boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.476
- Πόντοι
- 2.256
Δεν εχει κ@λες...
Δεν εχει κ@λες...
Ειναι πανέξυπνη και το παίζει καλά το παιχνίδι. Πρόσεξε και τον διακριτικό τροπο που φαίνεται το μίνι...
Μας πουλάει και μας αγοράζει όλους...
Δες τις "παπαρατσιστικες" φωτο απο το βενζινάδικο...ποσά αντίθετο πόδι για να φαίνεται πιο τουρλωτος ο κωλος πρόσχημα το κινητό για να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο το αμάξι παρκαρισμένο όχι στην αντλία κτλ κτλ
Ολόκληρη επιχείρηση δηλαδη για να εχει την εβδομαδιαία της φωτογραφία στα Τριτιατικα περιοδικα
Δεν εχει κ@λες...
Ειναι πανέξυπνη και το παίζει καλά το παιχνίδι. Πρόσεξε και τον διακριτικό τροπο που φαίνεται το μίνι...
Δες τις "παπαρατσιστικες" φωτο απο το βενζινάδικο...ποσά αντίθετο πόδι για να φαίνεται πιο τουρλωτος ο κωλος πρόσχημα το κινητό για να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο το αμάξι παρκαρισμένο όχι στην αντλία κτλ κτλ
Ολόκληρη επιχείρηση δηλαδη για να εχει την εβδομαδιαία της φωτογραφία στα Τριτιατικα περιοδικα
Ρε τι φοράει κάτω?Ένα τέτοιο έχω στο τραπεζάκι μου στο χωλ!
Ρε τι φοράει κάτω?Ένα τέτοιο έχω στο τραπεζάκι μου στο χωλ!
Α μπράβο!!!Σεμεδάκι
Α μπράβο!!!
Δεν εχει κ@λες...
Το ίδιο δεν είναι;Εμένα δεν μου κάνει για ξινομούνα, αλλά για λίγο "μη μου άπτου"
Με δυο κουταλιές μέλι στρώνει.
Μόνο αν τη γαμήσουμε μπορούμε να είμαστε σίγουροι...Πόσο ξινομούνα να ναι ρε;;;Εμένα πάντως μου βγάζει μπόλικη πουτανιά στο βλέμμα!!!!
Πάρα πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις σου φίλε...Ωραίος...Δεν εχει κ@λες...
Μην το λες...μπα... τους μονους που πουλαει και αγοραζει ειναι κατι ορδες απελπισμενων και διαφορα κουνουπιδια στα ΜΜΕ σαν τον παρακατω www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/poso-kairo-tha-mas-afhsete-xwris-thn-elena-papavasileioy.2191950.html]http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/poso-kairo-tha-mas-afhsete-xwris-thn-elena-papavasileioy.2191950.html[/url] που λογω χρηματων η κολλητιλικιων την προωθουνε ολη την ωρα....Ολοι οι υπολοιποι απλα την πλακα μας κανουμε και σκοτωνουμε την ωρα μας...
Μην το λες...
Πολλοί από αυτούς που δήθεν κάνουν την πλάκα τους εδώ μεσα,θα ακούμπαγαν όλο το μισθό τους χωρίς δισταγμό για να τη γαμήσουν...
Δεν ξεγελάει μόνο αυτούς τους λίγους που λες...Ξέρει πολύ καλά τι κάνει...
Τώρα το είπες σωστά...ξερει πολυ καλα σε ποια χωρα βρισκεται και τα κανει ;)
ξερει πολυ καλα σε ποια χωρα βρισκεται και τα κανει ;)
ξερει πολυ καλα σε ποια χωρα βρισκεται και τα κανει ;)