J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τυπε θα διαφωνήσω το προσωπο της ειναι πολυ καλο για την ηλικια της ;) ;) ;)Οκ...
Εχει μέτριο πρόσωπο αλλά πολύ ωραίο σώμα...
τυπε θα διαφωνήσω το προσωπο της ειναι πολυ καλο για την ηλικια της ;) ;) ;)Οκ...
Εχει μέτριο πρόσωπο αλλά πολύ ωραίο σώμα...
Η Έλενα Παπαβασιλείου ανάβει... φωτιές! (BINTEO)
Κάνοντας το συνήγορο του Διαβόλου,σε καμία φωτογραφία δεν χαμογελάει κατευθείαν στο φακό...
Πάντως ρε παιδιά..Αυτο το "πεφτω με τα γιαλιά κ αρα δεν βουταω το κεφαλι στο νερό" μου βγαζει πολυ οτι πεφτουν μονο κ μονο για να της "δουν" κ να τραβήξουν κ καμια φωτο οι παπαρατσι βεβαια..
τοτε υπαρχουν παντου αορατοι ανθρωποι,που μονο η ελενα τους βλεπει
πραγματι ζουν αναμεσα μας :S
τοτε υπαρχουν παντου αορατοι ανθρωποι,που μονο η ελενα τους βλεπει
πραγματι ζουν αναμεσα μας :S
ελα βρε ψευτη.......κακοηθειες....Πάντως ρε παιδιά..Αυτο το "πεφτω με τα γιαλιά κ αρα δεν βουταω το κεφαλι στο νερό" μου βγαζει πολυ οτι πεφτουν μονο κ μονο για να της "δουν" κ να τραβήξουν κ καμια φωτο οι παπαρατσι βεβαια..
Πόσο χρονών είναι;τυπε θα διαφωνήσω το προσωπο της ειναι πολυ καλο για την ηλικια της ;) ;) ;)
Ισχύει...
Πόσο χρονών είναι;
Πολύ απλό ρε φίλε...Αυτή ξέρουμε,γι'αυτή θα γίνει ντόρος...εφοσον ισχυει τον ντορο και την μαζικη υστερια δεν μπορω να καταλαβω με την κυρια...στις "καλες" περιοχες της Αθηνας κυκλοφορουνε χιλιαδες ομοιες σαν αυτην....Και δεν τολμαω να μιλησω για εκτος Ελλαδας γιατι εκει ανεβαινει ακομα πιο πολυ ο ανταγωνισμος....Σιγα μην ειναι και η πιο σεξυ γυναικα του πλανητη γη
Δεν της φαίνεται...Πιο μικρή την έκανα...32 ειναι φιλε μου...
Πολύ απλό ρε φίλε...Αυτή ξέρουμε,γι'αυτή θα γίνει ντόρος...
Όλα τα υπόλοιπα που είπες,ισχύουν κ με το παραπάνω...
ούτε εγώ καταλαβαίνω πώς μπορούνε να επιβιώνουνε μπαζόλες στα μπουρδέλα και στα στούντιο και στα μασατζ΄ίδικα... αλλά ξέρεις πόσοι λένε πως σημασία έχει το τι κρεβάτι κάνει;εφοσον ισχυει τον ντορο και την μαζικη υστερια δεν μπορω να καταλαβω με την κυρια...στις "καλες" περιοχες της Αθηνας κυκλοφορουνε χιλιαδες ομοιες σαν αυτην....Και δεν τολμαω να μιλησω για εκτος Ελλαδας γιατι εκει ανεβαινει ακομα πιο πολυ ο ανταγωνισμος....Σιγα μην ειναι και η πιο σεξυ γυναικα του πλανητη γη
ούτε εγώ καταλαβαίνω πώς μπορούνε να επιβιώνουνε μπαζόλες στα μπουρδέλα και στα στούντιο και στα μασατζ΄ίδικα... αλλά ξέρεις πόσοι λένε πως σημασία έχει το τι κρεβάτι κάνει;
που ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
του 80 ειναι γεννηθεισαΔεν της φαίνεται...Πιο μικρή την έκανα...