razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Πάντα .-
αφου να φανταστεις οταν εβγαινα με την πρωην μου πιο πολλες ξενοκοιταγε αυτη παρα εγω ! :o
Πάντα .-
απλά για να το χεις στο μυαλό σου οι στρειτ γυναίκες είναι πιο εύκολο να αισθανθούν ερωτική έλξη για άλλη γυναικά απ ότι ένας στρειτ άντρας για έναν άλλο ... αυτό από μόνο του ακυρώνει αυτό που είπες .. τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες ψάξε για τις έρευνες που έχουν γίνει
και σ παραπέμπω πάλι στην προηγούμενη απάντηση , είναι γελοίο να το παίζετε κ καλά ότι υπάρχουν άπειρες καθημερινές κοπέλες καλύτερες από την Παπαβασιλείου ... που είναι τις κρύβουν όταν κυκλοφορούμε οι υπόλοιποι ?
ούτε καν ... η Κούνις έχει ένα απ τα ωραιότερα πρόσωπα , η άλλη είναι ξέπλυμα με ωραίο βλέμμα :S
http://[URL unfurl="true"]www.dailymakeover.com/appImages/galleryImages/all_womens_looks/Emma_Stone+Apr_24_2006.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν είναι διότι δεν βλέπεις την διαφορά ηλικίας κάτι που το βλέπει ο άντρας.
Δές πώς ήταν η Mila Kunis στα 23
[img]http://[URL unfurl="true"]www.byrnerobotics.com/forum/uploads/RayDyas/2007-08-30_202939_Mila_Kunis.jpg[/img[/URL]]
Πολύ χειρότερη.... ;D :rolleyes:
αφου να φανταστεις οταν εβγαινα με την πρωην μου πιο πολλες ξενοκοιταγε αυτη παρα εγω ! :o
μπράβο μαλάκες, το πόσο άσχετα είναι αυτά που λέτε δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
πάει η παρέα για βρώμικο και είναι και ο μαλάκας που το συγκρίνει με τη γκουρμέ κουζίνα.
άλλη γλύκα του βρώμικου, άλλη η γλύκα του γκουρμέ.
σταματήστε να γαμάτε το θρεντ με άσχετες γκόμενες και ιστορίες περί ανέμων και υδάτων.
ότι ο εγκέφαλος σου από την επεξεργασία που έκανε έδωσε αυτό ως απάντηση πρέπει να σε προβληματίσει , να ξέρεις δλδ ..
Δεν είναι διότι δεν βλέπεις την διαφορά ηλικίας κάτι που το βλέπει ο άντρας.
Δές πώς ήταν η Mila Kunis στα 23
http://[URL unfurl="true"]www.byrnerobotics.com/forum/uploads/RayDyas/2007-08-30_202939_Mila_Kunis.jpg[/img[/URL]]
Πολύ χειρότερη.... ;D :rolleyes:
[/quote]
Καλά με τέτοιες μαλακίες βλέπω κ γω ως γυναίκα ότι πριν 5 χρόνια ήταν διαφορετική η μόδα + ότι η φωτό που ποστάρεις δεν είναι καλή . θα παίζουμε ? δν συγκρίνονται για μένα , τα δόντια κ το ηλίθιο χαμόγελο δεν αλλάζουν , η κούνις έχει αέρα κ μάλλον τον είχε κ στ 23 ...
[QUOTE="razorxt, post: 3873494"]
βρε βιλμακι επειδη εσυ το...παιζεις λεσβια δε σημαινει οτι σ ολες αρεσουν οι γυναικες ;)
[/quote]
"το πα'ιζω λεσβία " χαχα ... νταξ δν πειράζει θα μεγαλώσεις,θα μάθεις , αλλά το πιο απλό ότι μια γυναίκα είναι πιο εύκολο να σχολιάσει μια γυναίκα απ ότι ο άντρας έναν άλλο ξέρω γω το γνωρ'ιζουν κ οι πέτρες ... δν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει
"το πα'ιζω λεσβία " χαχα ... νταξ δν πειράζει θα μεγαλώσεις,θα μάθεις , αλλά το πιο απλό ότι μια γυναίκα είναι πιο εύκολο να σχολιάσει μια γυναίκα απ ότι ο άντρας έναν άλλο ξέρω γω το γνωρ'ιζουν κ οι πέτρες ... δν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει
Καλά με τέτοιες μαλακίες βλέπω κ γω ως γυναίκα ότι πριν 5 χρόνια ήταν διαφορετική η μόδα + ότι η φωτό που ποστάρεις δεν είναι καλή . θα παίζουμε ? δν συγκρίνονται για μένα , τα δόντια κ το ηλίθιο χαμόγελο δεν αλλάζουν , η κούνις έχει αέρα κ μάλλον τον είχε κ στ 23 ...
Άμα αυτό το πράμα το λές αέρα τότε είσαι γιαλατζί γυναίκα
και επειδη ειναι πιο ευκολο, σημαινει οτι στεκει?
[size=15pt]ΔΕΝ[/size] μπορεις να δεις μια γυναικα ετσι ακριβως οπως τη βλεπει ενας αντρας
και μην πηγαινεις με πολλες γυναικες γιατι δε φτανουν για ολους
ειχαμε τους πιρφορους, θα χουμε και σενα...
Άμα αυτό το πράμα το λές αέρα τότε είσαι γιαλατζί γυναίκα
Δές κάτι μάγουλα και χείλη!
δεν είπα ότι μια γυναίκα βλέπει με τον ίδιο τρόπο όπως ένας άντρας
και παντα η μπιχτη στο τελος, να φανει οτι κερδιασαμε....Μην ανησυχείς , τις γκόμενες δεν τις χάνεις εξ αιτίας μου αλλά από δυνατούς παίκτες...
Υπάρχει σοβαρό θέμα!
θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι γυναίκες ψηφίζουν και στα αντρικά περιοδικά τις ωραιότερες γυναίκες της χρονιάς...
Όπως στο FHM που βγήκε η Τσουλίτσα ψωλοστάβλος!
είναι για πολύ η κοπέλα...
«Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας».