Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
:humpleg:

Συνημμένα

• elefeet.jpg
    elefeet.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 64

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
κατι πρεπει να γινει
η κομπλεξικη ναταλια γερμανου καταπιεζει το κοριτσι μας για να το παιζει γκομενα.
ξυπνησα τη κυριακη κ δε πιστευα αυτο που εβλεπα, η ελενα με τα  :tits: :tits: :tits: να φοραει ρουχο που τηε εφτανε μεχρι το λαιμο
:headbang: :headbang: :headbang:

Γαμησε τα .. εξαφανισε το νουνακι για να τρωμε στη μαπα το σουργελο.. >:(  ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !  :rockon: :rockon: :2funny:

pesma

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Έκανε νέα φωτογράφιση στο Νίτρο.
http://[URL unfurl="true"]www.sportaction.gr/media/k2/galleries/123163/6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportaction.gr/media/k2/galleries/123163/5.jpg[/img[/URL]]

περισσότερες εδώ
[URL unfurl="true"]http://www.sportaction.gr/Sportlife/ActionGirl/item/123163-Nea-sexi-Papavasileioy-me-esoroyha[/URL]

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Στην πιο σέξι φωτογράφιση της ζωής της!

«Δε με έχει χωρίσει ποτέ κανείς, αλλά μην τολμήσεις να το γράψεις. Ακούγεται πολύ ψωνίστικο. Η αλήθεια είναι ότι απλά προλαβαίνω και φεύγω εγώ πρώτη». Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει την πιο τολμηρή φωτογράφιση της ζωής της στο Nitro που μόλις κυκλοφόρησε!

«Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι, όταν ήμουν δεκαννιά, που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ, το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι –οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου–, οπότε σηκώθηκαν, ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιού, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά, βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλοτσιές την άλλη παρέα έξω. Περιττό να σου πω ότι το μαγαζί είχε γίνει ακόμη πιο καλοκαιρινό από ό,τι ήταν».

Αν δεν έχεις πεισττεί ότι (ακόμη και αν δεν το συνειδητοποιεί, ακόμη και αν είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί) ανήκει στο είδος της γυναίκας για τον οποίο εφευρέθηκε ο όρος φαμ φατάλ; ΟΚ. Ας προδώσω λοιπόν την εμπιστοσύνη της, αυτή που με το σταγονόμετρο παραχωρεί. «Στην προσωπική μου ζωή κυνηγάω να βρω ό,τι πιο φυσιολογικό μπορώ να βρω. Κάποιον με τον οποίο μπορώ να κάθομαι καναπέ και να βλέπουμε dvd μαζί. Ίσως γιατί έχω τρομοκρατηθεί με το πόσο ακραία μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως σε μια προηγούμενη μου σχέση. Τον είχα μόλις χωρίσει και μου ζήτησε να πάω σπίτι του να μιλήσουμε. Πήγα και διαπίστωσα ότι είχε μια επιθετική διάσταση που με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Σηκώθηκα να φύγω, αλλά πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και για τις επόμενες δώδεκα ώρες μου μίλαγε για τη σχέση μας. Τις πρώτες έντεκα άντεξα. Τη δωδέκατη όμως έσπασα. Άρχισα να κλαίω και να του λέω. "Άνοιξέ μου να φύγω, αλλιώς θα πηδήξω από το παράθυρο!"».

www.pixhost.org/show/3008/10621809_f45e7f443d1fc6dd8e59b47ee6092668.jpg] [/url]

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
σιγα τη σεξυ φωτογραφιση :jerking: :jerking: :jerking: ..πεταξε τα ολα κουκλα μου να την παιξει ολη η ελλαδα για παρτη σου!!! :grin:...αφου τα προσοντα τα χει,κριμα δεν ειναι να μην μας τα δειχνει? :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολυ φωτοσοπ ρε παιδι μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια χαρα μουναρα ειναι η ελενιτσα ντεκερ.
μην τα ισοπεδωνεις ολα.
δεν λεω το αντιθετο
ειναι μουναρα αλλα πολυ φωτοσοπ
ειναι γεματουλα κ στην τελευταια φωτο της δειχνουν τα ποδια λες κ ειναι η στικουδη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Αγόρασα το τελευταίο Nitro και αρρώστησα με τη φωτογράφηση της Έλενας...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεν λεω το αντιθετο
ειναι μουναρα αλλα πολυ φωτοσοπ
ειναι γεματουλα κ στην τελευταια φωτο της δειχνουν τα ποδια λες κ ειναι η στικουδη
δηλαδη δεν την γαμας?
ντεκερ εισαι ακομα κολλημενος με το χριστινακι μου φαινετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δηλαδη δεν την γαμας?
ντεκερ εισαι ακομα κολλημενος με το χριστινακι μου φαινετε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε τρελε
αλλο να κανω μια κριτικη κ αλλο αν θα την γαμουσα η οχι
θα της τον εδινα σιγουρα
αλλα εχει φαει πολυ φωτοσοπ η τυπισα

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Παιδια εγω την ειδα το 3μερο του 15αυγουστου στη ΣΚΙΑΘΟ μαζι με 2 ανορεξικα μοντελα παρεα....η κοπελα τα ΕΣΠΑΓΕ!!!Κοντη αλλα απολυτα συμετρικη με καμπυλες και πλαστικο στηθος ΤΟΥΜΠΑΝΟ και μαυρισμα σουπερ...οσο για ντυσιμο καυτο καυτο μινι κ.λ.π!!!!Εμενα μου αρεσε πολυ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ ότι της έχουνε ρίξει πολύ φωτοσοπ αλλά αυτό που θέλω να πω κ νομίζω ότι το ίδιο εννοεί κ ο deker είναι ότι δεν της χρειάζεται γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλλα κ με τόση επεξεργασία που της έχουνε κάνει στις φωτογραφίες την κάνουν να μοιάζει αλλόκοτη κ αφύσικη...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συμφωνώ ότι της έχουνε ρίξει πολύ φωτοσοπ αλλά αυτό που θέλω να πω κ νομίζω ότι το ίδιο εννοεί κ ο deker είναι ότι δεν της χρειάζεται γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλλα κ με τόση επεξεργασία που της έχουνε κάνει στις φωτογραφίες την κάνουν να μοιάζει αλλόκοτη κ αφύσικη...
πες τα
κατ αρχην σε μια φωτο μοιαζει στη φατσα με την φαρμακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom