Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
συμφωνώ, αν και οι "βυζάρες" είναι βιομηχανικές.
....αλλά με μια βόλτα, τώρα, σίγουρα θα συναντήσεις καλύτερες της.
συμφωνώ, αν και οι "βυζάρες" είναι βιομηχανικές.
....αλλά με μια βόλτα, τώρα, σίγουρα θα συναντήσεις καλύτερες της.
ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Στην τελική υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ομορφότερες Ελληνίδες, επειδή είναι στην TV δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ.πείτε ότι θέλετε.
Το γκομενάκι έχει βυζάρες για ατέλειωτα χυσίματα και πόδια για σεμινάρια.
ΨΕΥΤΙΚΕΣ. Στην τελική υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ομορφότερες Ελληνίδες, επειδή είναι στην TV δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ.
Νταξ κ η Παπαβασιλείου μπάζο, αδιάφορη κτλ ... 'οτι να ναι :S
Μπλαααααα
Ναι και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτή η δήθεν εκλεκτικότητα.Νταξ κ η Παπαβασιλείου μπάζο, αδιάφορη κτλ ... 'οτι να ναι :S
πηδανε καλυτερες απο τη παπαβασιλειου αυτοι,γι'αυτο τους φαινεται μπαζο
ότι πηδάνε χειρότερες κάνει ομορφότερη από ότι είναι την Παπαβασιλείου;
στη θιξαμε βιλμα?
Πολύ μ'αρέσει το αβατάρι σου.
πηδανε καλυτερες απο τη παπαβασιλειου αυτοι,γι'αυτο τους φαινεται μπαζο
οχι αλλα αμα πηδας χειροτερες δεν μπορεις να κρινεις τις υπολοιπες πιο καλες http://lh5.ggpht.com/ivanandrei09/SIVJGU1i7kI/AAAAAAAAGIg/DmGpQw3GLQc/negarivo_no_emoticon_no_18_[URL unfurl="true"]www.trucoslive.com.gif[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]
:P :P :P :P
[QUOTE="vilma, post: 3872897"]
μερικοί αγαπούλιδες σαχλοκαυλαντίζουν με πουτάνες στο σάιτ 100σκαλιά πιο κάτω απ τη παπαβασιλείου κ ξαφνικά λένε ότι αυτή είναι 2η , μπάζο κτλ ... :S :S
:-* :-*
έτσι θα σ ρθω :boobies:
ινντιντ :D
[/quote]
Ι :smitten: vilma! ειδικά όταν ανεβάζει στροφές.
αλλά η άλλη μπορεί να και 3η, όχι μόνο 2η, αλλά ποια η 1η; :think: :think: :think: :think:
οχι αλλα αμα πηδας χειροτερες δεν μπορεις να κρινεις τις υπολοιπες πιο καλες http://lh5.ggpht.com/ivanandrei09/SIVJGU1i7kI/AAAAAAAAGIg/DmGpQw3GLQc/negarivo_no_emoticon_no_18_[URL unfurl="true"]www.trucoslive.com.gif[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]
Με την ίδια λογική δεν μπορείς να κρίνεις κ ένα αμάξι που δεν έχεις οδηγήσει κτλ :D
[QUOTE="osie.0909, post: 3872910"]
Ι :smitten: vilma! ειδικά όταν ανεβάζει στροφές.
αλλά η άλλη μπορεί να και 3η, όχι μόνο 2η, αλλά ποια η 1η; :think: :think: :think: :think:
[/quote]
:-*
είναι λίγο περίεργο να λέει ένας άντρας ότι κάποια είναι πολύ 2η ... νταξ δε μιλάμε για καραμπάμ περιπτώσεις(βλέπε ρένια δούκα, χρυσάκι .. ) αλλά η παπαβ είναι οκ ξέρω γω .. ;D
Πες τα Χρυσόστομε.καλο σωμα αλλα εχει λιγο πηθικοφατσα η κατω γναθος ειναι λιγο εξογκωμενη
ελα ρε τι εγινε μη χαλιεστε νταξει καλο μουνι ειναι της δινω μια πιπαΠες τα Χρυσόστομε.
Επίσης αν έρθει και σου ζητήσει να την πηδήξεις, να αρνηθείς τονίζοντας το θέμα της γνάθου.
είναι λίγο περίεργο να λέει ένας άντρας ότι κάποια είναι πολύ 2η ... νταξ δε μιλάμε για καραμπάμ περιπτώσεις(βλέπε ρένια δούκα, χρυσάκι .. ) αλλά η παπαβ είναι οκ ξέρω γω ..
Πες τα Χρυσόστομε.
Επίσης αν έρθει και σου ζητήσει να την πηδήξεις, να αρνηθείς τονίζοντας το θέμα της γνάθου.
μη το γελας το χυλοπιτιαζω ανετα το πατσαβουρι