celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.986
- Πόντοι
- 6.056
Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημαΚάτι τέτοιες στιγμές είναι που μισώ που είμαι φτωχός.
Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημαΚάτι τέτοιες στιγμές είναι που μισώ που είμαι φτωχός.
Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημα
Δεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μουμην γινεσαι μουνης
Δεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μου
μην γινεσαι μουνηςΔεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μου
Εγώ την νύχτα μόνο ζωEμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημα
Eιναι σαν να μου ζητας να κοψω το γαμησι.Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημα
Έστω ότι κερδίζω τα προαπαιτούμενα, αλλά...
Δηλαδή, πάει, πέθανε η αληθινή και ανιδιοτελής, αγάπη; Δεν σε αγαπάνε πια για αυτό που είσαι;
Τότε η γυναίκα έπρεπε να εχει προικαΕνώ πιο παλιά παντρεύονταν πολλοί από έρωτα και αγάπη ρε αδελφέ; Εδώ μέχρι τα 80s υπήρχε επίσημα προίκα, έλεγε ο Μήτσος στον πεθερό του "για να πάρω την κόρη σου θέλω ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο και τόσο κασέρι", clearing ήταν η φάση.
A δεν ξερω,για το πηδημα δεν ειπαν στο ΣκουαιEιναι σαν να μου ζητας να κοψω το γαμησι.
Οχι τυπε για καμια δεν αξιζει να κοψεις τον καφε και την τυροπιτα...
Και πριν 60 ή 70 χρόνια, δε νομίζω ότι δε μέτραγε πολύ το χρήμα από την πλευρά του άνδρα ρε παίκτη. Και παλιές ελληνικές ταινίες να δεις, συνήθως ο τύπος που θέλανε οι γυναίκες ήταν ο επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο (που τότε είχαν λίγοι) όχι ο μεροκαματιάρης. Ούτε νομίζω ότι οι γυναίκες που είχαν καλές προίκες ήταν εύκολος στόχος για τύπους χωρίς λεφτά, σιγά μη διάλεγε αυτός που μπορούσε να προικίσει καλά την κόρη για γαμπρό τον άφραγκο.Τότε η γυναίκα έπρεπε να εχει προικα
Τώρα πρέπει να έχει ο άνδρας.
Μόνο αυτό άλλαξε.
Toτε είχαν ελπίδα ότι θα έστρωνε το μέλλον τους...πράγματι,δεκαπέντε χρόνια ήρθε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.και άρχισαν να δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα μέχρι που με τα μουνιμονια την έκαναν μέχρι και τα σκυλιά.Και πριν 60 ή 70 χρόνια, δε νομίζω ότι δε μέτραγε πολύ το χρήμα από την πλευρά του άνδρα ρε παίκτη. Και παλιές ελληνικές ταινίες να δεις, συνήθως ο τύπος που θέλανε οι γυναίκες ήταν ο επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο (που τότε είχαν λίγοι) όχι ο μεροκαματιάρης. Ούτε νομίζω ότι οι γυναίκες που είχαν καλές προίκες ήταν εύκολος στόχος για τύπους χωρίς λεφτά, σιγά μη διάλεγε αυτός που μπορούσε να προικίσει καλά την κόρη για γαμπρό τον άφραγκο.
Tην προίκα την απαιτούσες τότε, ακόμη και από φτωχή, αλλιώς τον αφηνες με το βαρος ...Και πριν 60 ή 70 χρόνια, δε νομίζω ότι δε μέτραγε πολύ το χρήμα από την πλευρά του άνδρα ρε παίκτη. Και παλιές ελληνικές ταινίες να δεις, συνήθως ο τύπος που θέλανε οι γυναίκες ήταν ο επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο (που τότε είχαν λίγοι) όχι ο μεροκαματιάρης. Ούτε νομίζω ότι οι γυναίκες που είχαν καλές προίκες ήταν εύκολος στόχος για τύπους χωρίς λεφτά, σιγά μη διάλεγε αυτός που μπορούσε να προικίσει καλά την κόρη για γαμπρό τον άφραγκο.
Ε, καλά ρε φίλε, αν ήταν φτωχή και ο πεθερός δεν είχε να δώσει, τι να απαιτήσεις; Δέκα κότες από το κοτέτσι; ;H δε θα έπαιρνες σοβαρή προίκα ή θα προσπαθούσες να βρεις κάποια νύφη που είχε. Αλλά υποθέτω αυτοί που μπορούσαν να δώσουν καλές προίκες θα είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους γαμπρούς, οπότε πάλι ο άφραγκος δε θα είχε τύχη, θα την έδιναν σε κάποιον που είχε, money goes where money is.Tην προίκα την απαιτούσες τότε, ακόμη και από φτωχή, αλλιώς τον αφηνες με το βαρος ...
action24 κάνει εκπομπές λόγουΠού έχει χαθεί αυτή;;;