Εσυ ξέρεις. Ο καθενας εχει/ειχε το δικό του .
Η οικονομικη ανεση απλα σε βοηθαει να το πλησιασεις!!
Αν δουλευεις 10 ωρες/ημερα για 600€ και αν, το ονειρο γινεται εφιαλτης!!!
Δε διαφωνώ στα παραπάνω, όμως δεν είναι όνειρό μου το ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ...Σίγουρα, θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερα λεφτά από όσα έχω, αλλά όχι τόσα όσα έχουν όλοι αυτοί οι μεγιστάνες...τόσα που θα με ωθούσαν σε έναν βίο άμετρο και υβριστικό για την ίδια τη ζωή, για τον πλανήτη που με φιλοξενεί, για τους ανθρώπους που τον μοιράζονται μαζί μου...δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς που είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τους άλλους, γιατί τί είσαι όταν μπορείς ανενδοίαστα να εξαφανίσεις ένα βουνό ή ένα δάσος για να στρώσεις με μάρμαρα το σαλόνι σου ή να βάλεις ένα βοτάνι στη μάπα σου να θρέψεις τη ματαιοδοξία σου και τον εγωισμό σου...ένας βίος γεμάτος πλήξη, χωρίς τίποτα άγνωστο, τίποτα "μαγικό", τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί κατάκτηση, ένας βίος για τον οποίο δε θα μπορείς ποτέ να κοιτάξεις πίσω στο χρόνο και να δεις πως είχες μερίδιο στην εργασία, στη δημιουργία, στον έρωτα, στην αγάπη, στη φιλία, στην οικογένεια, σε αυτά που νοηματοδοτούν τη ζωή και συνέχουν την ανθρώπινη ψυχή...Αυτά, ΔΕΝ αποτελούν όνειρο...Αλλά θα μου πείτε, εγώ είμαι περίεργος και λέω τα δικά μου...
ΥΓ η εννοια του ποστ ειναι οτι με το να λες ΑΝ ΕΙΧΑ φραγκα θα πηδαγα τη ταδε δεν εχει νόημα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που εχει μεγαλυτερο αμαξι και μικροτερο κινητο απο εσένα!!
Αυτό, όντως δεν οδηγεί πουθενά...πρέπει να καλιεργήσεις κι άλλα, γιατί με την Cayenne μόνο δε βγάζεις άκρη