championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Έβγαλε κι η Βίκυ τα μπούτια έξω...Βάλτε τώρα να δείτε ένα ωραίο μουνετο ξανθό και χαζό.
Δεν πάνε καλά τα νούμερα
Έβγαλε κι η Βίκυ τα μπούτια έξω...Βάλτε τώρα να δείτε ένα ωραίο μουνετο ξανθό και χαζό.
Χαζοβιολα όπως η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών της ηλικίας της...φοιτήτρια,που την έχει δει άσχημα λόγω των ηλίθιων που σαλιαριζουν μαζι της,αστοιχειωτη γλωσσικά και με χαμηλό επίπεδο.Απ' τη Βέροια είναι λέει.Αν έβγαινε στη βιζιτα νομίζω θα ήταν περιζήτητη
Κι εγώ δε θα ήθελα να νικήσει αλλά να τη γαμησω !Χαζοβιολα όπως η συντριπτική πλειονότητα των κοριτσιών της ηλικίας της...φοιτήτρια,που την έχει δει άσχημα λόγω των ηλίθιων που σαλιαριζουν μαζι της,αστοιχειωτη γλωσσικά και με χαμηλό επίπεδο.
Δεν θέλω να νικήσει....
Μια χαρά πάνε τα νούμερα...τι έπρεπε να φορέσει,κελεμπια;Έβγαλε κι η Βίκυ τα μπούτια έξω...
Δεν πάνε καλά τα νούμερα
Προηγείσαι...Κι εγώ δε θα ήθελα να νικήσει αλλά να τη γαμησω !
Από κορμί, κορμάρα πραγματικά.Απ' τη Βέροια είναι λέει.Αν έβγαινε στη βιζιτα νομίζω θα ήταν περιζήτητη
Πάντα τέτοιαΠάντως αυτή με τα πορτοκαλι είχε ωραίο κωλο όχι ότι υστερούσε και η μιλφαρα νικήτρια...είμαι πολύ καυλ...χαρούμενος!
Γιατί όχι;Παίδες βλέπετε shopping star ???
Τηλεόραση δεν έχεις ρε παικτη;Βάλτε κ καμία φώτο ρε τύποι