Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.484
Όπως καθε μερα !!νουνα ορεξατη πρωι πρωι
Γιατι η ζωή ειναι ωραία !
Όπως καθε μερα !!νουνα ορεξατη πρωι πρωι
Μόνο οι άνθρωποι
Που δεν είναι χαρούμενοι με τον εαυτό τους μπορούν να φέρονται άσχημα στους άλλους !!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !
καλημερα
Έφυγα από Αθήνα και βλέπω μία περίεργη ησυχία!!
φαντασου εγω ξεκινησα απεργεια πειναςΈφυγα από Αθήνα και βλέπω μία περίεργη ησυχία!!
Μάλλον στεναχωρέθηκατε πολύ η απουσία μου είναι αισθητή!!
Βαλε μου ενα βαθμο και δεν θελω τσιγγουνιες παρακαλω πολυ !!
εννοειτε θα σε βαθμολογησω ανοιχτοχερα οσες σοκολατες μου εφερες τον αντοιστοιχο βαθμο θα σου βαλω τιμια πραγματαΒαλε μου ενα βαθμο και δεν θελω τσιγγουνιες παρακαλω πολυ !!
Δεν έχει ησυχία. Καλά είμαστε, απλά συμπονούμε τον Πολυζώη που σκάβει και δεν βρίσκει.....Έφυγα από Αθήνα και βλέπω μία περίεργη ησυχία!!
Μάλλον στεναχωρέθηκατε πολύ η απουσία μου είναι αισθητή!!
Ωρε παλικάρι... Απο τις 8 σκάβεις , έχει πάει 3 και ακόμα κανένα νέο...ακομη σκαβω
μολις ξυπνησε και κανει λαικΩρε παλικάρι... Απο τις 8 σκάβεις , έχει πάει 3 και ακόμα κανένα νέο...
Τι γίνεται , χάος , δεν βρίσκεις τίποτα....
συγχωρεμενος να σαι μονο φωτογραφια μην ζητησειςΚαλή Χρονιά σε όλους στο νήμα, καθυστερημένα βέβαια αλλά έτσι έκατσε..
Υγεία, όμορφες στιγμές, τύχη και ασφαλώς καύλες!!
Χαχαχαχ Θα ζητήσω από την Έλενα να ποστάρει να μας καλύψει όλουςσυγχωρεμενος να σαι μονο φωτογραφια μην ζητησεις
μισο μην την ζητησεις ακομη γιατι εχω δουλεια να πεσω σε χειμερια ναρκηΧαχαχαχ Θα ζητήσω από την Έλενα να ποστάρει να μας καλύψει όλους
καλησπέρα Έλενα μου!Μόνο οι άνθρωποι
Που δεν είναι χαρούμενοι με τον εαυτό τους μπορούν να φέρονται άσχημα στους άλλους !!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !
καλημερα
Wow,Σολωμός?
ετσι φιλε μαφιοζε εμεις οι ανθρωποι της νυχτας τρωμε υγιεινα κοντοσουβλια αρνια κοκορετσια κλπWow,Σολωμός?
αγαπημένο!!!
Έλα να σου κάνω το τραπέζι!!Wow,Σολωμός?
αγαπημένο!!!