Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παντως θα δηλωσει οτι δεν κοιταει τα λεφτα σε εναν αντρα.....Συμφωνειτε?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δηλωση της Ελενας Παπαβασιλειου στο τευχος Ιουνιου.Δεν κοιταω το χρημα σε εναν αντρα.Μαρεσει να κυκλοφορω με το σαραβαλο αυτοκινητο του και να μενουμε στην φωλιτσα μας στο Περιστερι.Δεν μαρεσουνε τα ρολεξ στους αντρες , δεν παω σε μαγαζια τυπου Cash Island Chateau αλλα αντιθετως σε μια βλαχικη ταβερνουλα να γαμηθω στα κρεμμυδια.Μισω τα σουσι.Οσο για τις μπαλες μου ειναι φυσικοτατες αλλα και αν ειναι σιλικονατες να ξερατε οτι της πληρωσα με τα μεροκαματα μου και δεν ειχα σπονσορα.Οσο για τον τελευτεο γκομενο μου ηταν ο Αλιόσα Γκρίσιν ο οποιος ειναι γιος του ιδρυτη του Ομιλου Γκρισιν και ειναι αφραγκος.Κολο δεν δινω ευχαριστω!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δηλωση της Ελενας Παπαβασιλειου στο τευχος Ιουνιου.Δεν κοιταω το χρημα σε εναν αντρα.Μαρεσει να κυκλοφορω με το σαραβαλο αυτοκινητο του και να μενουμε στην φωλιτσα μας στο Περιστερι.Δεν μαρεσουνε τα ρολεξ στους αντρες , δεν παω σε μαγαζια τυπου Cash Island Chateau αλλα αντιθετως σε μια βλαχικη ταβερνουλα να γαμηθω στα κρεμμυδια.Μισω τα σουσι.Οσο για τις μπαλες μου ειναι φυσικοτατες αλλα και αν ειναι σιλικονατες να ξερατε οτι της πληρωσα με τα μεροκαματα μου και δεν ειχα σπονσορα.Οσο για τον τελευτεο γκομενο μου ηταν ο Αλιόσα Γκρίσιν ο οποιος ειναι γιος του ιδρυτη του Ομιλου Γκρισιν και ειναι αφραγκος.Κολο δεν δινω ευχαριστω!

:2funny: :2funny: :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτη κυριοι ειναι η Ελενα Παπαβασιλειου που καθε καλοκαιρι θα τι δειτε στην μυκονο να τσονταρει.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

:2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
IMG-20120717-01184.jpg

IMG-20120717-01183.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
:2funny:

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Η γκομενα εχω την εντυπωση πως ειναι ο ορισμος της χαβαλεδογκομενας που ξερει να περναει καλα και να γαμιεται ακομα καλυτερα. Ουτε μη μου απτου ειναι ουτε φοβαται πιστευω μην της σπασει το νυχι, πιστευω ειναι η γυναικα με την οποια γουσταρεις να εισαι και πριν και μετα το τρελοπηδημα!

Προσωπικη αποψη και δεν το λεω για να κοντραρω τους απο πανω, τι πιστευω λεω..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Παπαβασιλείου είναι τόσο ξενέρωτη γκόμενα, τόσο αντιερωτική, που μπροστά της η Μπεζαντάκου θυμίζει πυρηνική βόμβα
αναρωτιέμαι ποιοί άντρες γουστάρουν τέτοιες γκόμενες άψυχες  :tits:

Δίκιο έχεις ρε φίλε αλλά η εμφάνιση μετράει στο κατά πόσο σε έλκει μια γυναίκα πώς να το κάνουμε... Καλό το σεξ απίλ αλλά και μόνη της μια δυνατή εμφάνιση μπορεί να σε ελκύσει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Εν τω μεταξύ ήρθε η κάβλα στο νησί μου τη Σύρο μαζί με το άλλο το πιπίνι τη Δούκισσα και τη γριά κότα που έχει το ζουμί Μπεκατώρου και δεν ήμουν εκεί :headbang: :headbang: :headbang:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Νο comments...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.newpost.gr/var/thumbs/elenapapabasileiouSLIDE_625___.jpeg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eparxia24.gr/images/elena2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_08/140800f06a83a38cc18f4df3ed9abedb_L.jpg[/img[/URL]]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.newpost.gr/var/thumbs/elenapapabasileiouSLIDE_625___.jpeg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.eparxia24.gr/images/elena2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_08/140800f06a83a38cc18f4df3ed9abedb_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η πρωτη φωτο εχει φαει απιστευτα πολυ φωτοσοπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom