MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
υποθέτω ότι η εν λόγω φωτογραφία έχει να κάνει με το αλεξίσφαιρο τζάμι
Με τέτοια κανόνια να το πυροβολούν κάθε μέρα πρέπει να δοκιμαστεί η αντοχή του συγκεκριμένου τζαμιού.υποθέτω ότι η εν λόγω φωτογραφία έχει να κάνει με το αλεξίσφαιρο τζάμι
πολυ δευτερης διαλογης...ε ρε τι κανουν δυο πλαστικα βυζακια κι ας λεει αυτη πως ειναι φυσικα
Μαζί σου φίλε.πολυ δευτερης διαλογης...ε ρε τι κανουν δυο πλαστικα βυζακια κι ας λεει αυτη πως ειναι φυσικα
Αφήστε την για μένα μάγκες. Χαλαρά θα την παστελωνα πλειστακις καθημερινώς την... πατσαβουρα.
αν σου κατσει και θες βοηθεια......
εδω εβαλαν την αλλη με το μιτσου και το χρυσα γυφτακι.
ειπαμε ελλεηνιδες.......αλλα μια χαρα ειναι η τυππισα.
[/πέστα ρε φιλαράκο, εδω εχουν βάλει το καθε "πλαστικο" μπαζο και τους "βρωμαει" και το Ελενάκι, που τουλαχιστον στην περιπτωση της ακομα και η προσθετικη πετυχε απολυτα το σκοπο της.. ομορφαντρες μου εσεις!]
Πολλές καλύτερες της, ΠΟΛΛΕΣ.Αφήστε την για μένα μάγκες. Χαλαρά θα την παστελωνα πλειστακις καθημερινώς την... πατσαβουρα.
Απο οσα ξερω ειναι και αυτη του στυλ ειμαι μονη ψαχνω να βρω εφοπλιστη 30αρη ωραιο αντρα αλλα δεν βρισκω .Πως γινεται να μην βρισκει αντρα μυστηριο μαλλον ειναι σαν αυτες που ειναι μονες για να ειναι με ολους μεχρι οσο τραβαει και μετα να βρει ενα κοροιδο να παρει
Απο οσα ξερω ειναι και αυτη του στυλ ειμαι μονη ψαχνω να βρω οτιδηποτε σε εφοπλιστη αλλα δεν βρισκω.
Ετσι ειναι καλυτερα