dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ την δέχομαι και έτσι όπως είναιΤα μπικίνια τα'κοψε βλέπω.Ότι είδαμε,είδαμε
Εγώ την δέχομαι και έτσι όπως είναιΤα μπικίνια τα'κοψε βλέπω.Ότι είδαμε,είδαμε
Έτσι μου ρχεται να την παιξω για παρτη τηςκοριτσαρος
θα της το πω !!!!Έτσι μου ρχεται να την παιξω για παρτη της
Είναι πολυ κρίμα που μια μαλακια της στον αέρα την καταδίκασε μονιμαθα της το πω !!!!
ειναι κοριτσι που τρωει κολληματα ...εχει και ενα αρνητικο ρε τυπεΕίναι πολυ κρίμα που μια μαλακια της στον αέρα την καταδίκασε μονιμα
Τι ειχε πει τυπε;Είναι πολυ κρίμα που μια μαλακια της στον αέρα την καταδίκασε μονιμα
Από την άλλη μας χαρησε δυο ιστορικές στιγμές της Τ V
Κοιτα να δεις που ηθελε η αλλη με τα δοντια χαμστερ να το παιξει υπερμαχη του λαουτζικου που πληρωνει για τα υπερπολυτελη αυτοκινητα των βουλευτων και προσπαθουσε να εκμαιευσει μια απαντηση απο το Λενακι.Θα μας πει τωρα και για τα 3ημερα του πρωθυπουργου με τ αεροπλανα τα βαπορια και με τους φιλους τους παλιους που πληρωνουμε,για το μεγαλο περιπατο,για τα 30 μυρια που πηραν στην τβ για να μας πουλαει το εναλλακτικο,το δηθεν και το οτι στα 150 κιλα δεν ειναι η αλλη ντρηχο,εμεις εχουμε προβλημα ορασης.Εδω το βιντεακι,με αυτα που εχουν ειπωθει,στην ελληνικη(ποιοτικοτατη) τηλεοραση αυτο δεν ειναι καν αξιον αναφοραςΕίναι πολυ κρίμα που μια μαλακια της στον αέρα την καταδίκασε μονιμα
Από την άλλη μας χαρησε δυο ιστορικές στιγμές της Τ V
Κι όμως από αυτό την κόψανε όλα τα καναλιαΣιγά μην έχασε την παρουσια στην tv γι αυτο
Fine speechΝα δουμε ποσες φορες θα δω σε αυτο το νοημα τα βιντεακια απτον αλφα του 2009,στις 165 σελιδες που υπαρχουν,καθε 10 σελιδες τα ξαναβλεπεις, γιατι μονο αυτο μπορουμε να πουμε για αυτην εδω και χρονια,μπαζο με ψευτικα βυζια που εγινε γνωστη στην ελλαδα οπως ολες δειχνοντας το βρακι της ,εβγαλε λεφτα και εξαφανιστηκε επειδη τσακωνοταν σε ολα τα πανελ,ουαου μαγκες συνεχιστε να στελνετε τιποτα ΝΑ ΤΗ ΜΠΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΜΕ,σε λιγο οι φωτογραφιες θα εχουν γινει 144p απτην συνεχη αναπαραγωγη
Να δουμε ποσες φορες θα δω σε αυτο το νοημα τα βιντεακια απτον αλφα του 2009,στις 165 σελιδες που υπαρχουν,καθε 10 σελιδες τα ξαναβλεπεις, γιατι μονο αυτο μπορουμε να πουμε για αυτην εδω και χρονια,μπαζο με ψευτικα βυζια που εγινε γνωστη στην ελλαδα οπως ολες δειχνοντας το βρακι της ,εβγαλε λεφτα και εξαφανιστηκε επειδη τσακωνοταν σε ολα τα πανελ,ουαου μαγκες συνεχιστε να στελνετε τιποτα ΝΑ ΤΗ ΜΠΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΜΕ,σε λιγο οι φωτογραφιες θα εχουν γινει 144p απτην συνεχη αναπαραγωγη
φιλε κατεβασε την μην την δει το μελος @κωλο-γερος και πάρει τα πάνω τουΜΟΥΝΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΤΟ 2007 emojipouxynei emojipouxynei