Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.986
Πόντοι
6.056

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
πάρτα χυσια μου ζωον.αι στο διαολο με καυλωσες βραδιάτικα παλιοβρωμιάρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημα:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:
Εγώ την νύχτα μόνο ζω
Μαζί με εκείνους που αγαπώ
Με τους παράνομους
Και της αδικημένους
Στέλιος Καζαντζίδης :grouphug:

• Like
Αντιδράσεις: satov1

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Eμ,αν εκοβες τους καφεδες και τις τυροπιτες λιγο νωριτερα τωρα δεν θα ειχες αυτο το προβλημα:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:
Eιναι σαν να μου ζητας να κοψω το γαμησι.

Οχι τυπε για καμια δεν αξιζει να κοψεις τον καφε και την τυροπιτα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Έστω ότι κερδίζω τα προαπαιτούμενα, αλλά...
Δηλαδή, πάει, πέθανε η αληθινή και ανιδιοτελής, αγάπη; Δεν σε αγαπάνε πια για αυτό που είσαι;
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Tι αθώα,ρομαντική ψυχή....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Ενώ πιο παλιά παντρεύονταν πολλοί από έρωτα και αγάπη ρε αδελφέ; Εδώ μέχρι τα 80s υπήρχε επίσημα προίκα, έλεγε ο Μήτσος στον πεθερό του "για να πάρω την κόρη σου θέλω ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο και τόσο κασέρι", clearing ήταν η φάση.
Τότε η γυναίκα έπρεπε να εχει προικα
Τώρα πρέπει να έχει ο άνδρας.
Μόνο αυτό άλλαξε.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.415
Πόντοι
1.196
Τότε η γυναίκα έπρεπε να εχει προικα
Τώρα πρέπει να έχει ο άνδρας.
Μόνο αυτό άλλαξε.
Και πριν 60 ή 70 χρόνια, δε νομίζω ότι δε μέτραγε πολύ το χρήμα από την πλευρά του άνδρα ρε παίκτη. Και παλιές ελληνικές ταινίες να δεις, συνήθως ο τύπος που θέλανε οι γυναίκες ήταν ο επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο (που τότε είχαν λίγοι) όχι ο μεροκαματιάρης. Ούτε νομίζω ότι οι γυναίκες που είχαν καλές προίκες ήταν εύκολος στόχος για τύπους χωρίς λεφτά, σιγά μη διάλεγε αυτός που μπορούσε να προικίσει καλά την κόρη για γαμπρό τον άφραγκο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Και πριν 60 ή 70 χρόνια, δε νομίζω ότι δε μέτραγε πολύ το χρήμα από την πλευρά του άνδρα ρε παίκτη. Και παλιές ελληνικές ταινίες να δεις, συνήθως ο τύπος που θέλανε οι γυναίκες ήταν ο επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο (που τότε είχαν λίγοι) όχι ο μεροκαματιάρης. Ούτε νομίζω ότι οι γυναίκες που είχαν καλές προίκες ήταν εύκολος στόχος για τύπους χωρίς λεφτά, σιγά μη διάλεγε αυτός που μπορούσε να προικίσει καλά την κόρη για γαμπρό τον άφραγκο.
Toτε είχαν ελπίδα ότι θα έστρωνε το μέλλον τους...πράγματι,δεκαπέντε χρόνια ήρθε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.και άρχισαν να δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα μέχρι που με τα μουνιμονια την έκαναν μέχρι και τα σκυλιά.
Αυταααα....

• Like

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.791
Πόντοι
1.196
Tην προίκα την απαιτούσες τότε, ακόμη και από φτωχή, αλλιώς τον αφηνες με το βαρος ...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.415
Πόντοι
1.196
Tην προίκα την απαιτούσες τότε, ακόμη και από φτωχή, αλλιώς τον αφηνες με το βαρος ...
Ε, καλά ρε φίλε, αν ήταν φτωχή και ο πεθερός δεν είχε να δώσει, τι να απαιτήσεις; Δέκα κότες από το κοτέτσι; ;H δε θα έπαιρνες σοβαρή προίκα ή θα προσπαθούσες να βρεις κάποια νύφη που είχε. Αλλά υποθέτω αυτοί που μπορούσαν να δώσουν καλές προίκες θα είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους γαμπρούς, οπότε πάλι ο άφραγκος δε θα είχε τύχη, θα την έδιναν σε κάποιον που είχε, money goes where money is.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom