Νέα

Έλενα Ράπτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Sony900 δεν ξηγιεσαι καλα.
Σε βρισκω υπερβολικο

Και δεν λέω μαλακιες και ούτε ανέχομαι αμφισβητήσεις και μαλακιες.
Και στην τελικη δες ποσα μηνυματα εχω στειλει.Ελαχιστα...Τι σημαίνει αυτο...?οτι δεν λεω μαλακιες γιατι πολ΄λυβ απλά αν δεν έχω κάτι να πω δεν ανοιγω το στόμα μου..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ

απογοητευτηκα

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του Site πιρν γράψεις όλα θα ήταν καλύτερα!!! Διάβασε τους λοιπόν και θα καταλάβεις γιατί σβήστηκε το μύνημα και τι είναι το λινκ............

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
;)πιτσιρικας για 5 καλοκαιρια-σεζον δουλεψα μυκονο,σε κατι παραδοσιακα γλυκα,ιοκοδομη και στο scandinavian bar.το συμπερασμα για τις ελληνιδες ειναι οτι ειναι ευκολες αν και το παιζουν δυσκολες αλλα και γεματες κομπλεξ κυριως με το σωμα τους και με το γιατι ο ελληνας προτιμα τις ξενες :rockon:οι ξανθιες ομορφες και επωνυμες και μη ειχαν διπλα τους
1.διασημο     2.πλουσιο       3.ομορφο     4.πλουσιο ασχημο      5.πλουσιο γερο

βεβαια καποια ''μοντελα'' απο αυτα που βγαζει το σταρ ψαρευοντουσαν και απο απλο λαικο ταπεινο greek lover.παντως το καλοκαιρι βλεπεις πολλα αφου τοτε ξεσαλωνουν τα κοριτσακια που δε τους ξερει κανενας και βγαζουν την κρυμενη αγχωτικη χειμωνιατικη πουτανια τους.οταν τους ελεγα οτι ημουν αθηναιος δεν εδιναν και τοσο σημασια,οταν επιασα το νοημα και το επαιζα μυκονιατης με σπιτι και μαγαζι στο νησι μεταμορφωνομουν στον mr.universe :jerking:

προσοχη στισ μονες της τελευταιας στιγμης που ψαχνουν μαλακα για να τους πληρωσει τις διακοπες και μετα θα ''καταλαβουν''οτι δεν ταιριαζουν :tickedoff:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
  Εσυ ξέρεις. Ο καθενας εχει/ειχε  το δικό του .
Η οικονομικη ανεση απλα σε βοηθαει να το πλησιασεις!!
Αν δουλευεις 10 ωρες/ημερα για 600€ και αν, το ονειρο γινεται εφιαλτης!!!

Δε διαφωνώ στα παραπάνω, όμως δεν είναι όνειρό μου το ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ...Σίγουρα, θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερα λεφτά από όσα έχω, αλλά όχι τόσα όσα έχουν όλοι αυτοί οι μεγιστάνες...τόσα που θα με ωθούσαν σε έναν βίο άμετρο και υβριστικό για την ίδια τη ζωή, για τον πλανήτη που με φιλοξενεί, για τους ανθρώπους που τον μοιράζονται μαζί μου...δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς που είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τους άλλους, γιατί τί είσαι όταν μπορείς ανενδοίαστα να εξαφανίσεις ένα βουνό ή ένα δάσος για να στρώσεις με μάρμαρα το σαλόνι σου ή να βάλεις ένα βοτάνι στη μάπα σου να θρέψεις τη ματαιοδοξία σου και τον εγωισμό σου...ένας βίος γεμάτος πλήξη, χωρίς τίποτα άγνωστο, τίποτα "μαγικό", τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί κατάκτηση, ένας βίος για τον οποίο δε θα μπορείς ποτέ να κοιτάξεις πίσω στο χρόνο και να δεις πως είχες μερίδιο στην εργασία, στη δημιουργία, στον έρωτα, στην αγάπη, στη φιλία, στην οικογένεια, σε αυτά που νοηματοδοτούν τη ζωή και συνέχουν την ανθρώπινη ψυχή...Αυτά, ΔΕΝ αποτελούν όνειρο...Αλλά θα μου πείτε, εγώ είμαι περίεργος και λέω τα δικά μου...

ΥΓ η εννοια του ποστ ειναι οτι με το να λες ΑΝ ΕΙΧΑ φραγκα θα πηδαγα τη ταδε δεν εχει νόημα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που εχει μεγαλυτερο αμαξι και μικροτερο κινητο απο εσένα!!

Αυτό, όντως δεν οδηγεί πουθενά...πρέπει να καλιεργήσεις κι άλλα, γιατί με την Cayenne μόνο δε βγάζεις άκρη :rockon:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πλησιαζουν εκλογες...
Αρα μπορειτε να πειτε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ για την Ραπτη!
Διαφημηση της κανετε αλλά και να θιχτει η μανδαμ δεν προκειται να κανει τιποτα!
Θα εχανε πολλες ψηφους αν ξεκινουσε αγωγες και μαλακιες! Χώ ρια που θα την επιανε το δελτιο ειδησεων του ΣΤΑΡ και θα την εκραζε τρις την ημερα! Θα αφηνε την Εφω Θωδη και την Αντζελα σε δευτερη μοιρα!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τοτε να πιασουμε και την Καιλη να την βοηθησουμε και αυτη λιγο!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βρίσκω ότι και αυτή και η καιλή έχουν επάνω τους κάτι το απωθητικό. Μακάρι να έμπαινε η Έφη στη βουλή να τάραζε τα νερά.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γεια σε ολους και καλό χειμωνα!!! :)
τοντοκ διαφωνω, μια χαρα μουναρα ειναι η καιλη :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Την εγλειφες δηλαδη ?  :boobies: :boobies:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θρεντ εξακολουθει να αναφερεται μονο στην ξανθια της ΝΔ? Γιατι τωρα πλεον η θεσσ/νικη εστειλε στη Βουλη κι αλλη ξανθια με το ΠΑΣΟΚ...
Αληθεια η Νο2 εχει δικο της θρεντ?

Veziris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

τσιμπηστε και μια ολοφρεσκη φωτο με τα λιγουρακια του λάος να χαζευουν την κωλαρα της ελενας!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι μουναρα ειναι ρε πουστη μου.

Οσο βλεπω τον Βοριδη παντως αλλο τοσο τον σιχαινομαι. :cheesy:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι επειδη δεν μπορουν να κοιτανε το κωλαρακι της Σαρρη

Veziris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

τσιμπηστε και μια ολοφρεσκη φωτο με τα λιγουρακια του λάος να χαζευουν την κωλαρα της ελενας!

Ο Βοριδης και ο κεφτες ο γιωργιαδης κοιτανε και με χαμογελακι πολυ υπουλο! λαμογιααααα! δωστε ραπτη στον λαοοοοοοοοο!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε πως κοιτουν ετσι οι λυγουρηδες..... αυτο σκευτονται:knockinb: :knockinb: :knockinb:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα ρε πουστη ποιος τουες εξελεξε αυτους???αυτοι ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ μπακουροι κ απο αλβανους!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο Βοριδης και ο κεφτες ο γιωργιαδης κοιτανε και με χαμογελακι πολυ υπουλο! λαμογιααααα! [size=12pt]δωστε ραπτη στον λαοοοοοοοοο![/size]

Ναι, όπως τα λες  :2funny: Για το λαουτζίκο το φυλάει η αφεντιά της :uglystupid:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως ο Μακης ειναι σε "αποσταση βολης" απο το να απλωσει το χερι του και να της χουφτωσει τον κωλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom