Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.482
Θα περιμένετε να χάσω τα τρία κιλά που πήρα λόγω εορτών και μετά φώτο!!μισο μην την ζητησεις ακομη γιατι εχω δουλεια να πεσω σε χειμερια ναρκη
Θα περιμένετε να χάσω τα τρία κιλά που πήρα λόγω εορτών και μετά φώτο!!μισο μην την ζητησεις ακομη γιατι εχω δουλεια να πεσω σε χειμερια ναρκη
Καλή χρονιά γλυκέ μου με υγεία και με πολύ σεξ!!Καλή Χρονιά σε όλους στο νήμα, καθυστερημένα βέβαια αλλά έτσι έκατσε..
Υγεία, όμορφες στιγμές, τύχη και ασφαλώς καύλες!!
νουνα ασε τα σαπια γιατι το ψυγειο μου μια χαρα δουλευει εχεις 1100σελιδες και 1095 κριτικες και ακομη περιμενουμεΘα περιμένετε να χάσω τα τρία κιλά που πήρα λόγω εορτών και μετά φώτο!!
τι εγινε δεν εχει καρδουλες απεργια εχουνΈλα να σου κάνω το τραπέζι!!
Μια χαρά την εγκαινίασα πάντως την νέα χρονιά!Καλή χρονιά γλυκέ μου με υγεία και με πολύ σεξ!!
απο τα γιαννενα εισαι γιατι εκει εχει πολλλους πασαδεςΜια χαρά την εγκαινίασα πάντως την νέα χρονιά!
Δεν έχω κανένα παράπονο.. πασάς ήμουν..
και εγω για να πω μια μαλακια να φτασουμε τις 2000 σελιδες αμα δεν την βαλω να ξεβρακωθει εξω απο το μπιλ την 110 δεν θα ησυχασωΌχι καμία σχέση απλά χρησιμοποίησα το χαρακτηρισμό ως μεταφορά του λόγου
Ε δε θέλει και πολύ για τις 2000, αν ψιλό μαλακιστούμε για κάνα 10ημερο γράφοντας όλοι μαςκαι εγω για να πω μια μαλακια να φτασουμε τις 2000 σελιδες αμα δεν την βαλω να ξεβρακωθει εξω απο το μπιλ την 110 δεν θα ησυχασω
ρε συναγωνιστη εδω δεν εχουμε ψιλα ειμαστε κουβαρνταδες ρωτα την 110Ε δε θέλει και πολύ για τις 2000, αν ψιλό μαλακιστούμε για κάνα 10ημερο γράφοντας όλοι μας
Το άλλο πραγματικά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή
Μονο αν ξεβρακωθουμε μαζι εξω απο το μπιλ !!και εγω για να πω μια μαλακια να φτασουμε τις 2000 σελιδες αμα δεν την βαλω να ξεβρακωθει εξω απο το μπιλ την 110 δεν θα ησυχασω
εγινε επιτελους θα θαυμασουν και καποιες γυναικες που εχουν μεινει στην ιδια ταξη το απολλωνιο κορμι μουΜονο αν ξεβρακωθουμε μαζι εξω απο το μπιλ !!
Δείξε την κορμάρα σου αγόρι μου να χαρούν και άλλες γυναίκες!εγινε επιτελους θα θαυμασουν και καποιες γυναικες που εχουν μεινει στην ιδια ταξη το απολλωνιο κορμι μου
αυριο πρωι πρωι θα παω στον ντογιακο σιγα μην το αφησω ετσι αυτοΔείξε την κορμάρα σου αγόρι μου να χαρούν και άλλες γυναίκες!
Εγώ είπαμε αν δεν χασω τα τρία κιλά φωτό δεν ξαναβγάζω στο νημα μου οπότε βολευτείτε με τα φαγητά μου τα λουλούδια μου και τα ποιηματάκια μου και όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί να κανει ενσταση !!
Ευτυχώς που είμαι πολύ ψηλή και δεν μου φαίνεται ότι πάχυνα!!αυριο πρωι πρωι θα παω στον ντογιακο σιγα μην το αφησω ετσι αυτο
εχεις το καταλληλο υψοςΕυτυχώς που είμαι πολύ ψηλή και δεν μου φαίνεται ότι πάχυνα!!
Ανεβάζεις τον πήχη....και εγω για να πω μια μαλακια να φτασουμε τις 2000 σελιδες αμα δεν την βαλω να ξεβρακωθει εξω απο το μπιλ την 110 δεν θα ησυχασω
3 κιλά είναι κατι το καταστροφικό...Δείξε την κορμάρα σου αγόρι μου να χαρούν και άλλες γυναίκες!
Εγώ είπαμε αν δεν χασω τα τρία κιλά φωτό δεν ξαναβγάζω στο νημα μου οπότε βολευτείτε με τα φαγητά μου τα λουλούδια μου και τα ποιηματάκια μου και όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί να κανει ενσταση !!