Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.049
Πόντοι
6.515
Η Έλενα Παπαβασιλείου ανάβει... φωτιές! (BINTEO)

αντε κοριτσι μου μπες σε κανα σκαφος σαουδαραβα να σαλπαρεις να ησυχασεις κι εσυ κι εμεις. Μας ταχεις κανει τουμπανο  :headbang:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Κάνοντας το συνήγορο του Διαβόλου,σε καμία φωτογραφία δεν χαμογελάει κατευθείαν στο φακό...

τοτε υπαρχουν παντου αορατοι ανθρωποι,που μονο η ελενα τους βλεπει  :grin:
πραγματι ζουν αναμεσα μας  :S

Συνημμένα

• they_live1.jpg
    they_live1.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Πάντως ρε παιδιά..Αυτο το "πεφτω με τα γιαλιά κ αρα δεν βουταω το κεφαλι στο νερό" μου βγαζει πολυ οτι πεφτουν μονο κ μονο για να της "δουν" κ να τραβήξουν κ καμια φωτο οι παπαρατσι βεβαια..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Πάντως ρε παιδιά..Αυτο το "πεφτω με τα γιαλιά κ αρα δεν βουταω το κεφαλι στο νερό" μου βγαζει πολυ οτι πεφτουν μονο κ μονο για να της "δουν" κ να τραβήξουν κ καμια φωτο οι παπαρατσι βεβαια..

images

URL]]

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ελα βρε ψευτη.......κακοηθειες.... :2funny: :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τουμπαναρα..
πολυ  μουναρα η γκομενα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

εφοσον ισχυει τον ντορο και την μαζικη υστερια δεν μπορω να καταλαβω με την κυρια...στις "καλες" περιοχες της Αθηνας κυκλοφορουνε χιλιαδες ομοιες σαν αυτην....Και δεν τολμαω να μιλησω για εκτος Ελλαδας γιατι εκει ανεβαινει ακομα πιο πολυ ο ανταγωνισμος....Σιγα μην ειναι και η πιο σεξυ γυναικα του πλανητη γη  :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εφοσον ισχυει τον ντορο και την μαζικη υστερια δεν μπορω να καταλαβω με την κυρια...στις "καλες" περιοχες της Αθηνας κυκλοφορουνε χιλιαδες ομοιες σαν αυτην....Και δεν τολμαω να μιλησω για εκτος Ελλαδας γιατι εκει ανεβαινει ακομα πιο πολυ ο ανταγωνισμος....Σιγα μην ειναι και η πιο σεξυ γυναικα του πλανητη γη  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ απλό ρε φίλε...Αυτή ξέρουμε,γι'αυτή θα γίνει ντόρος...

Όλα τα υπόλοιπα που είπες,ισχύουν κ με το παραπάνω...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πολύ απλό ρε φίλε...Αυτή ξέρουμε,γι'αυτή θα γίνει ντόρος...

Όλα τα υπόλοιπα που είπες,ισχύουν κ με το παραπάνω...

:rockon: :rockon: :rockon:
πολυ ωραια τοποθετηση τυπε χαιρομαι που καταλαβαινομαστε  :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε εγώ καταλαβαίνω πώς μπορούνε να επιβιώνουνε μπαζόλες στα μπουρδέλα και στα στούντιο και στα μασατζ΄ίδικα... αλλά ξέρεις πόσοι λένε πως σημασία έχει το τι κρεβάτι κάνει;

που ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ούτε εγώ καταλαβαίνω πώς μπορούνε να επιβιώνουνε μπαζόλες στα μπουρδέλα και στα στούντιο και στα μασατζ΄ίδικα... αλλά ξέρεις πόσοι λένε πως σημασία έχει το τι κρεβάτι κάνει;

που ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

ναι αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν παιζει καν το θεμα γαμησι(εστω και με μπαζο) αλλα το "αυτη ξερουμε απο την τηλεοραση και τα περιοδικα, αυτη θεωρουμε απολυτη μουναρα" το οποιο παραπεμπει και λιγο σε ιδρυματισμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom