nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε περιμέναμε πως και πως την βαρυσήμαντη αυτή τοποθέτησητσατ στο Discord για Ελληνιδες διασημες...γυναικαρα η Ελενα
ειχαμε αρχισει να ανησυχουμε
Τυπε περιμέναμε πως και πως την βαρυσήμαντη αυτή τοποθέτησητσατ στο Discord για Ελληνιδες διασημες...γυναικαρα η Ελενα
Έστω ότι κερδίζω τα προαπαιτούμενα, αλλά...Η συγκεκριμενη που δεν ειναι και πιτσιρικα νομιζω με ενα εισόδημα γυρω στα 5-6 χιλιάρικα το μηνα και με δικο σου κανα οροφοδιαμερισμα στον 6ο η καμια μεζονέτα θα γυρίσει να σε κοιτάξει.
Δάχτυλα ποδιού για ατελείωτο γλυψιμο
τυπε σορρυ που το μαθαινες απο εμενα αλλα ο μονος ανθρωπος που σε αγαπαει ειναι η μάνα σουΈστω ότι κερδίζω τα προαπαιτούμενα, αλλά...
Δηλαδή, πάει, πέθανε η αληθινή και ανιδιοτελής, αγάπη; Δεν σε αγαπάνε πια για αυτό που είσαι;
Απο το τελος της δεκαετίας του 90 και μετα και ιδικα με τον ερχομό των κοινωνικών δικτύων η αγαπη και ο ερωτας εχει παει περίπατο, σημερα οι πλειοψηφία των γυναικών κοιτάνε τι οικονομική επιφάνεια εχει ο ανδρας και μετα ακολουθεί το αν ειναι ωραίος η αν εχει καλο χαρακτήρα. Για αυτο και 1 στους 2 γαμους οδηγούνται σε διαζύγιο.Έστω ότι κερδίζω τα προαπαιτούμενα, αλλά...
Δηλαδή, πάει, πέθανε η αληθινή και ανιδιοτελής, αγάπη; Δεν σε αγαπάνε πια για αυτό που είσαι;
Ενώ πιο παλιά παντρεύονταν πολλοί από έρωτα και αγάπη ρε αδελφέ; Εδώ μέχρι τα 80s υπήρχε επίσημα προίκα, έλεγε ο Μήτσος στον πεθερό του "για να πάρω την κόρη σου θέλω ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο και τόσο κασέρι", clearing ήταν η φάση.Απο το τελος της δεκαετίας του 90 και μετα και ιδικα με τον ερχομό των κοινωνικών δικτύων η αγαπη και ο ερωτας εχει παει περίπατο, σημερα οι πλειοψηφία των γυναικών κοιτάνε τι οικονομική επιφάνεια εχει ο ανδρας και μετα ακολουθεί το αν ειναι ωραίος η αν εχει καλο χαρακτήρα. Για αυτο και 1 στους 2 γαμους οδηγούνται σε διαζύγιο.
Ακόμα και τώρα που "σοβαρευτηκε", υπάρχουν εμφανίσεις σαν αυτή της φωτό που αναδεικνύει την πολύ σέξι πλευρά της!
Γνωμη μου ειναι οτι παλια επαιζαν μεγαλύτερο ρολο τα συναισθήματα παρα το οικονομικο, δηλαδή αν η γυναικα ειχε ενα διαμερισματακι και ο ανδρας ενα σπιτι στο χωριο να μπορούν να κάνουν 20 μερες διακοπες το καλοκαιρι και να πηγαίνουν το Πασχα να σουβλίζουν το αρνι τοτε ηταν ολοι ικανοποιημένοι. Τωρα πια δεν ισχύει κατι τέτοιο, ζητάνε τον ουρανο με τα αστρα.Ενώ πιο παλιά παντρεύονταν πολλοί από έρωτα και αγάπη ρε αδελφέ; Εδώ μέχρι τα 80s υπήρχε επίσημα προίκα, έλεγε ο Μήτσος στον πεθερό του "για να πάρω την κόρη σου θέλω ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο και τόσο κασέρι", clearing ήταν η φάση.
Σωστόοοοοοος!Κάθε καλό αιδοίο τιμάται ασχέτως προτέρου εντίμου ή και ατίμου βίου...
πριν καμμια 10 χρονια ηταν ακριβως μπροστα μου στη θαλασσα με παρεα και ηταν και πολυ ομορφη και ειχε μια καβλα οπως μιλαγε ,πολυ θηλυκοτητα που δεν μπορουσε να κρυψει ποσο μου αρεςσει πρεπει να ειναι βεζουβιος στο σεξΑκόμα και τώρα που "σοβαρευτηκε", υπάρχουν εμφανίσεις σαν αυτή της φωτό που αναδεικνύει την πολύ σέξι πλευρά της!
Εξακολουθει να κερναει πατουσες και δαχτυλακια.
Φέρνει λίγο σε Ζήνα Κουτσελινη όπως την έριξα ένα βλέφαρο για κλάσματα δευτερολέπτου...To διόρθωσα λιγάκι...
Τεχνητό είναι όλο αυτό το μπαλκόνι;;;;Εάν εξαιρέσεις τα βυζγια είναι γνήσια γυναίκα. Όπως και η Μαγγίρα. Βγάζουν μια καύλα μόνο που τις κοιτάς
Ακόμα ζέστη έχει ...πατούσες και δαχτυλακια κερνάνε και γυναίκες με το διπλάσιο βάρος από την εικονιζόμενη.Εξακολουθει να κερναει πατουσες και δαχτυλακια.
Σπάνια αλλά ναιΕξακολουθει να κερναει πατουσες και δαχτυλακια.
Σπάνια δυστυχώςΑκόμα και τώρα που "σοβαρευτηκε", υπάρχουν εμφανίσεις σαν αυτή της φωτό που αναδεικνύει την πολύ σέξι πλευρά της!
Τι σχέση έχει αυτό τώρα;;πατούσες και δαχτυλακια κερνάνε και γυναίκες με το διπλάσιο βάρος από την εικονιζόμενη.
Ότι επειδή ακόμα έχει ζέστη τι πιο φυσιολογικο από το να κερνάει πατούσες και δαχτυλακια;Σπάνια δυστυχώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σχέση έχει αυτό τώρα;;
Δεν ξέρω ρε φίλε αλλά εάν είχα λεφτά θα ήμουν στον κύκλο της και άρα θα είχα την ευκαιρία...!Από πόσα λεφτά και πάνω, γυρίζει να σε κοιτάξει δηλαδή;
Ε ναιΦέρνει λίγο σε Ζήνα Κουτσελινη όπως την έριξα ένα βλέφαρο για κλάσματα δευτερολέπτου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τεχνητό είναι όλο αυτό το μπαλκόνι;;;;
και αματυπε σορρυ που το μαθαινες απο εμενα αλλα ο μονος ανθρωπος που σε αγαπαει ειναι η μάνα σου
Όχι πάντατυπε σορρυ που το μαθαινες απο εμενα αλλα ο μονος ανθρωπος που σε αγαπαει ειναι η μάνα σου