Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
πείτε ότι θέλετε.
Το γκομενάκι έχει βυζάρες για ατέλειωτα χυσίματα  :boobies: και πόδια για σεμινάρια. :humpleg:
ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Στην τελική υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ομορφότερες Ελληνίδες, επειδή είναι στην TV δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Στην τελική υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ομορφότερες Ελληνίδες, επειδή είναι στην TV δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ.

μόνο στο ψεύτικες διαφωνώ, αληθινές είναι αλλά κατασκευασμένες σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του τεχνίτη.

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Νταξ κ η Παπαβασιλείου μπάζο, αδιάφορη κτλ ... 'οτι να ναι  :S
Ναι και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτή η δήθεν εκλεκτικότητα.
Ο άλλος είπε ότι η κάτω γνάθος πετάγεται πολύ ξέρω γω. Λολ δηλαδή.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ότι πηδάνε χειρότερες κάνει ομορφότερη από ότι είναι την Παπαβασιλείου;

οχι αλλα αμα πηδας χειροτερες δεν μπορεις να κρινεις τις υπολοιπες πιο καλες http://lh5.ggpht.com/ivanandrei09/SIVJGU1i7kI/AAAAAAAAGIg/DmGpQw3GLQc/negarivo_no_emoticon_no_18_[URL unfurl="true"]www.trucoslive.com.gif[/img[/URL]]

:2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
στη θιξαμε βιλμα?

μερικοί αγαπούλιδες σαχλοκαυλαντίζουν με πουτάνες στο σάιτ 100σκαλιά πιο κάτω απ τη παπαβασιλείου κ ξαφνικά λένε ότι αυτή είναι 2η , μπάζο κτλ ...  :S :S

Πολύ μ'αρέσει το αβατάρι σου. :cheesy:

:-* :-*

έτσι θα σ ρθω  :boobies:

πηδανε καλυτερες απο τη παπαβασιλειου αυτοι,γι'αυτο τους φαινεται μπαζο :grin:

ινντιντ  :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
οχι αλλα αμα πηδας χειροτερες δεν μπορεις να κρινεις τις υπολοιπες πιο καλες http://lh5.ggpht.com/ivanandrei09/SIVJGU1i7kI/AAAAAAAAGIg/DmGpQw3GLQc/negarivo_no_emoticon_no_18_[URL unfurl="true"]www.trucoslive.com.gif[/img[/URL]]

[/quote]

:P :P :P :P

[QUOTE="vilma, post: 3872897"]
μερικοί αγαπούλιδες σαχλοκαυλαντίζουν με πουτάνες στο σάιτ 100σκαλιά πιο κάτω απ τη παπαβασιλείου κ ξαφνικά λένε ότι αυτή είναι 2η , μπάζο κτλ ...  :S :S

:-* :-*

έτσι θα σ ρθω  :boobies:

ινντιντ  :D
[/quote]

Ι :smitten: vilma! ειδικά όταν ανεβάζει στροφές.
αλλά η άλλη μπορεί να και 3η, όχι μόνο 2η, αλλά ποια η 1η; :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

[/quote]

Με την ίδια λογική δεν μπορείς να κρίνεις κ ένα αμάξι που δεν έχεις οδηγήσει κτλ  :D

[QUOTE="osie.0909, post: 3872910"]

Ι :smitten: vilma! ειδικά όταν ανεβάζει στροφές.
αλλά η άλλη μπορεί να και 3η, όχι μόνο 2η, αλλά ποια η 1η; :think: :think: :think: :think:
[/quote]

:-*

είναι λίγο περίεργο να λέει ένας άντρας ότι κάποια είναι πολύ 2η ... νταξ δε μιλάμε για καραμπάμ περιπτώσεις(βλέπε ρένια δούκα, χρυσάκι .. ) αλλά η παπαβ είναι οκ ξέρω γω .. ;D

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
καλο σωμα αλλα εχει λιγο πηθικοφατσα η κατω γναθος ειναι λιγο εξογκωμενη
Πες τα Χρυσόστομε.
Επίσης αν έρθει και σου ζητήσει να την πηδήξεις, να αρνηθείς τονίζοντας το θέμα της γνάθου. :2funny: :jerking: :2funny: :jerking:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
είναι λίγο περίεργο να λέει ένας άντρας ότι κάποια είναι πολύ 2η ... νταξ δε μιλάμε για καραμπάμ περιπτώσεις(βλέπε ρένια δούκα, χρυσάκι .. ) αλλά η παπαβ είναι οκ ξέρω γω .. :grin:

όλοι έχουν φτιάξει μια κλίμακα ομορφιάς. με δεδομένο πως στη 1η θέση είναι η Μόνικα, στη 2η εσύ ( ;) :cheesy:), η Παπαβασιλείου πέφτει αρκετές θέσεις (μπάζο σίγουρα δεν είναι αλλά όχι και κάτι τόσο σπουδαίο). πάντως αν την έβαζα μέσα στη φωλιά μου......3 σεμεδάκια θα τα πλέκαμε (συνεχόμενα)....

skoulikis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
...όχι, καλά κάνετε... μην την πηδήξετε... αφήστε την μπάμια σας έξω απο την κατσαρόλα της... εγώ μια φορά στιφάδο της έκανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom