hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατι οχι αφου η βουλη ειναι μπουρδελο η Χειλουδακη και η Κατερινα Σπαθη θα ειναι στο φυσικο τους χωρο
ναι φιλαρακο αλλα να μην ειναι και πολλυ γρια η κοτα γιατι θ αρχιζει να βρωμαει το ζουμι..!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Και ο Σοφός Λαός λέει
Η γρια κότα έχει το ζουμί ? ? ?
Πραγματι στο θεμα βουλη ξεχασαμε την Κουντουρα.Ναι μεν λιγο πιο μεγαλη αλλα απο τα καλυτερα τοπ μοντελ μας με πραγματικη διεθβη καριερα(πρωην κοριτσι της sisheido)
Τι πούστικο θέμα είναι αυτό...ο τίτλος θυμίζει θυμίζει έντονα Cosmpolitan....Ξανθιά,όμορφη και δυναμική γυναίκα...Τα θέλω όλα από τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς...Μια γυναίκα με πάθος....ΕΣΕΙΣ!!!!!
Sezar wrote:
"1.Η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ από την κορφή ως τα νύχια. Δεν έχει ψεγάδι στο σώμα. Κωλάρα, βυζάρες, ωραία πόδια και φάτσα πορνοστάρ της Vivid και πρόστυχο υφάκι."
IMHO ειναι απλως πανω απο τον μεσο ορο. Ειναι και βουλευτινα που εν μερει εξουδετερωνει τα στερεοτυπα περι ξανθιας κλπ. (δεν ειναι φυσικη ξανθια)
"2.Η κοπέλα σαν πλούσια έχει ένα υφάκι που αντιπαθώ. ..."
Δεν εχει υφακι. Ειναι η ανεση και η αυτοπεποιθηση που δινει το χρημα και οι γνωριμιες/διασυνδεσεις. Αυτο εμεις οι φουκαραδες το παρερμηνευουμε. (δεν ειμαι φαν της της. Αν καποιος ξερει κατι ας μας φωτισει.)
"... Είμαι σίγουρος πως μόλις κλείσουν οι κάμερες από την επίσκεψη της σε ενα γηροκομείο θα πει στον συνεργάτη της "Πάμε να φύγουμε από εδώ βρωμάει...." ..."
Συμφωνω.
"3.Η κοπέλα ξέρει ότι είναι μουνάρα και το απολαμβάνει που καυλώνει τον κόσμο."
Οπως ολες οι αδυνατες και ξανθιες της ηλικιας της.
"Οποιαδήποτε άλλη που θα ήθελε να κάνει καριέρα στη πολιτική θα το παιζε σεμνότυφη. Αυτή δεν την νοιάζει. Και το μπικίνι της, και τα μίνι της, και τα κολλητά, και τα παιχνίδια με τις κάμερες, και οι σέξι φωτογραφίσεις."
Ειναι νεα (στην πολιτικη), νεαρη, αφθαρτη και δεν την παιρνουν στα σοβαρα. Πιος μεσηλικας θα ζητησει ρεστα απο την αυτην? Και εξωφυλλο να εκανε σε αντρικο περιοδικο δεν θα πειραζε. Θα λεγανε αντικονφορμιστρια, νεα γεννια κλπ.
"4.Η κοπέλα μόλις ανακάλυψε την δύναμη της εξουσίας. Βέβαια δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα και ούτε πρόκειται..."
Συμφωνω. Δεν ειναι κοροιδο να παρει θεση για κατι που μπορει να την βλαψει στο μελλον.
"...οπότε δεν παίζεται να την δούμε σε σκάνδαλα ομολόγων αλλά ακόμα και εκεί που ασχολείται , πχ γυμναστήριο , δείχνει πως δεν διαφέρει στη φιλοσοφία από τους έμπειρους συναδέλφους της."
Σωστος.
"5.Η κοπέλα είναι πολύ σεξουαλική."
Οχι για ολους, τουλαχιστον σε αυτο το thread. ΕΙναι πανω απο το μεσο ορο ΙΜΗΟ.
"... Αν κάποια στιγμή βαρεθεί την συντηριτική ζωή της πολιτικού και το γυρίσει σε παρουσιάστρια, ηθοποιός ή δεν ξέρω τι, την έχω σίγουρη για φωτογράφιση στο ΜΑΞΙΜ. "
Απο δημαρχος κλητηρας? Μπα, δυσκολο. Σε 5-6 χρονια οταν η μπογια της δεν θα περναει πια η οταν ο κοσμος θα την εχει βαρεθει θα παντρευτει κανεναν επιχειρηματια, θα χωρισει, και αναλαβει απογευματινη εκπομπη στην τηλεοραση οπως η μπαρμπα.
"7.Η κοπέλα δεν κάνει για πολτικός. Δεν κρίνω από σπουδές και εμφάνιση όπως άλλοι"
Οπα, τωρα εσυ το πας πολιτικα. Μπορει και να μην κανει, αλλα υπαρχει καποια φορμουλα που να λεει πιος κανει και πιος οχι? Φιλε ΔΕΝ ζουμε στην μεταπολιτευση, τα πραγματα αλλαζουν. Μηπως εισαι πανω απο 50?
"Όμως από τη στιγμή που ερωτεύθηκε τον μαυρούλη μοντέλο-αθλητή-δικηγόρο κτλ,"
Ε, τι ηθελες να ερωτευθει? κανεναν ανεργο ψηφοφορο της απο την περιφερεια της? (την εκλογικη)
"από ότι έχω μάθει, τα έχει γράψει όλα στο μουνί της, έχει παρατήσει Αγάπες, ιδρύματα κτλ και γυρίζει με τον γκόμενο παντού αδιαφορώντας για παπαράτσι, ευθύνες, υποχρεώσεις κτλ. Δεν λέω νέα κοπέλα είναι, θέλει να ζήσει,..."
Αχ, ο ερωτας. Ευθυνες & υποχρεωσεις ειναι βαρετα πραγματα. Μπορουν να περιμενουν ως τον καινουργιο μοντέλο-αθλητή-δικηγόρο κλπ.
"το καταλαβαίνω αλλά ας το κάνει μακριά από το κοινοβούλιο."
oops, σε επιασα παλι! το (ξανα)πας πολιτικα φιλε, τι ειναι το κοινοβουλιο δηλαδη?
Η τελευται παραγραφος "...Αυτά φιλάρες για μένα είναι αναμφισβήτητα..." ειναι υποκειμενικη.
ʼστοχη μάλλον η παρατήρηση σου. Υπάρχει λόγος που δόθηκε τέτοιος τίτλος και όχι το επώνυμο της" wobasor στις Χθες στις 22:00:53
Τι πούστικο θέμα είναι αυτό...ο τίτλος θυμίζει θυμίζει έντονα Cosmpolitan ....Ξανθιά,όμορφη και δυναμική γυναίκα...Τ α θέλω όλα από τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς...Μια γυναίκα με πάθος....ΕΣ ΕΙΣ!!!!! "
" Την επόμενη φορά που θα κάνω ποστ θα σου στειλω μηνυμα πριν να μου προτείνεις ενα μη-πουστικο τίτλο "
Ε καλα, μην τσακωθουμε τωρα για ενα αστοχο τιτλο. wobasor το περιοδικο πουλαει (περιεργο) ακομα και στους συναδελφους μας. Δες σχετικα thread.
Ναι, θα κάνει παρέμβαση και θα μας αναλύσει τις σημαντικές τομές που έκανε στην πολιτική ζωή του τόπου.