You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Ράπτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ipap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 405K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δε νομιζω να γινονται απαραιτητα πουτανες οσες ειναι φτωχες μονο-Οσο αφορα τις φαντασιωσεις σου ασε να την πηδαει το τυπακι ο δικηγορος του ντιλ που ειναι μαζι και να κανουνε μπανακι με πανακριβα ρολογια φορεμενα και κομποσκοινια μζι στη Μυκονο-Γυφτομπαροκ σκηνικο για high class ''κωλοτρυπιδατους''της τηλεοπτικης μας πραγματικοτητας
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 924
- Πόντοι
- 96
και ποιος ειναι ο Ραπτης????
και αφου καποιος προγονος του ήταν ραφτης γιατι αλλαξε το επωνυμο σε Ραπτης??
Σκυσε με ναπτη να αλλαξω ραπτη!!!!!!!
Σοβαρα ποιος ειναι ο Ραπτης??
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρεις???Σοβαρα ποιος ειναι ο Ραπτης??
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δε νομιζω να γινονται απαραιτητα πουτανες οσες ειναι φτωχες μονο-Οσο αφορα τις φαντασιωσεις σου ασε να την πηδαει το τυπακι ο δικηγορος του ντιλ που ειναι μαζι και να κανουνε μπανακι με πανακριβα ρολογια φορεμενα και κομποσκοινια μζι στη Μυκονο-Γυφτομπαροκ σκηνικο για high class ''κωλοτρυπιδατους''της τηλεοπτικης μας πραγματικοτητας
ipap, δε σε ξέρω φίλε, αλλά πιστεύεις ότι είναι σε κάτι καλύτερος από σένα το τυπάκι που αναφέρει ο plolaras78, από κάτω ; Αν αυτό ισχύει, τότε δικαίως τρώει αυτός και όχι εσύ!!! Σιγά τους τυπάρες ρε παιδιά!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια, ας ειμαστε λιγακι προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους των επωνυμων..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
παληκαρια, ας ειμαστε λιγακι προσεκτικοι στους χαρακτηρισμους των επωνυμων..
Γενικά, ας είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως, και ας μην προσβάλλουμε κανέναν...
Καταρχας εγω δεν βριζω κανεναν.
Το αν θεωρω εγω πως τα προσοντα της Ραπτη μου φερνουν στο μυαλο γυναικες που στις φαντασιωσεις μας τα κανουν ολα ειναι κομπλιμεντο και οχι βρισια , προς θεου. Μακαρι δηλαδη και η γυναικα μου να εχει τετοια προσοντα. Η συγκεκριμενη αλλωστε λεξη που χρησιμοποιησα για μενα δεν ειναι βρωμικη αλλα ελκυστικη.
Οσοι διαβασουν παλιοτερα μηνυματα μου θα δουν πως την παω την ραπτη και σαν ανθρωπο.
Τωρα φιλε psolaras οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτη ειναι η αποψη μου για σενα. Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα εκει θα ημουν με μια τετοια πλαι. Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
Το αν θεωρω εγω πως τα προσοντα της Ραπτη μου φερνουν στο μυαλο γυναικες που στις φαντασιωσεις μας τα κανουν ολα ειναι κομπλιμεντο και οχι βρισια , προς θεου. Μακαρι δηλαδη και η γυναικα μου να εχει τετοια προσοντα. Η συγκεκριμενη αλλωστε λεξη που χρησιμοποιησα για μενα δεν ειναι βρωμικη αλλα ελκυστικη.
Οσοι διαβασουν παλιοτερα μηνυματα μου θα δουν πως την παω την ραπτη και σαν ανθρωπο.
Τωρα φιλε psolaras οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτη ειναι η αποψη μου για σενα. Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα εκει θα ημουν με μια τετοια πλαι. Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δεν ειναι θεμα ''φραγκων''Μπορεις να εχεις απιστευτο και καυλιαρικο μουνι ακομα και αν δεν εισαι ''φραγκατος''ορολογια που δεν ξερω κατα ποσο αναγραφει η φορολογικη δηλωση του καθενος-Το σχολιο για το γυφτομπαρικ μαλλον δεν το καταλαβες.Τωρα φιλε psolaras οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αυτη ειναι η αποψη μου για σενα. Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα εκει θα ημουν με μια τετοια πλαι. Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 924
- Πόντοι
- 96
Σοβαρα ποιος ειναι ο Ραπτης??
Δεν ξέρεις???
Μια αστεια απαντηση θα ήταν "Ο ΠΑΤΕΡΑΣ της ΡΑΠΤΗ" ολοκληρος πατερας βουλευτη και δεν τον ξέρεις?
Δεν ηξερα οτι η Ραπτη ηταν απο "τζακι" για αυτό ρωταω!! Νομιζα οτι ανεβηκε με το μου... εεε με την ομορφια της και την αξία της!
........ Εγω πχ αν ειχα τα φραγκα εκει θα ημουν με μια τετοια πλαι. Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
δεν ειπες καμια μεγαλη φιλοσοφια αλλα και πάλι και φραγκα να ειχες παλι θε έλεγες "Μωρε αν ειχα τα λεφτα του Βαρδινογιαννη 3 Ραπτη θα ειχα...." αν ήσουν Βαρδινογιαννης θα έλεγες "αν ειχα τα λεφτα του Μπιλ Γκειτς.......".
Δεν κατηγορω αυτους που εχουν φραγκα αλλα οι φραγκατοι και τα "βυσματα" στερουν απο καποιους την δυνατότητα να πλησιασουν το Ονειρο!!!
