Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
Έρχεται στο νέο Action24.
Έρχεται στο νέο Action24.
Φωτογραφία από το μακρινό 2016 (6 χρόνια πέρασαν!) με την τότε γκόμενά της, τη Σόφη Πασχάλη
Το έπαιζε/ παίζει σε δύο ταμπλό;;; Δεν το ήξερα!Φωτογραφία από το μακρινό 2016 (6 χρόνια πέρασαν!) με την τότε γκόμενά της, τη Σόφη Πασχάλη
Το έπαιζε/ παίζει σε δύο ταμπλό;;; Δεν το ήξερα!
Υ.γ.: ποια είναι η Πασχάλη; Σε αναζήτηση στον γουγλη, μου βγάζει μόνο για τον τραγουδιστή. Συγνώμη που δεν ξέρω το κάθε φρούτο που κυκλοφορεί, απέχω από ριάλιτι, σελεμπροτις, και τον όποιο δήθεν - πουθενά.
Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς υλικό από τις εκπομπές που έκανε στο ραδιόφωνο το Ελενάκι????
Έκανε αναρτησεις απο την εποχή με τον Βαγγέλη Περρή στον "88,9 Dromos fm" στο τουίτερ νομίζω. Της είχα κάνει ένα χιουμοριστικό και προσεγμένο σχόλιο για μια φωτό στην οποία είχε κολλήσει τις βυζάρες στο τζάμι του στούντιο και τρελλαθηκε να γελάει, αποδεικνύοντας ότι ήξερε να ξεχωρίζει το καλό χιούμορ
που ζεις ρε τυπε?σε καμια σπηλια εκτος σοουμπιζ????Υ.γ.: ποια είναι η Πασχάλη; Σε αναζήτηση στον γουγλη, μου βγάζει μόνο για τον τραγουδιστή. Συγνώμη που δεν ξέρω το κάθε φρούτο που κυκλοφορεί, απέχω από ριάλιτι, σελεμπροτις, και τον όποιο δήθεν - πουθενά.
Όντως έτσι έγινε.Μονο κάποιος εν τω έσω θα μας διαφωτίσει.Όταν είχε εμφανιστεί ήταν ένα φρέσκο καινούργιο πρόσωπο με όρεξη που από την αρχή έδωσε το θέαμα στο πιάτο με τα χορταστικά της βυζόμπαλα και τις ξεκκολες στιγμές της που τις πέρναγε με αξιοπρέπεια και όχι με χυδαιότητα.Μπήκε κατευθείαν στον ρολό που απαιτούσε η τηλεόραση από όμορφες παρουσίες.Και εκεί που είχε ανέβει και έκανε αρκετά πράγματα, την εξαφάνισε το σύστημα σε μια στιγμή.Πολλοί λένε ότι πλήρωσε το μάρμαρο με τον on air τσακωμό της με την Δέσποινα Καμπούρη που ήδη θεωρούνταν ότι είχε τα κονε της μιας και δεν ήταν χθεσινή.Κρίμα για το Ελενάκι.Αδικία.Και είδαμε χειρότερες παρουσίες από αυτήν στη συνέχεια που λόγο γνωριμιών και όχι μονό, έμειναν στον χώρο για περισσότερο χρόνο
Υπάρχει πουθενά αυτή η φώτο;
Φαντάζομαι πως θα ήσασταν μετά...όλη την μέρα σε νταγκλα!τι μαλακιες τραβαγαμε για παρτη σ πριν παμε σχολειο!!