εγω θελω να κυκλοφορεις ολες τις μερες γιατι εισαι σουπερ και δε χρειαζεται να περιορισεις τιποταΜπα μονο τις μονες μερες κυκλοφορω !!!
Τα σκ όμως;ελεύθερα Έλενα μου σωστά:Μπα μονο τις μονες μερες κυκλοφορω !!!