lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εμενα αυτη η γκομενα δε μου λεει τιποτα...
κι απορω τι της βρισκετε ολοι...
Ειναι πολυ αδυνατη για τετοια βυζια.Σιλικόνη?
Για αληθινά μοιάζουν και ταιριάζουν πάρα πολύ στο σώμα της. Γαμάτο σώμα.
Δες λιγο καλλιτερα ρε παιχτη ολο και κατι θα δεις. :Sεμενα αυτη η γκομενα δε μου λεει τιποτα...
φιλε για να καταλαβεις τον πρωτο καιρο που την εβλεπα,δεν την αναγνωριζα...δε μπορουσα να απομνημονευσω το προσωπο της...Δες λιγο καλλιτερα ρε παιχτη ολο και κατι θα δεις. :S
φιλε για να καταλαβεις τον πρωτο καιρο που την εβλεπα,δεν την αναγνωριζα...δε μπορουσα να απομνημονευσω το προσωπο της...
ξερεις,αυτο που παθαινεις οταν ενα προσωπο σου φαινεται τελειως κοινο και αδιαφορο...
τωρα τελσπαντων μετα απο οπλυ καιρο την αναγνωριζω και δε μ αρεσει καθολου...τελειως ξινη,μαλακισμενη,ελλεηνιδα βλαχα...δηλαδη εξω ενα εκατομμυριο τετοιες κυκλοφορουν,ελεος...
ΩΡΑΙΟΣ!Τόσο ωραίο σιλικονάτο βυζόμπαλο και να το χαιρόταν ο ρώσος και ο γκέντζογλου?Έλεος...
τα ειχε πεταξει ολα κι κρυωσες?Αγόρασα το τελευταίο Nitro και αρρώστησα με τη φωτογράφηση της Έλενας...
στ'αρχιδια μαςΠ.Τ.Ο
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΟΡΘΙΑ
με playmobil δεν ασχολουμαι..
Γιατί ποστάρεις μπάζα συνέχεια ;)στ'αρχιδια μας
Γιατί ποστάρεις μπάζα συνέχεια ;)
σβήστο και κάνε παράθεση στο ολοκληρωμένο μου σχόλιο
υπαρχουν αλλοι ειδημονες στα πολιτικοοικονομικαΓιατί ποστάρεις μπάζα συνέχεια ;)
Φιλοξενούμαστε σε μπουρδελο σαιτ κάνε αναφορές σε χριστιανοπολιτικοοικονομικά θέματα και συ
συνέχεια ξεβράκωτες βάζεις
φιλε για να καταλαβεις τον πρωτο καιρο που την εβλεπα,δεν την αναγνωριζα...δε μπορουσα να απομνημονευσω το προσωπο της...
ξερεις,αυτο που παθαινεις οταν ενα προσωπο σου φαινεται τελειως κοινο και αδιαφορο...
τωρα τελσπαντων μετα απο οπλυ καιρο την αναγνωριζω και δε μ αρεσει καθολου...τελειως ξινη,μαλακισμενη,ελλεηνιδα βλαχα...δηλαδη εξω ενα εκατομμυριο τετοιες κυκλοφορουν,ελεος...
τα ειχε πεταξει ολα κι κρυωσες?
σιλικόνη α ποιότητος...Σιλικόνη?
Για αληθινά μοιάζουν και ταιριάζουν πάρα πολύ στο σώμα της. Γαμάτο σώμα.
εμενα αυτη η γκομενα δε μου λεει τιποτα...