Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
kwstas κανει
Ξέρεις το αντίτιμο και τις υπηρεσίες;;;
kwstas κανει
Ξέρεις το αντίτιμο και τις υπηρεσίες;;;
[/quote
Καλημερα φιλε για το αντιτιμο τα εχουν πει πιο πανω ειναι 70 και οσο ειναι το ξενοδοχειο για τισ υπηρεσιες δεν ξερω.Γνωριζει κανεις αν ερχεται καθουλου σε σπιτια?
Καλησπέρα αγορια!
Συγγνώμη εξαφανιστηκα λιγο λόγο έλλειψης χρόνου
Απαντώντας στα προηγούμενα δεν εχω χωρο δικο μου ραντεβού κανω πριβέ η μπιλ μονο το δωράκι μου ειναι 70€ για μια ωρα
Εκτός απροόπτου θα ειμαι για ακομα μια ημέρα Αθήνα
Φιλιά σε όλους σας!
Καλησπερα μονο σε ξενοδοχεια πας?
Τύπε, μεταξύ μας, συριζα ψηφίζεις ε;
Eνοειται πως οχι αλλα δν ηξερα για αυτο ρωτω
Απλά όταν σου γράφει στο μήνυμα που κάνεις παράθεση αυτό "Απαντώντας στα προηγούμενα δεν εχω χωρο δικο μου ραντεβού κανω πριβέ η μπιλ μονο" τι δεν κατάλαβες;
Ναι το μονο πριβε που λεει τι εννοει?
Ναι το μονο πριβε που λεει τι εννοει?
"ραντεβού κάνω πριβέ ή μπιλ μόνο"= δεν κάνω ραντεβού πουθενά αλλού εκτός από το πριβέ και το μπιλ. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει η κοπέλα; Κι αν έκανε στο παρελθόν ραντεβού σε δικό της χώρο, για να απαντήσω και σε άλλο ερώτημα που έθεσες πιο πριν, τώρα πλέον υπερισχύει ο,τι έγραψε πιο πάνω, άρα ότι δεν κάνει πλέον ραντεβού σε δικό της χώρο ή σε χώρο του πελάτη. Σαφές;
Υ.Γ. Χωρίς διάθεση εξυπνακισμού, υποθέτω ότι ξέρεις ότι το Μπιλ και το Πριβέ είναι δύο ξεν/χεία ημιδιαμονής κοντά στη στάση μετρό Μεταξουργείο, το ένα απέναντι από το άλλο.
Καλημέρα παιδια!
Να σας ενημερώσω οτι δεν ειμαι διαθεσιμη πλεον σας εύχομαι καλες διακοπες και στους λιγοτερο τυχερους που δεν θα μπορεσουν να φυγουν να περασετε ομωρφα κι εσεις
Φιλιά σε όλους σας!
καλές διακοπές,χελεν...προσοχή στον ήλιο....Καλημέρα παιδια!
Να σας ενημερώσω οτι δεν ειμαι διαθεσιμη πλεον σας εύχομαι καλες διακοπες και στους λιγοτερο τυχερους που δεν θα μπορεσουν να φυγουν να περασετε ομωρφα κι εσεις
Φιλιά σε όλους σας!
Καλές διακοπές. Πέρασα όμορφα μαζί σου. Ίσως το επαναλάβω όταν με το καλό γυρίσεις.Καλημέρα παιδια!
Φιλιά σε όλους σας!
[move]και εσυ ;) πολλά χαιρετίσματα στον κοτσίδα να δωσεις [/move]καλές διακοπές,χελεν...προσοχή στον ήλιο....
μπα,άλλος είναι κολλητός του.....[move]και εσυ ;) πολλά χαιρετίσματα στον κοτσίδα να δωσεις [/move]
μια ερωτηση να σου κανω ;) ποσο εχει το δωματιο στο GLSμπα,άλλος είναι κολλητός του.....