Δηλαδη η ουσια δεν ειναι τι ΚΑΝΕΙ ο φραγκατος αλλα να σου δωθει η ευκαιρία να ΓΙΝΕΙΣ φραγκατος εστω και κανα δυο χρόνια!!!!
Ετσι μπορει να δεις οτι εισαι φραγκατος και μπακουρος. Τωρα σου στεουν τη δυνατότητα να γινεις ΚΑΤΙ και ολο λέμε ΑΝ και ΑΝ
"Αν ήμουν πλουσιος" που λέι και ο Χατζης (???) ή καλυτερα "If I was a rich man do bou doubou ......." ή "Ε ρεεε και να χαμε το χρημα λεει ναχαμε και τη μιζερια μας να δεις που θα τη γράφαμε"
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δεν κατηγορω αυτους που εχουν φραγκα αλλα οι φραγκατοι και τα "βυσματα" στερουν απο καποιους την [size=12pt]δυνατότητα να πλησιασουν το Ονειρο[/size]!!!
Με το συμπάθειο, αλλά...ποιό είναι το όνειρο;
Πιστεύω ότι θα το πω τελευταία φορά. Μην λέτε ότι σας κατέβει και ειδικά λαλακίες του στυλ, ο γνωστός, του ξαδέρφου του θείου κλπ κλπ άκουσε ή πήδηξε ένα βράδυ με φεγγάρι την όποιαδήποτε!!!! Δεν θέλει πολύ να βρούμε το μπελά μας και ειδικά όταν είναι δημόσιο πρόσωπο και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!! Μάλλον κάποιοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ή ζουν αλλού.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πιστεύω ότι θα το πω τελευταία φορά. Μην λέτε ότι σας κατέβει και ειδικά λαλακίες του στυλ, ο γνωστός, του ξαδέρφου του θείου κλπ κλπ άκουσε ή πήδηξε ένα βράδυ με φεγγάρι την όποιαδήποτε!!!! Δεν θέλει πολύ να βρούμε το μπελά μας και ειδικά όταν είναι δημόσιο πρόσωπο και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!! Μάλλον κάποιοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ή ζουν αλλού.
Κι άντε μετά να ψάχνεις το γνωστο του ξαδέρφου του μπατζανάκη του γείτονα, για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα!!!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 924
- Πόντοι
- 96
Με το συμπάθειο, αλλά...ποιό είναι το όνειρο;
Εσυ ξέρεις. Ο καθενας εχει/ειχε το δικό του .
Η οικονομικη ανεση απλα σε βοηθαει να το πλησιασεις!!
Αν δουλευεις 10 ωρες/ημερα για 600€ και αν, το ονειρο γινεται εφιαλτης!!!
ΥΓ η εννοια του ποστ ειναι οτι με το να λες ΑΝ ΕΙΧΑ φραγκα θα πηδαγα τη ταδε δεν εχει νόημα γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που εχει μεγαλυτερο αμαξι και μικροτερο κινητο απο εσένα!!
Επισκέπτης
όλοι ρε συναγωνιστές το έκανε ο μπατζανάκης του μπατζανάκη του εξάδελφου κανένας μας δεν έκανε τίποτα?Πιστεύω ότι θα το πω τελευταία φορά. Μην λέτε ότι σας κατέβει και ειδικά λαλακίες του στυλ, ο γνωστός, του ξαδέρφου του θείου κλπ κλπ άκουσε ή πήδηξε ένα βράδυ με φεγγάρι την όποιαδήποτε!!!! Δεν θέλει πολύ να βρούμε το μπελά μας και ειδικά όταν είναι δημόσιο πρόσωπο και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!! Μάλλον κάποιοι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ή ζουν αλλού.
πολλές λένε όλοι οι νεοσύλλεκτοι.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
όλοι ρε συναγωνιστές το έκανε ο μπατζανάκης του μπατζανάκη του εξάδελφου κανένας μας δεν έκανε τίποτα?
πολλές λένε όλοι οι νεοσύλλεκτοι.
Ναι, όπως λένε για κάποιες "αυτήν την έχει πηδήξει η μισή Αθήνα", και πάντα οι ομιλώντες ανήκουν στην υπόλοιπη μισή που δεν την έχει πηδήξει!!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Πολυ κουβεντα για το αυτονοητο. Εχετε δει ποτε γνωστο μουνι με ακομα και ομορφο απλα ευκαταστατο? Η με υπερπλουσιο χαλια θα ειναι, ή με υπεργκόμενο άφραγκο ή με υπεργκόμενο φραγκάτο ή με κάποιον που μπορει να της βοηθησει επαγγελματικά. Ολα τ αλλα ειναι παραμυθια.
Επισκέπτης
βαράτε και κανένα μπαν πρέπει να προστατέψουμε το siteΠολυ κουβεντα για το αυτονοητο. Εχετε δει ποτε γνωστο μουνι με ακομα και ομορφο απλα ευκαταστατο? Η με υπερπλουσιο χαλια θα ειναι, ή με υπεργκόμενο άφραγκο ή με υπεργκόμενο φραγκάτο ή με κάποιον που μπορει να της βοηθησει επαγγελματικά. Ολα τ αλλα ειναι παραμυθια.
Sony900 δεν ξηγιεσαι καλα.
Σε βρισκω υπερβολικο
Και δεν λέω μαλακιες και ούτε ανέχομαι αμφισβητήσεις και μαλακιες.
Και στην τελικη δες ποσα μηνυματα εχω στειλει.Ελαχιστα...Τι σημαίνει αυτο...?οτι δεν λεω μαλακιες γιατι πολ΄λυβ απλά αν δεν έχω κάτι να πω δεν ανοιγω το στόμα μου..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
απογοητευτηκα