Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.805
- Πόντοι
- 5.956
Οσο χαλαρωσατε χαλαρωσατε οτι θα ερθω αυτο ειναι το μονο σιγουρο .....
Οσο χαλαρωσατε χαλαρωσατε οτι θα ερθω αυτο ειναι το μονο σιγουρο .....
και οδοντογλυφιδα στον πισινό,θα ντυθουμε μεζες!!!ξεβρακωτοι με τα χερια στις τσεπες θα κανει παταγο
τι μλκ εισαικαι οδοντογλυφιδα στον πισινό,θα ντυθουμε μεζες!!!
Ολα καλα θα πανε. Θα την εχω υπο στενη παρακολουθηση. Βημα δεν θα κανει χωρις να το ξερω. Cool.παλι παραφερεσαι δασκαλε θα την φαμε στην μαπα κανα 2 μηνες στανταρ και εσυ σιγονταρεις θα σου στειλω τον λογ/σμο να πληρωσεις για την ψυχαναλήση μου
το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να την γωνιασεις πουθενα παντα βρισκει τροπο και ξεφευγειΟλα καλα θα πανε. Θα την εχω υπο στενη παρακολουθηση. Βημα δεν θα κανει χωρις να το ξερω. Cool.
Τι σοι δασκαλος ειμαι αν δεν μπορω να ελεγξω τη νεαρη κορασιδα μας.το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να την γωνιασεις πουθενα παντα βρισκει τροπο και ξεφευγει
καλα σε βλεπω να κανεις παρεα στον γυμναστη μονο μυνηματα μπορει και την στελνει .. και αυτο μεχρι να τον κανει μπλοκΤι σοι δασκαλος ειμαι αν δεν μπορω να ελεγξω τη νεαρη κορασιδα μας.
καλα σε βλεπω να κανεις παρεα στον γυμναστη μονο μυνηματα μπορει και την στελνει .. και αυτο μεχρι να τον κανει μπλοκ
Τυχη ή πεπρομενο να συναντηθεις.
και εγω στην τυχη το εχω ριξει ψαχνω μηπως βρω τις σοκολατες
Προσεχε γιατι στο τελος θα σου στειλει καμια νταλικα να δω το θα τις κανειςκαι εγω στην τυχη το εχω ριξει ψαχνω μηπως βρω τις σοκολατες
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!Οσο χαλαρωσατε χαλαρωσατε οτι θα ερθω αυτο ειναι το μονο σιγουρο .....
ο σπαγγος ουτε λαμπαδα δεν μου πηρε το πασχαΠροσεχε γιατι στο τελος θα σου στειλει καμια νταλικα να δω το θα τις κανεις
είναι νωρίς ακόμα,θα σου παρει μια με τον flash dance,εεεε συγνώμη τον flash Gordon°°ο σπαγγος ουτε λαμπαδα δεν μου πηρε το πασχα
Θα σου παρει οταν πεσουν Πασχα και Χριστουγεννα μαζι.ο σπαγγος ουτε λαμπαδα δεν μου πηρε το πασχα
ενα σχολιασμο θελω φιλε μαφιοζε για το παρακατω ρεπορταζείναι νωρίς ακόμα,θα σου παρει μια με τον flash dance,εεεε συγνώμη τον flash Gordon°°
Ναι γινεται/λεγεται κατι τυχαιο , και μπαινουν ολα τα κομματια του παζλ στη θεση τους