Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα, είναι δυνατόν βρε Έλενα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μας ράγισε την καρδούλα η Έλενα Παπαβασιλείου που δήλωσε ότι είναι χωρίς σχέση εδώ και δύο χρόνια! Μα, γιατί βρε Έλενα έτσι; Μήπως πρέπει να αφήσεις λίγο τη δουλειά και να κοιτάξεις την προσωπική σου ζωή;

Μα, είναι δυνατόν τέτοιος κορίτσαρος να είναι μόνος του;

"Επειδή είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο μεγάλο διάστημα μόνη μου, σχεδόν δύο χρόνια, μου έκανε καλό. Εξάλλου με την καθημερινή εκπομπή δεν είχα χώρο να ανασάνω για τα προσωπικά μου. Ίσως το καλοκαίρι να είναι μια καλή και για την προσωπική μου ζωή. Ο έρωτας δεν προγραμματίζεται, απλώς έρχεται ξαφνικά μπροστά σου", είπε η «καυτή» παρουσιάστρια.

Ελάτε, λοιπόν, ελεύθερη είναι η Έλενα και όσοι πιστοί προσέλθετε…

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε κάποιες "καλές" στιγμές της με σκοπό να ξαναρωτηθούμε: «μα, είναι δυνατόν;»…

βιντεο εδω--->

3348d72c338dec37fda2c895480f75d0_L.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε μου....μηπωs ειναι γυναικα - αραχνη??????? Ξεζουμιζει πρωτα καλα καλα τον αντρα και τον πεταει σαν στυμενη λεμονοκουπα?????Μηπωs ειναι ξεπετατζου και μαs τρομαζει?????????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου....μηπωs ειναι γυναικα - αραχνη??????? Ξεζουμιζει πρωτα καλα καλα τον αντρα και τον πεταει σαν στυμενη λεμονοκουπα?????Μηπωs ειναι ξεπετατζου και μαs τρομαζει?????????
τυπε να μας ξεζουμισει και εμας τοτε :2funny:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Μα, είναι δυνατόν βρε Έλενα;

Μας ράγισε την καρδούλα η Έλενα Παπαβασιλείου που δήλωσε ότι είναι χωρίς σχέση εδώ και δύο χρόνια!

Θα χουν παρει φωτια οι μπαταριες!!! Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
(οταν δν ξεπεταει κανα φραγκατο)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τι μουναρα ειναι αυτη ποιος θεος την επλασε???????????

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απόλυτε ακόμα εδώ είσαι;;; Δεν πήγες να στηθείς στην ουρά για casting;;;
Ε όχι και κάστινγκ το ίνδαλμα του φόρουμ  :rockon:
Αν θέλει το κορίτσι να γνωρίσει τι εστί απόλυτο αρσενικό ας του στείλει πμ με προσφορά  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε όχι και κάστινγκ το ίνδαλμα του φόρουμ  :rockon:
Αν θέλει το κορίτσι να γνωρίσει τι εστί απόλυτο αρσενικό ας του στείλει πμ με προσφορά  :2funny:
θα παρει σειρα προτεραιοτητας τυπε καθως
ειναι το καλυτερο μανεκεν
ειναι νεα ομορφη
με ξετρελαινει
:2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Σταλονε?    ρε τι ζησαμε...     

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
πιττα , γραφε ελληνικα...ευτυχως δεν αγοραζουμε τις μετοχες της, καυλαντιζουμε τζαμπα εδω, αλλοι πληρωνουν!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η Έλενα Παπαβασιλείου ξέρει κόλπα πίσω από το τιμόνι και μας τα λέει ''Πάνω στην Ώρα.''

www.pixhost.org/show/2393/7069098_icemax_620_0455cfed1fdfdc8995d69f1f8f97d6f3.jpg] [/url]

Όσα έμαθε ο δρόμος στη σέξι - και όχι μόνον - παρουσιάστρια.

‘’Μου αρέσει πολύ η οδήγηση. Και γενικώς τα αυτοκίνητα.’’

‘’Τα καλύτερα μου είναι τα γερμανικά. BMW, Porsche,  τέτοια… Αλλά οδηγώ ένα μαύρο Smart. Και παρότι μπορεί να ακουστεί παράξενο, δεν συμπαθώ τις Ferrari. Μου κάνουν πολύ flashy.’’

.’’Στο Smart, που είναι της πρώτης γενιάς όπου όλα είχαν turbo – βλέπεις, είμαι διαβασμένη…- έχω αλλάξει και τουρμπίνα. Λένε πως πρέπει να την αφήνεις να κρυώνει για να μη στεγνώνει απότομα το λάδι αλλά βαριέμαι να περιμένω…Πειράζει;’’

‘’Άκουσα μάλιστα πως υπάρχει ένα εξάρτημα που λέγεται Turbo Timer και με αυτό μπορείς να βγάζεις το κλειδί από τη μηχανή, να κλειδώνεις το αυτοκίνητο και να συνεχίζει να δουλεύει η μηχανή για όση ώρα το προγραμματίσεις ώστε να κρυώνει προοδευτικά το turbo.’’

‘’Γενικά έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο Smart, τα πλαστικά πάνελς και διάφορα άλλα. Κοντεύει να γίνει μεταφυσικό.’’

www.pixhost.org/show/2393/7069101_img_2981_medium.jpg] [/url]
’Γενικά ακούω ραδιόφωνο αλλά –μη γελάσεις – και τα CD από τα δώρα των εφημερίδων. Όχι ό,τι να ‘ναι. Ρέμο, Ελεονώρα Ζουγανέλη, τέτοια…’’.

‘’Στο δρόμο δεν βρίζω. Εκνευρίζομαι όμως που κάποιοι οδηγούν πολύ αργά στην αριστερή λωρίδα. Ή με αυτούς που δεν παίρνουν χαμπάρι και πιάνουν ταυτοχρόνως δυο λωρίδες.’’

‘’Κάνω αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Γύρω στα 100. Τη χαλάω τη βενζίνα μου. Ευτυχώς που το αυτοκινητάκι μου δεν καίει πολύ.’’

‘’Μέσα στο Smart θα βρεις τα πάντα. Ρούχα, παπούτσια, μια μικρή γκαρνταρόμπα. Πολλές φορές επίσης τρώω στο αυτοκίνητο. Τι να κάνω; Ξυπνάω χαράματα για να είμαι πολύ πρωί στο studio και αναγκαστικά με το ένα χέρι τρώω το πρωινό μου και με το άλλο οδηγώ.’’

‘’Γι αυτό πήρα και το Smart που είναι αυτόματο. Έχεις το ένα χέρι ελεύθερο…Είναι το άλλοθι μου’’

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom